Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

olmazsın canımmm yaaaaaaa bugunbbede bır durgunluk varr bön bön bakıp hiç kıpırdamayasım geliyorr

yaa ben yinede bu hafta yaparim sanirim test canim yaa cünkü ucak korkum icin ilac aliyorum ona göre bakmam lazim.. yani persembe sabah yapabilirim belki cikmazsa haftaya yine yapariz olurmu? ama moralin bozulucaksa yapmiyak
bendede vallah havada kapali yagmurlu tam uyumalik

tamam bende perşembe sabah yaparım bırlıkte olmadı fotoğrafnı çekerim çişli çişli atarım burayaaa benım uykum gelmıyor da bönn bönn bakıyorumm

tamam bende perşembe sabah yaparım bırlıkte olmadı fotoğrafnı çekerim çişli çişli atarım burayaaa benım uykum gelmıyor da bönn bönn bakıyorumm

tamam anlastik persembe sabah test yapiyoz bisey cikmazda iste yinede..
ben sabah 8 gibi burda olurum ya sen?

yaa inanmiyorum az önce lavaboya gittim veee cook acik su gibi kahve akintim geldi
gecen ayda öyle oldu sonra adetim geldi.. yani bu ayda foooooooosssssssss ciktiiiiiiiiiiiii

Canim uzulme ALLAH tan umit kesilmez.. belki yerlesme kanamasi belki baska bisey..

Kib sen daha adet olmamissin gec dollenmemi olduki ya birdaha test yapsan ya :26:

Persembe test yapacagmisiniz kizlar hadi bagalim hayirlisi olsun

Canim uzulme ALLAH tan umit kesilmez.. belki yerlesme kanamasi belki baska bisey..

Kib sen daha adet olmamissin gec dollenmemi olduki ya birdaha test yapsan ya :26:

Persembe test yapacagmisiniz kizlar hadi bagalim hayirlisi olsun

ya yaa twitim sorma görsem rahatlıcamda, yok kırmızı yok, negatif anlamadım, bi iki gün daha beklicem canım, evde test kalmadı zaten, eczane bize uzak, çarşamba en kötü ihtimalle olmazsam test alırım tatlım inşallah geç döllenme falandır, nasıl bi döllenmeyse

kiz bosver idrar testini yine kan testi yaptirsan ? Yakinlarda yokmu saglik ocagi filan :26:

kiz bosver idrar testini yine kan testi yaptirsan ? Yakinlarda yokmu saglik ocagi filan :26:

var aile hekimide doktor tanıdık zaten sıkıştırıp duruyo bebek yokmu diye, bilmiyor istediğimizi, çarşambaya belicem

var aile hekimide doktor tanıdık zaten sıkıştırıp duruyo bebek yokmu diye, bilmiyor istediğimizi, çarşambaya belicem
iyi ya carsamba muhakkak git.. INSALLAH bebistir..
iyi demek adettendir değil mi?

patlamaya hazır bomba gibiyim

yani iyi diyoruz hep dedigin gibi adetten :)

hayirdir ? NEden:26:

iyi ya carsamba muhakkak git.. INSALLAH bebistir..

yani iyi diyoruz hep dedigin gibi adetten :)

hayirdir ? NEden:26:

önemli bir nedeni yok aslında
hayal kırıklığından olsa gerek ((

herkese günaydın

batın nezaman balah, ne kadar süredir bebiş istiyosun veee evlisin

1.5 senelik evliyim
evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama 20 haftalıkken düşük yaptım maalesef
sonrasında korundum 3 aydır da deniyoruz ama olmadı henüz
batım 4 kasımdı ama 3 kasım akşamı regl oldum

siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?

ne zormuş bu işler evlenince hemen çocuk sahibi olabileceğimi düşünmüştüm oysa zormuş zor

sende zorluklardan geçmişsin, aaah aah, bende 4. ayım işte balahcım, 1buçuk seneyi devirdik, bende sanıyordumki korunmayı kescem hop hamileyim, nerddeee yok yumoş günü varmış, yok bilmem ne... ama yokk olmuyo olmuyo, vardır tabiki bir zamanı elbette allah bilir, ama beklemekte zor be ya, benim batım geçti, yarını bekliyorum yarın yapcam test adet olmazsam

inşallah hamilesindir canım
stres en önemli neden bence
ben stresten kendi kendimi yiyorum
ama olacaksa zaten olur
kimle konuşsan kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım diyor
inşallah bizlerde öyle oluruz
dualarımdasın
inşallah gönlündeki kucağında olur :))))

elden stres yapmamak gelmiyoki canımcım, tamam bu ay düşünmeyeceğim diyorum, yumoş günümü kaçırırsam diye takvim elimde dolaşıyorum, en yakın zamanda hamiş kalırız inşallah canım, allah razı olsun bende senin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…