- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ya yaa twitim sorma görsem rahatlıcamda, yok kırmızı yok, negatif anlamadım, bi iki gün daha beklicem canım, evde test kalmadı zaten, eczane bize uzak, çarşamba en kötü ihtimalle olmazsam test alırım tatlım inşallah geç döllenme falandır, nasıl bi döllenmeyse
döllene döllene bi hal oldu seninkisi
günaydin kizlar
dün aksam camur gibi akintim oldu biraz.. hepten ümidi kestim..
trueeeeeeeeeeee nerdesin canimmm sana bisey sormam lazimmmmmmmmmmm :26:
eee sonra geçtimii?? lekelenme gibi mi nazarım
simdilik bisey yok canimda lekelenme gibi degil.. resmen camur gibiydi.. 2 aydir adetimden önce geliyo sonra adet oluyorum tatlim..
yani ümidi kestim..
dur hemen kesme nazarım ümidini belki yerleşme falandır, bak truda da öyle oldu, hamiş oldu sonra sende öylesindir inşallahh
Günaydın cancağızlarım
geçmişe bakamadım,bağlantı çok yavaş ödüm kopuyor tamamen gidicek diye
hormon değerlerim güzel çıktı,bebek yapım çalışmaları Volume 2 :)) devam edebiliriz..eşimin tabiriyle
hayıt suyu kürüne de bugün itibari ile başladım.
inş hamilesindir canım,inan çok sevinirim :) herkes peş peşe kalsa ne güzel olur..yine kendi hamiş topiğimizi açarızbilmiyorum canim pek hamileymisim gibime gelmiyorda.. true gelse ona sorcam tam onun akintisi nasildi diye ama hamis olan kayboluyo ortaliktan
günaydin kuzucuguumm.. cok sevindim senin adina..ozaman baslasin calismalarrrrrr
Günaydın cancağızlarım
geçmişe bakamadım,bağlantı çok yavaş ödüm kopuyor tamamen gidicek diye
hormon değerlerim güzel çıktı,bebek yapım çalışmaları Volume 2 :)) devam edebiliriz..eşimin tabiriyle
hayıt suyu kürüne de bugün itibari ile başladım.
bilmiyorum canim pek hamileymisim gibime gelmiyorda.. true gelse ona sorcam tam onun akintisi nasildi diye ama hamis olan kayboluyo ortaliktan
inş hamilesindir canım,inan çok sevinirim :) herkes peş peşe kalsa ne güzel olur..yine kendi hamiş topiğimizi açarız
ama true bırakmaz bizi,ders çalışıcam diyordu en son belki ondandır
günaydın Nazarcım :) saol canım,bu ay pozitif olmam lazım hem bedenen hem ruhen ki bebeğim gelsin.
kıızz ben hayatımda böyle döllenme görmedim, hiç böyle de gecikmedi adetim, vardır bi hikmet diyorum evde test yok, yarın alacağım adet olmazsam kararlıyım, sen naapaaan
aman ne yapim işte öyle gün sayıyorum daha 9 gün falan var sanırsam
günaydin kizlar
dün aksam camur gibi akintim oldu biraz.. hepten ümidi kestim..
trueeeeeeeeeeee nerdesin canimmm sana bisey sormam lazimmmmmmmmmmm :26:
kib bebiş mi var yoksaaabizim topik sinek avlıyor bugün, oohyaa ben burda heyecandan geberiyorum, çatlicaamm, ama benle ilgilenen yookk
kendi kendime
biraz parfüüümmm kocişimeee atkııı
biraz şarkı ..............................
:103::103::103::103::103::104::104::104::104::118:
:131::131::131::131::123::123::123::123::119:
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
oohhh topik renklendiii
insallah canim ama kendimi hic hamis hissetmiyorumevet cok güzel olur her ay 2-3 hamis ohhh...
saka yaptim canim cisli true daha bizim testleri görmeden birakmaz burayi
kız beni topikten kovsanız meraktan yine girer bakarım ayol
bizim topik sinek avlıyor bugün, oohyaa ben burda heyecandan geberiyorum, çatlicaamm, ama benle ilgilenen yookk
kendi kendime
biraz parfüüümmm kocişimeee atkııı
biraz şarkı ..............................
:103::103::103::103::103::104::104::104::104::118:
:131::131::131::131::123::123::123::123::119:
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
oohhh topik renklendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?