Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

döllene döllene bi hal oldu seninkisi

döllene döllene bi hal oldu seninkisi

kıızz ben hayatımda böyle döllenme görmedim , hiç böyle de gecikmedi adetim, vardır bi hikmet diyorum evde test yok, yarın alacağım adet olmazsam kararlıyım, sen naapaaan

günaydin kizlar
dün aksam camur gibi akintim oldu biraz.. hepten ümidi kestim..
trueeeeeeeeeeee nerdesin canimmm sana bisey sormam lazimmmmmmmmmmm :26:

eee sonra geçtimii?? lekelenme gibi mi nazarım

simdilik bisey yok canimda lekelenme gibi degil.. resmen camur gibiydi.. 2 aydir adetimden önce geliyo sonra adet oluyorum tatlim..
yani ümidi kestim..

simdilik bisey yok canimda lekelenme gibi degil.. resmen camur gibiydi.. 2 aydir adetimden önce geliyo sonra adet oluyorum tatlim..
yani ümidi kestim..

dur hemen kesme nazarım ümidini belki yerleşme falandır, bak truda da öyle oldu, hamiş oldu sonra sende öylesindir inşallahh

Günaydın cancağızlarım

geçmişe bakamadım,bağlantı çok yavaş ödüm kopuyor tamamen gidicek diye

hormon değerlerim güzel çıktı,bebek yapım çalışmaları Volume 2 :)) devam edebiliriz..eşimin tabiriyle

hayıt suyu kürüne de bugün itibari ile başladım.

dur hemen kesme nazarım ümidini belki yerleşme falandır, bak truda da öyle oldu, hamiş oldu sonra sende öylesindir inşallahh

bilmiyorum canim pek hamileymisim gibime gelmiyorda.. true gelse ona sorcam tam onun akintisi nasildi diye ama hamis olan kayboluyo ortaliktan

günaydin kuzucuguumm.. cok sevindim senin adina.. ozaman baslasin calismalarrrrrr

bilmiyorum canim pek hamileymisim gibime gelmiyorda.. true gelse ona sorcam tam onun akintisi nasildi diye ama hamis olan kayboluyo ortaliktan
inş hamilesindir canım,inan çok sevinirim :) herkes peş peşe kalsa ne güzel olur..yine kendi hamiş topiğimizi açarız

ama true bırakmaz bizi,ders çalışıcam diyordu en son belki ondandır

günaydin kuzucuguumm.. cok sevindim senin adina.. ozaman baslasin calismalarrrrrr

günaydın Nazarcım :) saol canım,bu ay pozitif olmam lazım hem bedenen hem ruhen ki bebeğim gelsin.

oohh ooohh hadi bakalım gözünaydın bitterim, karizmatiğimmm
inşallah hemen bu ay hamiş kalırısıııın :)

truu iki gündür yok sanki, özelden mesaj at istersen:) ayyyy bende adet olmadım, bu topikte neler oluyor anlamadım

insallah canim ama kendimi hic hamis hissetmiyorum evet cok güzel olur her ay 2-3 hamis ohhh...
saka yaptim canim cisli true daha bizim testleri görmeden birakmaz burayi

kıızz ben hayatımda böyle döllenme görmedim , hiç böyle de gecikmedi adetim, vardır bi hikmet diyorum evde test yok, yarın alacağım adet olmazsam kararlıyım, sen naapaaan

aman ne yapim işte öyle gün sayıyorum daha 9 gün falan var sanırsam

bizim topik sinek avlıyor bugün, oohyaa ben burda heyecandan geberiyorum, çatlicaamm, ama benle ilgilenen yookk

kendi kendime

biraz parfüüümmmkocişimeee atkııı

biraz şarkı ..............................

:103::103::103::103::103::104::104::104::104::118:

:131::131::131::131::123::123::123::123::119:

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

oohhh topik renklendiii

günaydin kizlar
dün aksam camur gibi akintim oldu biraz.. hepten ümidi kestim..
trueeeeeeeeeeee nerdesin canimmm sana bisey sormam lazimmmmmmmmmmm :26:

kızlarr bi dün yoktum aşk olsun yaaa rahmetli anneannemin mevlidi vardı ve ders çalışmam lazım bu aralar dün girecektim 2 defa elektirik gitti bizde yattık uyuduk

nasılsınız bakalım gözellerrr sorun bağalımmm

kib bebiş mi var yoksaaa heyecan derkennn ayy çabuk yazz meraklandım

insallah canim ama kendimi hic hamis hissetmiyorum evet cok güzel olur her ay 2-3 hamis ohhh...
saka yaptim canim cisli true daha bizim testleri görmeden birakmaz burayi

kız beni topikten kovsanız meraktan yine girer bakarım ayol

kız beni topikten kovsanız meraktan yine girer bakarım ayol

canimm hosgeldinnn gözümüz yollarda kaldi
basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun...

ya sana akintini sorcaktim seninde camur gibi olmus yaa.. batindan kac gün önce oldu ve nasildi??

yaşa sen emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiboşummmmmmm evet kendimi dinliyorum acaba bi belirti yakalarmıyım diye :) dün biraz kalçamda ara ara ağrı girdi ondan önceki gün de sol bacağımda bir ağrı vardı hafif bugünde sol yumurtalığım sabah accuk acıdı ama şimdi turppppppppppp gibiyimmm maşallah ne şarkısı söylüyon bakimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…