kib bebiş mi var yoksaaaheyecan derkennn ayy çabuk yazz meraklandım
yaşa sen emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiboşummmmmmm evet kendimi dinliyorum acaba bi belirti yakalarmıyım diye :) dün biraz kalçamda ara ara ağrı girdi ondan önceki gün de sol bacağımda bir ağrı vardı hafif bugünde sol yumurtalığım sabah accuk acıdı ama şimdi turppppppppppp gibiyimmm maşallahne şarkısı söylüyon bakimmmm
TRUU var bişelere ama hastalıkmı bebişmi bilemiyorum,, kırmızılar yok ortadaaa gelmiyoo, anlamadımmm, yüreğim ağzımda ççookk korkuyoruumm, test yapamıyoruummm
kız beni topikten kovsanız meraktan yine girer bakarım ayol
dinle sen kendini dinlee, ayyyy bende aynıyım, wc ye gide gide çiş kalmadı, adet oldum mu olmadım mı diyee
arada gözüm ağrıyo belirti mi diye merak etmiyor değilimmm
biliyorum sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin
biliyorum sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin
yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..
canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin
TRUU var bişelere ama hastalıkmı bebişmi bilemiyorum,, kırmızılar yok ortadaaa gelmiyoo, anlamadımmm, yüreğim ağzımda ççookk korkuyoruumm, test yapamıyoruummm
canimm hosgeldinnngözümüz yollarda kaldi
basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun...
ya sana akintini sorcaktim seninde camur gibi olmus yaa.. batindan kac gün önce oldu ve nasildi??
bence senin hastanede kan tahlilin karıştı bacım
ayyy bi de bende bat tarihinde tuvalete gitme fobisi oluştu ya şimdi kırmızılar gelirse çiş yaparken diye korkarak gidiyorum hahahaaaaa
ayy hadi inş. geç döllenmedir.... sen yorma kendini yat dinlen bakalım inş. geç döllenmedir..
tamam anlastik persembe sabah test yapiyozbisey cikmazda iste yinede..
ben sabah 8 gibi burda olurum ya sen?
ayy hadi inş. geç döllenmedir.... sen yorma kendini yat dinlen bakalım inş. geç döllenmedir..
aminn inş. canım...
adet günümde başlamıştı ama ara ara oldu 2-3 gün lekelendim
aaaaaaaaaaaaaayyy sendede mi bebek neyim var yoksammm
aaayyy kızzz bende zorlaya zorlaya gelecek kırmızılar sonunda, al geldim rahatladınmı bırak yakamı diyecekkk sankkii
yatamıyorum truuu içim içime sığmıyoookorkuyorummm test yapmaktannn
Selamlar...Ben yine grip olacam galiba bi agirlik var arada hapsirma ve burnum akio bogazdada var biseyler üff :2:
Selamlar...Ben yine grip olacam galiba bi agirlik var arada hapsirma ve burnum akio bogazdada var biseyler üff :2:
az önce başka bir topicte okudum baksanıza koptum yaaaaaa gülemiyorum daaa
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem [/QU
değişik pozisyonları deniyolar yakında amuda kalkıp yapcaz o işi
akşama yaparız canım haberleşiriz başka bir iş buldum kendıme de oraya başlayabilirim bu aralar sımdılık saatlerım belli değil
az önce başka bir topicte okudum baksanıza koptum yaaaaaa gülemiyorum daaa
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem [/QU
değişik pozisyonları deniyolar yakında amuda kalkıp yapcaz o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?