Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kib bebiş mi var yoksaaa heyecan derkennn ayy çabuk yazz meraklandım

TRUU var bişelere ama hastalıkmı bebişmi bilemiyorum,, kırmızılar yok ortadaaa gelmiyoo, anlamadımmm, yüreğim ağzımda ççookk korkuyoruumm, test yapamıyoruummm

dinle sen kendini dinlee, ayyyy bende aynıyım, wc ye gide gide çiş kalmadı, adet oldum mu olmadım mı diyee

arada gözüm ağrıyo belirti mi diye merak etmiyor değilimmm

biliyorum sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin
biliyorum sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün başımı döndürdün
acımı dindirdin yolumdan çevirdin
eğlendirdin sakinleştirdin
ehlileştirdin ve daha bir sürü şey..

canım mısın sen benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

TRUU var bişelere ama hastalıkmı bebişmi bilemiyorum,, kırmızılar yok ortadaaa gelmiyoo, anlamadımmm, yüreğim ağzımda ççookk korkuyoruumm, test yapamıyoruummm

bence senin hastanede kan tahlilin karıştı bacım

ayyy bi de bende bat tarihinde tuvalete gitme fobisi oluştu ya şimdi kırmızılar gelirse çiş yaparken diye korkarak gidiyorum hahahaaaaa

ayy hadi inş. geç döllenmedir.... sen yorma kendini yat dinlen bakalım inş. geç döllenmedir..

canimm hosgeldinnn gözümüz yollarda kaldi
basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun...

ya sana akintini sorcaktim seninde camur gibi olmus yaa.. batindan kac gün önce oldu ve nasildi??

aminn inş. canım...
adet günümde başlamıştı ama ara ara oldu 2-3 gün lekelendim
aaaaaaaaaaaaaayyy sendede mi bebek neyim var yoksammm

ayyy bi de bende bat tarihinde tuvalete gitme fobisi oluştu ya şimdi kırmızılar gelirse çiş yaparken diye korkarak gidiyorum hahahaaaaa

aaayyy kızzz bende zorlaya zorlaya gelecek kırmızılar sonunda, al geldim rahatladınmı bırak yakamı diyecekkk sankkii

ayy hadi inş. geç döllenmedir.... sen yorma kendini yat dinlen bakalım inş. geç döllenmedir..

yatamıyorum truuu içim içime sığmıyooo korkuyorummm test yapmaktannn

Selamlar... Ben yine grip olacam galiba bi agirlik var arada hapsirma ve burnum akio bogazdada var biseyler üff :2:

az önce başka bir topicte okudum baksanıza koptum yaaaaaa gülemiyorum daaa

o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem [/QU

değişik pozisyonları deniyolar yakında amuda kalkıp yapcaz o işi

bilmiyorumki canim dün önce su gibi acik kahve damla geldi biraz.. aksamda camur gibiydi.. bugün yine su gibi ama az yani.. daha öncede böyle kahverengi akintim olurdu sonra adet olurdum.. simdide batima 4 gün var o yüzden pek ümidim kalmadi gibi... bilemiyorummm kendimi hic hamis gibi hissetmiyorumdaa.. :26:

aaayyy kızzz bende zorlaya zorlaya gelecek kırmızılar sonunda, al geldim rahatladınmı bırak yakamı diyecekkk sankkii

yatamıyorum truuu içim içime sığmıyooo korkuyorummm test yapmaktannn

tatlim sen test yapsan bile pozitif cikiyokiii bence sen tekrar kan testine git

Selamlar... Ben yine grip olacam galiba bi agirlik var arada hapsirma ve burnum akio bogazdada var biseyler üff :2:

hosgeldin tweetyyyy... gecmis olsun canim iyi bak kendine bol bol nane limon ic zencefil cayi ic iyi gelir

ay inanmiyorum yaaaaaaaaa bencede canim o ne öyle

bir kızım var 3 yaşında ıkıncıyı ıstıyorum ama eşim ıstemedığını söylüyor çok kararsızım

bu gecen gun benimde aklima gelmedi degilde denemedim amuda kalkmayida dusundum de onuda denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…