Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hosgeldin tweetyyyy... iyi bak kendine bol bol nane limon ic zencefil cayi ic iyi gelir
hosbulduk tessekurler canim
bir kızım var 3 yaşında ıkıncıyı ıstıyorum ama eşim ıstemedığını söylüyor çok kararsızım

Biz daha birinciyi yapamadikki ikinciye sira gelsin
Esiniz neden istemiyor ? Maddi acidan mi :26:

1 adet test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyim, pozitif çıkınca hcg sıfır çıktı ya hani, negatif çıkınca belki bimilyon çıkar

bana ne haller olduu adet yok bebek yok

yumurtlama günlerime girmiş bulunmaktayım benim de batım 25 kasıma , hayırlısıyla gelmeyecek inşalahhhhhhhh pozitif düşünelim ""pozitif"" olsun

1 adet test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyim, pozitif çıkınca hcg sıfır çıktı ya hani, negatif çıkınca belki bimilyon çıkar

canım Allahtan hayırlısını diliyorum hakkındaa bi mucize olur belki adet dönemine yakın yumurtlamışsındır inş. öyledir..kırmızıları görene kadar umudumuzu kesmicez

selammm herkese ben de varımm bir umutla bekleyen
aleyküm selam inş. kasımda aşk başkadır derler bu ay minik aşklarınız sizinle olsun

yumurtlama günlerime girmiş bulunmaktayım benim de batım 25 kasıma , hayırlısıyla gelmeyecek inşalahhhhhhhh pozitif düşünelim ""pozitif"" olsun

inş. 9 ay bat yüzü görmezsiniz inş. canım pozitif düşünün aksi taktirde stres olursunuz

inş. 9 ay bat yüzü görmezsiniz inş. canım pozitif düşünün aksi taktirde stres olursunuz [/QUOTE]

aynen öyle canım yaa inşallah allah aratmasın kimseye en kısa zamanda dualarımız kabul olsun :)

canım Allahtan hayırlısını diliyorum hakkındaa bi mucize olur belki adet dönemine yakın yumurtlamışsındır inş. öyledir..kırmızıları görene kadar umudumuzu kesmicez

truuu yok bacım yok benden bi cacık olmaz çocuk yapmayı bile elime yüzüme bulaştırdım

bu saatten sonra ancak mucize olur zaten, nasip tabiki ama yarın bu kırmızılar gelecek ahada buraya yazıyorum

hoşgeldin nasılsın canımm

aynen öyle canım yaa inşallah allah aratmasın kimseye en kısa zamanda dualarımız kabul olsun :)

aminn canım ve en önemlisi sağlıklı bebeişler nasip etsinn....ben bu ay öğrendim hamile olduğumu banada dua edin nolurr :26:

topiğimizin altın kalpli kızları,teyzeleri bebişime sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bi garip haldeyim bulantılar kesildi birden umutsuzluğa kapıldım..yine kürtaj olmaktan korkuyorum :18::18::18: tekrar kaybetmek istemiyorum...nolur dua edin banaa

ilahi kib.. Sen bi doktora git bence ne olur ne olmaz.. :26:

truuu yok bacım yok benden bi cacık olmaz çocuk yapmayı bile elime yüzüme bulaştırdım

bu saatten sonra ancak mucize olur zaten, nasip tabiki ama yarın bu kırmızılar gelecek ahada buraya yazıyorum

gelmez inş. mucize olur cnm
netim gitti yazdıklarımda silindi yahuu

canım yaa çok sevindim nasıl güzel bir duygudur hamile olduğunu öğrenmek kimbilir..ben hiç hamile kalamadım henüz hiç bilmiyorum o heyecanı.
sen ne güzel bebişini bekliyorsun, iyi düşün kötü herhangi bir düşünce hayatımızı etkiliyor bunu bil..bundan sonra kötü günler yok dualarım da her zaman sizlerle. sizleri tanımıyorum ama her açtığımda müjdelerinizi bekliyorum

ilahi kib.. Sen bi doktora git bence ne olur ne olmaz.. :26:

gitcem canım bi adet olayım teşrif ederse kırmızılar 3. günü toptan muayene olurum hem, bu hafta olmazsamda pazartesi gidicem inşallah, bide sabahki bol çişli test yapayım bakalım nolcek

bebiş nasıl truuu bi sorun yok dimiii

Allah korusun canım bişey yoktur inşallah..Bende dün akşam kasıklarımda ve bacağıma doğru yayılan tatlı ağrılar oldu bi de rahmime yakın yerlerde acı oluyo ama bu yumurtlama sıvısıyla alakalı bence dedim yoksa yine mi yumurtluyorum ovü testimde yok 3 gündür ilişkide yok iyice deliye bağladık ya sonumuz hayırlı olsun inşallah..

ohh iyi bitterim sana da günaydınnn canımmm allah bebişlerin devamını getirsinn..napıyorsun canım nasılısn?

napıyorusnn canım günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…