hosbulduk tessekurler canimhosgeldin tweetyyyy... iyi bak kendine bol bol nane limon ic zencefil cayi ic iyi gelir
bir kızım var 3 yaşında ıkıncıyı ıstıyorum ama eşim ıstemedığını söylüyor çok kararsızım
canım Allahtan hayırlısını diliyorum hakkındaa1 adet test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyim, pozitif çıkınca hcg sıfır çıktı ya hani, negatif çıkınca belki bimilyon çıkar
bana ne haller olduu adet yok bebek yok
aleyküm selam inş. kasımda aşk başkadır derler bu ay minik aşklarınız sizinle olsunselammm herkese ben de varımm bir umutla bekleyen
yumurtlama günlerime girmiş bulunmaktayım benim de batım 25 kasıma , hayırlısıyla gelmeyecek inşalahhhhhhhh pozitif düşünelim ""pozitif"" olsun
canım Allahtan hayırlısını diliyorum hakkındaabi mucize olur belki adet dönemine yakın yumurtlamışsındır inş. öyledir..kırmızıları görene kadar umudumuzu kesmicez
aynen öyle canım yaa inşallah allah aratmasın kimseye en kısa zamanda dualarımız kabul olsun :)
1 adet test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyim, pozitif çıkınca hcg sıfır çıktı ya hani, negatif çıkınca belki bimilyon çıkar
bana ne haller olduu adet yok bebek yok
truuu yok bacım yokbenden bi cacık olmaz çocuk yapmayı bile elime yüzüme bulaştırdım
bu saatten sonra ancak mucize olur zaten, nasip tabiki ama yarın bu kırmızılar gelecek ahada buraya yazıyorum
hoşgeldin nasılsın canımm
aminn canım ve en önemlisi sağlıklı bebeişler nasip etsinn....ben bu ay öğrendim hamile olduğumu banada dua edin nolurr :26:
topiğimizin altın kalpli kızları,teyzeleri bebişime sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bi garip haldeyim bulantılar kesildi birden umutsuzluğa kapıldım..yine kürtaj olmaktan korkuyorum :18::18::18: tekrar kaybetmek istemiyorum...nolur dua edin banaa
ilahi kib.. Sen bi doktora git bence ne olur ne olmaz.. :26:
gelmez inş. mucize olur cnm
netim gitti yazdıklarımda silindi yahuu
bebiş nasıl truuu bi sorun yok dimiii
Günaydın cancağızlarım
geçmişe bakamadım,bağlantı çok yavaş ödüm kopuyor tamamen gidicek diye
hormon değerlerim güzel çıktı,bebek yapım çalışmaları Volume 2 :)) devam edebiliriz..eşimin tabiriyle
hayıt suyu kürüne de bugün itibari ile başladım.
Allah korusun canım bişey yoktur inşallah..Bende dün akşam kasıklarımda ve bacağıma doğru yayılan tatlı ağrılar oldu bi de rahmime yakın yerlerde acı oluyo ama bu yumurtlama sıvısıyla alakalı bence dedim yoksa yine mi yumurtluyorum ovü testimde yok 3 gündür ilişkide yok iyice deliye bağladık ya sonumuz hayırlı olsun inşallah..
napıyorusnn canım günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?