gitcem canım bi adet olayım teşrif ederse kırmızılar 3. günü toptan muayene olurum hem, bu hafta olmazsamda pazartesi gidicem inşallah, bide sabahki bol çişli test yapayım bakalım nolcek
günaydin kizlar..nasilsiniz?
canim yaptinmi testi? sonuc??
canim yaptinmi testi? sonuc??
güaydınn nazarımmmmm iyiii senden nbrr
günayydıın kızlaaar, test yaptım dün akşam negatif, sabahta kırmızılar beklettemedi saolsunlar
iyiyim canım sen nasılsın??
tatlimmm bende iyi gibiyim sagol canimm.. sen isi niye degistiriyorsun canim?
gunaydınn sırınemmmm sen hergun buraya yaz ben bebgını burdan takıp edıyorummm bıraz daha zaman gecsın de artık patıklerını de öreyimmmmgünaydın kızlar nasılsınız
zor günler geçiriyoruz kızlar Allah bize sabır ve güç versin inşallah her ay belirsizlik insanın içini kemiriyo acabalarla dolaşıp duruyoruz ne kadar sürecek bu böyle bilmiyorum hakkımızda hayırlısını istemekten başka çaremiz yok Allahım aratmasın hiçbirimize inşallah..saglik olsun tatlim en azindan adet oldun sonunda.. artik doktora görünebilirsin.. öbür türlüde zor oluyor..
günayydıın kızlaaar, test yaptım dün akşam negatif, sabahta kırmızılar beklettemedi saolsunlar
maaşı daha iyyiidi ama yerimden çıkmaktanvazgeçtimm canım sımdı oturuyorum aynı yerde kalmaya karar verdımm
kızlaar çok adet sancım var, geçince ben uğricam yanınıza çok beter bi haldeyim öpüldünüzz
himmmm anladim canim.. belirtilerin ne durumda? ben test yapmaktan vazgectim canim kahverengi akintim vardi ya.. dün iliskiden sonra baya cok geldi kanla karisik.. yani bu ay kesin fosssss cikti... ama sen yinede yap istersentabii bollllll cisli olma sartiyla
biriktiriyorum test için bende testi yatagımın basının ucuna koydummm duruyorrrrr. tutuyorum çişimde hepsını salıvercemmm yanıı. ay sana bşi anlatacam şimdi canım sabah sabah bırsey ıstedı bende telefon actım ay bır yer servıs yapmıyor diğer yerler kapalı bır numaraya daha ulaştım gerizekalı çocuğa 2 sattır yol tarıf edıyorum en son soledıgımle alakasız bır adres soyledı saol dedım kapattım suratına deli etti kız beni ay nasılda canım çekmişti......
günün şarkısını paylaşıyorum kızlarrrrrrrrrr
ister kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım
Çocuk doğurmadan ölmeyelim(inşallahhhhhhhhh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?