Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin bu duyguyu inş. ben dha evvel 2 kere daha yaşadım ama biri düştü diğeri kalbi durdu kürtaj oldum...sevinçlerim hep kursağımda kaldı..ve yine endişeliyim...Rabbim herkeze sağlıklı evlatlar versin kaybetmek çok daha zor...bende dua ediyorum hepinizee...inş. güzel haberleri bu ay herkez verir..

bebiş nasıl truuu bi sorun yok dimiii
valla bilmiyorum belirtim falan kesildi hamile gibi hissetmiyorum..biraz panik oldum eşim daha fazla panik oldu bende onu sakinleştirdim ayın 14'ünde olan randevuya kadar beklicem...hayırlısı Allahtan o ömür verdiysee olur yok olmayacaksa elden gelen bişi yok zaten Taktiri ilahi...
birde boğazlar şiş,grip oldum,sesim gitti... o kadar çok dikkat ediyorum ama yine üşütmüşüm...

günün şarkısını paylaşıyorum kızlarrrrrrrrrr

ister kırılıp dökülelim
İster yok olup dirilelim
Sevişmeden uyumayalım
Çocuk doğurmadan ölmeyelim (inşallahhhhhhhhh)
ayyyy inş...
çok güldüm şarkınaaa

bu arada kib hastalanmışsın canım gerçektenn çook ama çook üzüldümm..ama sen umudunu asla kaybetmeee imkanın varsa yumoş takibine git derim birde erkenden eşinede baktır aklında soru işareti kalmasın....her zaman ama her zaman aklımda dualarımdasınız hepiniz..inş. bundada vardır bi hayır de ve önündeki maçlara odaklan

ben bi kere yanlış dua ettim..o aralar o kadar mantıksız düşünüyodum bebek için deliriyodum psikolojim sıfırdı. demiştim ki aylar geçip olmayınca 1 tane olsun düşsün ama hamile kalabildiğimi öğreniyim demiştim..2 düşük şimdi ne olur bilmiyorum..korkuyormuyum evet ama elden gelen hiç bir şey yok verende Allah alanda o..o yüzden hep hayırlısı dileyin bekleyin ama beklediğinize değen sağlıklı bebekleriniz olsun inş.

bendende dualarınızı eksik etmeyin nolur..ara sıra karamsarlığa kapılıyorum ister istemez

true bugün ben kendimi moral olarak pek iyi hissetmiyorum pöffffffffff belki bilmek istersin

Bu ay bana değişik bişeyler oluyo kızlar ama yormuyorum ben gerçekten yoramıyorum çünkü bundan 2 ay önce o kadar ümitliydim ki 8 tane test yaptım kendime kesin var diyodum belirti yoktu ama ne bilim içimden bi ses var deyip duruyodu ama yokmuş inanamadım büyük hayal kırıklığı oldu benim için şimdide aynısı olmasını istemiyorum ne var derseniz değişik mesela arada belimi oyuyolarmış gibi oluyo ama şiddetli bişey değil mesela dün akşam kasıklarımda ve bacaklarıma yayılan bir ağrı vardı tatlı tatlı rahmime yakın yerlerim iki taraflı acıyo bu ay ilk defa genelde tek taraf acır yumurtlamanın olduğu taraf bu ay hangi taraftan yumurtladığımı bile anlamadım genelde hissederim tarafını acaba iki taraflı mı yumurtladım diyorum kendi kendime ama göğsümde acı yok işte o olsa kesin hamileyim dicem de yokkkkkkkkkkk

bu arada reglim 14 ya da 15 i olması lazım daha çokkkk var ama yoksa da true nin dediği gibi Allah a emanetiz hepimiz o en iyisini en güzelini bilir fazla aratmadan hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin truecum sende bozma moralini canım bişey yoktur inşallah

true bugün ben kendimi moral olarak pek iyi hissetmiyorum pöffffffffff belki bilmek istersin
canım benim yaaaa ne zaman gülücez biliyomusun 9 ay geçip bebişi kucağa alıncaa..inan moral açısından sizden farklı değilim ve kaygılarım endişelerim 2 katına çıktı..hamiş kal bak soracağım sana ve diyeceksin ki gerçekten öyleymiş... ne günler ne saatler ne dakikalar geçiyor bebek sürekli sağlıklımı değil mi diye düşünmek,kese,kalp atışını beklemek...oofff hep endişelerle geçiyor keseyi görüp kalp atışını duymaklada bitmiyor...öncekinin kalbi durmuştu doktora gitmesem zehirleyecekmiş beni...ayyy bitmiyo sıkıntılarr.....

canım kendini dinleme benim umudum yoktu bu ay hiç dinlemedim hiç belirtide yoktu....ama daha evvel psikolojikmen hamile kalmışlığım çoktur kendimi dinliyodum sürekli..kusuyuodum bilee o derecee kesin hamileyim diyodum foss çıkıyodum...gerçi ben ne kadar dinleme desemde dinleyeceksin..inş. bu belirtiler bebişten geliyordur...inş bu ay gelsin bebiştee konuşalım bakalım hamile kalır kalmaz rahatlayacağımızı sanıyoruz yaa bakalım stres 9 ay bitiyor mu? bakın başka topiklerde muhabbetlere girmiyorum sadece aklıma takılan bişi varsa okuyup çıkıyorum..sizleri bekliyorumm ben muhabbet içinn hadi bakalım ivo ayın 14'üne az kaldı 9 ay adet yüzü görmeyesin inş.

amin inşallah canımm

bu arada çorba kasesi değil çukur tabaktaa 3 tabak tarhana çorbası içtim... boğazlarım azıcık yumuşadı ekmekte doğrayarak yedim insanlıktan çıktım

canımcım inan rahatladım sürekli soru işaretleri vardı, fazla yazamıyorum çok kötüyüm, adet sancım öldürdü beni, minoset içtim geçmedi, doloreks içtim yarım saat oldu ay geçmedi hala sabahtan beri sancıdan geberiyorum kıvran kıvran öldümyaa, allah yardımcın olsun tatlım inşallah bebişin sağlığın yerindedir sakın kötü şeyler düşünme, cuma gününe randevu aldım doktora gitcem eşimde gitcek sperm testine onada randevu aldım bakalım hayırlısı

ayy canım benimm çok çok geçmiş olsun kimisi adet dönemini zor geçiriyo sende onalrdansın sanırım
amin sağolasın cnm..inş. hepimiz için hayırlı şeyler olur topikçe bi yüzümüz güler inş.
randevularda alınmışş ooohhh vallaaa hayırlı haberler verirsin inş. kasım ayı aşk ayıymış bol bol aşk yapın eşinizle gelsin bu ay bebiş

arkadaşlar merhaba. bende gebelik duşunuyorum . Adet duzensızlıklerım de var . bu yüzden doktorum bana gebelik dusundugum için PROGESTAN ve FOLBIOL verdı . progestanın mıde bulantısı aşırı baş donmesı kasık ağrısı gıbı herhangı bır etkısı var mıdır ya ?kullanan varmı ? hapın yan etkısımı gebelik belırtısımı anlayamadım.

merhaba canım..
folbiol neysedee bir çok hamile bile progestan kullanmıyor? doktorun bunu sana ne diyerek verdi canım??
bende içiyorum ama bebeğin tutunması için..bende aşırı baş dönmesi yapıyor...hap kuvvetli ve yan etkisi çok

bu aksammi yapicaksin yoksa yarin sabahmi? ayy evet öylelerine bende sinir olurummm... ne cekmisti kiz ben sana yolliyim

hamişler var canım aramızda sımdı soylerım onlarında canı ceker benım gıbı sonra ararlar uyuzun birine denk gelir allah korusun cocugun ya bı tarafı sısrr yada o seyden cıkar vucudunda

hamişler var canım aramızda sımdı soylerım onlarında canı ceker benım gıbı sonra ararlar uyuzun birine denk gelir allah korusun cocugun ya bı tarafı sısrr yada o seyden cıkar vucudunda

ayyyyyyyy true tarhana çorbası dediya offfffff olsa ne içilirdi beeee senin istediğin neydi kızzz sabah sabah

kız sizin başınızı bekleyen bu topikte tek hamiş benim bikerem hıhh
yok canım yaaa canım çekmez merak etme...öyle sosyetik hamilelik triplerine dahaca giremedim söyle bakıyım bende merak ettim

kız çişli ben geldimmmerhaba millettt nasısınız bagalım
hoşgeldin cnımm hastayım fena üşütmüşüm sen nasılsın bağalım

ayyyyyyyy true tarhana çorbası dediya offfffff olsa ne içilirdi beeee senin istediğin neydi kızzz sabah sabah

ayy canım benim canın mı çekti kıyamam yaaa.... bende ilk defa yaptım kuzenim yapmış bana 1 kavonoz vermişti hastayım diye yaptım bayıldım tadınaa

afiyet olsun bebişe yarasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…