Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gece yazdıklarınız okuyayım dedim, yaz yaz bitirememişsiniz bu ne yaa....

ben yokken kaynatmışsınız iyiceee

sen nie uymuyon canımcım şimdi evde olsam böleee yatsam ne kadar mutlu olurum hafta sonu bende mübarek gün oda full iiş yani o yüzden çarşamba persenbe işlerini bitireceksin ki rahat edesin hafta sonu gezebilesin

ooo kimlerr gelmiş devrem iiyim cok sukur devrecim sen nasılsın evet ya aksam kalabalık oluyo şimdi uyuyolar

iyi valla çok şükür işte, ben kocamın yanında nette takılırsam bozuluo,kızıyo, en iyisi o yokken rahat rahat:16

iyi valla çok şükür işte, ben kocamın yanında nette takılırsam bozuluo,kızıyo, en iyisi o yokken rahat rahat:16

benimkide bozuluyor anacım zaten o film izliyo bir kablo aldık tv baglıyoz yeni film eski film hep netten izliyoz en buyuk hobmz

sen nie uymuyon canımcım şimdi evde olsam böleee yatsam ne kadar mutlu olurum hafta sonu bende mübarek gün oda full iiş yani o yüzden çarşamba persenbe işlerini bitireceksin ki rahat edesin hafta sonu gezebilesin

çalışınca evde olsamda uyusam diyodum ama evde olunca da uyku tutmuyo, eşimi göderdikten sonra uyuyup uyanınca çok sersem oluyorum o yüzden uykum olsa da kalkıyorum, amaan öyle garip bişe iştee

benimkide bozuluyor anacım zaten o film izliyo bir kablo aldık tv baglıyoz yeni film eski film hep netten izliyoz en buyuk hobmz

ayyy bizde yeni arşiv aldık, ya film izliyoruz ya tavla oynuyoruz, çatlicaam artık, bide ben film izlemeyi pek sevmem, saatlerce tv başında oturmayı sevmem, ama naparsın işte koca olunca MECBUUUUUUUUUUUUUUR

ne çektik be devreeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…