bende iyiyim ben 11yıldır istiyorum cnm ama olmadı henüz ya sen ne zamandır istiyorsun cnm
Bende 3.5 senedir istiyorum cnm sorun ne peki
inş. bebegin seni fazla bekletmeden hemen gelir hayırlısıyla benim yumurta rezervim az cnm
Amin cnm hepimizinki en kısa zamanda gelir insallah
inş. bebegin seni fazla bekletmeden hemen gelir hayırlısıyla benim yumurta rezervim az cnm
cnm sen bu süre zarfında hic tedavi gördünmü
Cnm sana ayıp olmazsa ben yavas yavas cıkayım gözlerim agrıdıesneyip duruyomsana iyi geceler görüsürüzz
Evet gördüm cnm simdi ara verdim ama daha önce tedavi görüyodum zaten tedaviolmasa yumurtalarım pek gelismiyo malesef
bende iyiyim ben 11yıldır istiyorum cnm ama olmadı henüz ya sen ne zamandır istiyorsun cnm
hoşbuldum cnm nasılsın
inşallah canımmm bende sizde bu güzel duyguyu tadarız düşününce bile çok heyecanlanıyorum..hemen geldim
Allah bize de nasip etsin inş bu güzel duyguyu..
günaydın kıslaarrrrrrrrrrrrrr
gece yazdıklarınız okuyayım dedim, yaz yaz bitirememişsiniz bu ne yaa....
ben yokken kaynatmışsınız iyiceee
devrem devreemm nasılsınnn
ooo kimlerr gelmiş devrem iiyim cok sukur devrecim sen nasılsınevet ya aksam kalabalık oluyo şimdi uyuyolar
iyi valla çok şükür işte, ben kocamın yanında nette takılırsam bozuluo,kızıyo, en iyisi o yokken rahat rahat:16
sen nie uymuyon canımcım şimdi evde olsam böleee yatsam ne kadar mutlu olurum hafta sonu bende mübarek gün oda full iiş yani o yüzden çarşamba persenbe işlerini bitireceksin ki rahat edesin hafta sonu gezebilesin
benimkide bozuluyor anacım zaten o film izliyo bir kablo aldık tv baglıyoz yeni film eski film hep netten izliyoz en buyuk hobmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?