merhaba canım..
folbiol neysedee bir çok hamile bile progestan kullanmıyor? doktorun bunu sana ne diyerek verdi canım??
bende içiyorum ama bebeğin tutunması için..bende aşırı baş dönmesi yapıyor...hap kuvvetli ve yan etkisi çok
kız sizin başınızı bekleyen bu topikte tek hamiş benim bikerem hıhh
yok canım yaaa canım çekmez merak etme...öyle sosyetik hamilelik triplerine dahaca giremedimsöyle bakıyım bende merak ettim
cnm gebelik istedıgımı gozonunde bulundurarak adet sokturucu olarak verdı. günde ıkı tane alıyorum .10 gun sonra bıtıcek ve reglımın 2,3,4 gunlerı horrmanlarıma bakacaklar. o yüzden .bırakmayıp başdonemsıne katlanmayı tercıh ettım 6 gun sonra bitecek
birgün bende anne olacağımmmmm
bu arada kib hastalanmışsın canım gerçektenn çook ama çook üzüldümm..ama sen umudunu asla kaybetmeee imkanın varsa yumoş takibine git derim birde erkenden eşinede baktır aklında soru işareti kalmasın....her zaman ama her zaman aklımda dualarımdasınız hepiniz..inş. bundada vardır bi hayır de ve önündeki maçlara odaklan
ben bi kere yanlış dua ettim..o aralar o kadar mantıksız düşünüyodum bebek için deliriyodum psikolojim sıfırdı. demiştim ki aylar geçip olmayınca 1 tane olsun düşsün ama hamile kalabildiğimi öğreniyim demiştim..2 düşük şimdi ne olur bilmiyorum..korkuyormuyum evet ama elden gelen hiç bir şey yok verende Allah alanda o..o yüzden hep hayırlısı dileyin bekleyin ama beklediğinize değen sağlıklı bebekleriniz olsun inş.
bendende dualarınızı eksik etmeyin nolur..ara sıra karamsarlığa kapılıyorum ister istemez
walla canım çiğköfte dürüm çekmişti hemde nasıl bılıyor musun offff 10 yeri aradım 2 tanesı cevap verdı bırı nın servıs elemnı gelmemıs daha dıgerı de salak çıktı benım bulundugum yere yakın yerlerı ama adam hiçbiryeri bilmiyor bildiği bir yer söledim anladı ama onu da yanlış anladııı saol ben kapatıyorum gerek kalmadı dedimmm
ooooyy kıyamam ya iş çıkışı alır yersin sıkma canını
oooyyy 3 tabak çorba içmişim pasta verseniz yemem tıka basa doymuşum
canim benim kötü düsünme sakin, bebegin sagliklidir ve bu sefer kucagina almayi nasip eder rabbim insallah.. hamilelikte moral cok önemli moralini hep yüksek tut canim.. benim dün kahverengi akintim olmustu ya.. aksam iliskiden sonra baya cok geldi yine kanla karisik.. belim ve karnim agriyor, yani adet olacagim artik kesin.. bu ay bende cok ümitliydim icimden bi ses bu ay hamis kalicagimi söylüyordu.. ama allah biliyor ya.. nedense hic üzülmedim adet olacagima.. ya kafam cok karisik, yada henüz cocuk icin hazir olmadigimi düsünüyorum.. bilmiyorum.. sanirim hamilelikten korkuyorum..
aybizim hamiş misin kuzm hamiş haberi var mı
arkadaşlar merhaba. bende gebelik duşunuyorum . Adet duzensızlıklerım de var . bu yüzden doktorum bana gebelik dusundugum için PROGESTAN ve FOLBIOL verdı . progestanın mıde bulantısı aşırı baş donmesı kasık ağrısı gıbı herhangı bır etkısı var mıdır ya ?kullanan varmı ? hapın yan etkısımı gebelik belırtısımı anlayamadım.
hımm o yüzden verdi...canım ben sabah akşam alıyorum bi türlü alışamıyorum hep yan etkisi oluyor akşam içeceğim kapsülü uyuyacağım zaman içiyorum gün içinde 1 kere baş dönmesi yaşıyorum..sende öyle yap gece yatarken iç
tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor ve baş dönmesi başlıyor...
sabret sonu güzel olacak inş. dayanmaya çalış canım
aminnnn hepimiz olacağız inşallahhhh
ayy canım benimm çok çok geçmiş olsun kimisi adet dönemini zor geçiriyo sende onalrdansın sanırım
amin sağolasın cnm..inş. hepimiz için hayırlı şeyler olur topikçe bi yüzümüz güler inş.
randevularda alınmışş ooohhh vallaaahayırlı haberler verirsin inş. kasım ayı aşk ayıymış bol bol aşk yapın eşinizle gelsin bu ay bebiş
aybizim hamiş misin kuzm hamiş haberi var mı
merhaba sağolasın canım..canım progestanı ağızdan alıyosan aşırı baş dönmesi,bitkinlik mide bulantısı yapar,inşallah hamişsindir
kızlar merhaba bu arada hamile olanlara sağlıklı doğum bekleyenlere güzel haberler diliyorum
1 yıldır bende bebek istiyorum kısaca 6 ay klomenle denedim sonra eşimde sayı azlığı oldugunu ogrendık direk tüp bebek denedim geçen ay malesef olumsuz ama bu sırada eşimin degerleri normale döndü mucize gibi şimdi normal yoldan deniyoruz ayrıca da dondurulmuş embriyolarımda var bi kaç ay olamzsa tekra dondurulmuşlarımı denicem
canım adeti mutlaka getirirmi bilmiyorum...adet döngün kaç günde oluyosun??ay inş cnm inşş..evet cnm aynısı bendede oluyor . pekı bırşey daha sormak ıstıyorum ..eger gebelik oluşursa progestan 10 gun gecsede adetımı getırmezse gebelik oluştu dıyebılırmıyız normalde 10 gun bıttıgınde adetımı getırmesı gerekiyor degıl mı?çok soru sordum ama
merhaba sağolasın canım..
gerçekten mucizevi birşey olmuş inş. doğal yolla bebişini alırsın kucağınaa
peki nasıl olmuş nasıl geri normale dönmüş eşinin değeri?? çok merak ettim
canım adeti mutlaka getirirmi bilmiyorum...adet döngün kaç günde oluyosun??
adet söktürücü içip 2 ay olmadığımı biliyorum progestan ne kadar etkili bilemiyorum..hemen adet görürsün diyemem bilmiyorum yani
ama gebelik olursa ki inş. olur adet görmezsin ve bebeğinde sımsıkı tutunur annesine inş.progestan çok etkili bir ilaç
merhaba sağolasın canım..
gerçekten mucizevi birşey olmuş inş. doğal yolla bebişini alırsın kucağınaa
peki nasıl olmuş nasıl geri normale dönmüş eşinin değeri?? çok merak ettim
canım adeti mutlaka getirirmi bilmiyorum...adet döngün kaç günde oluyosun??
adet söktürücü içip 2 ay olmadığımı biliyorum progestan ne kadar etkili bilemiyorum..hemen adet görürsün diyemem bilmiyorum yani
ama gebelik olursa ki inş. olur adet görmezsin ve bebeğinde sımsıkı tutunur annesine inş.progestan çok etkili bir ilaç
canımm ya ben ınternetten aaraştırıp sana yazmıştım da demekki silin miş bulantıların kesilmesinin bebişle ilgisi yokmuş.allah korusun kanamann olursa teedırgın olursun canımmm sıkma canını sua n yoksa da allah korusun zemın hazırlarsın ayaklarını yukarı kalıdr uzan bol bol da vıtamın al hormonlu şeylerden de uzak dur bence datlım gıymatlımmm.yazının sılındıgını de sımdı gorudmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?