canım progestanı ağızdan alıyosan aşırı baş dönmesi,bitkinlik mide bulantısı yapar,inşallah hamişsindir
kızlar merhaba bu arada hamile olanlara sağlıklı doğum bekleyenlere güzel haberler diliyorum
1 yıldır bende bebek istiyorum kısaca 6 ay klomenle denedim sonra eşimde sayı azlığı oldugunu ogrendık direk tüp bebek denedim geçen ay malesef olumsuz ama bu sırada eşimin degerleri normale döndü mucize gibi şimdi normal yoldan deniyoruz ayrıca da dondurulmuş embriyolarımda var bi kaç ay olamzsa tekra dondurulmuşlarımı denicem
evt cnm ağızdan alıyorum . sanada cok sevındım Allahtan umıt kesılmıyor işte . en en en kısa zamanda bebek sahıbı olursun ınşşşş
ooooooyyyyy bide araştırmış inanırmısın hiç nete yazmak aklıma bile gelmedi bi dalgınım bi malım anlatamam...aklıma getirdiğin iyi oldu b i bakınayım bende netten
çoook çooook sağolasın cnım dinleniyorum sürekli zaten üşütmüşüm çok hastayım
bide gıymatlım yazmışşayyy yanımda olsanda sarılsamm
amin canım inşallah, ben tüp bebek tedavisinde progestan kullandım bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum inşallah sen çok gzulel haberler verirsin eşine ve bizlere
amin canımm inş.canım ilk öğrendiğimizde 4 milyondu ben duyar duymaz keçiboynuzu kürüne başladım tabi bu arada alkol sigarayı azalttı,2 hafta sonraki testte 8 milyona çıktı bu arada havuc suyu portakal suyu keçiboynuzuna devam ceviz fındık falan derken tüp bebek denemesinde daha kaliteli olsun spoşlar diye daha da guzel beslendi 17 milyona çıktı tğp bebek denemesinde artık neye bağlı oldugunu bende bilmiyorum ama doktorlar da çok şaşırdı
allah isteyen herkese sağlıkla güzel haberleri almayo, devamını görmeyi kucagına almayı nasip etsin
adet döngüne göre hesapla dicektim amaadet dongum 35-40 gun cnm ..
hahahahahahhaahahinternet ellımın altında canım sankı ne yaptım.Taş attım da kolum mu yoruldu sanki?:) Sen Sıkma canını böyle şeylere.Bebişimizi huzursuz etme
Sende bak canım ben baktım ama olumsuz bırşey göremedim.Kafanı getir buraya öpeceğim
umarım cnm ınş ya .güzel haberlerı burda paylaşalım muhakkak . cunku senınkı vb gıbı haberlerı duymak ınsanı mutlu ve umutlu hıssettırıyor.ben daha cok uzun bır süreç yaşamadım ama adet dongumun uzunluğu benı cok korkutuyor . ne kadar erken o kadar ıyı dıye doktora gıttım .. Allahım yokluklarını aratmasın ..bol bol Fetıh ve Meryem suresını okuyalım
kocamaan bir amiiiiiiiin diyorum canım..inş. sağlıklıdır..
yaaaa kıyamam yaaa kahve kırmızıya mı çevirdi?? keşke ilişki olmasaydı? :26: ne biliyim ne diyeceğimi şaşırdım gebelik testleri oyun oynuyor vücudumuz dalga geçiyor resmen...kib rüzgar gülü bende silik gördüm ama onlarda tutmadı..kahve akıntı desen öylee...ayyy hep bi burukluk bi tam sevinemedik...
korkma hamilelikten pes etmek yok önümüzdeki maçlara bakıcaksın..olumsuzluğu at kafandan....
amin canımm inş.
maşallah canımm..eşin tam gaz devam etsin süper artış gerçekten tebrik ederimm ee boşa dememişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diyee bencee senin vesilenlee olmuşş...ayyy inş. en kısa zamanda bebişine hamiş kalırsın inş.
adet döngüne göre hesapla dicektim ama
bak arkadaş hemen adet olmuş sende olmazsan gebelik testi yap..inş. bebişin seninledir
hahahahahahhaahahkız sen ne çatlaksınn gülme krizine soktun beni kafamı öpcekmiş puhahahahah
iyiki varsın aybizimm çok güldürüyon beniiii
amin canımm inş.
maşallah canımm..eşin tam gaz devam etsin süper artış gerçekten tebrik ederimm ee boşa dememişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diyee bencee senin vesilenlee olmuşş...ayyy inş. en kısa zamanda bebişine hamiş kalırsın inş.
canım dogum kontrol hapı kullandınmı? ben evlenmeden once 28 gunde bir olurdum hap kullandım 3-4 sene bıraktıktan sonra 3-4 ay 36 gunde bir oldum şimdi yıne 28-30 arası oluyorum hormonlarla ilgili
ne kadar zamandır ıstıyosun bilmiyorum ama vakit bi şekilde geçiyo umarım en şanslılardan çok beklemeden bebeğine kavusanlardan olursun,umut hiç bitmez
ben inanıyorumki herkes için doğru zamanda gelecek bebeklerimiz
benimki evet mucize gibi bişey bide mucizemi içimde hissedersem çok gzuel olacak[
cnm ben 1 yıllık evlıyım yaklaşık olarak 3 ay gıbı bır zamandır korunmadık. ben hıç korunmadım hep eşım korundu.
esmer şirin ben sana küstümepeydir eskisi gibi girmiyosun?bize bebeğinden hiç bahsetmiyorsun? arada bi selam yazıyorsun sonra daha devamı gelmiyor aşk olsun
[
cnm ben 1 yıllık evlıyım yaklaşık olarak 3 ay gıbı bır zamandır korunmadık. ben hıç korunmadım hep eşım korundu.
allah mutluluğunuzu daim etsin canım, doktora gitmişsen bi problem yoksa için rahat olsun,zaten ilk 1 sene deneyın olamzsa gelin dıyor hep doktorlar ama nacizane tavsıyem eşleriniz de gitsin kontrole yani sadece 10 dakıkalarını ayırıp bi test verecekler böylece kadınlar gereksiz yere ilaç almak zrunda kalmazlar,
ama sizin evliliğinizde yeni çocuk düşüncenizde yeni, hayırlısı neyse o olsun ınsallah guzel haberler gelir herzaman herkesten
canım ilk haftalar bebişin tutunma haftası o yüzden risk oluyor..mesela çatlama iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu daha sonra hiç ilişki olmadı bizde..bizim herif 12 ekimden beri karı yüzü görmediben test yapmamistim daha canim yarin yapmayi düsünüyordum.. ama gerek kalmadi.. yani dün kirmizi ve kahve karisikti canim.. bugün bisey yok ama.. bilemiyorumki iliski bende yok dedim ama esim israr etti
o yüzden olmus olabilirmi? iliski ilk haftalarda zararlimi? offf belkide tutunamadi bilmiyorum dedim ya canim kafam cok karisik.. suan gercekten cocuk isteyip istemedigimi bile bilmiyorum... bi yandan cook istiyorum.. bi yandanda daha erken diyorum.. off neyse ya rabbimden hayirlisini dilemekten baska bisey yapamam.. hava degisiminden bunalima girdim biraz sanirim
inş. etki eder cnm adet zamanına yakın olursa çabuk hastalanırsın diye tahmin ediyorum ama hakkında hayırlısı canım..true_blood cnm cok duzensız işte hesaplayamıyorum ama progestanın bıtış tarıhı 14-15-16 kasıma denk geliyor ..inşşşşş yaa. sen hamılemısın cnm kaç haftalık
kocaamaan bir amin diyorummamin inşallah ne zaman doğru zamansa o zaman olsun inşallah, herkes doktorda dahil aklından at attığın zaman hamile kalırsın dıyor ama bu imkansız ,
sen hamilesin sanırım canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hep guzel gunlerini gör,
siizn aranızda kafadan atmayı becerebilen varmı onu soracaktım
oyy kıyamam canım yok bugünlerde pek giremiyorum canım bulantım var canım aynen bende senin duygularını yasıyorum kokuyorum kalp atışını dr duydu oda yeter sen naptın
canım ilk haftalar bebişin tutunma haftası o yüzden risk oluyor..mesela çatlama iğnesinden 36 saat sonra ilişki oldu daha sonra hiç ilişki olmadı bizde..bizim herif 12 ekimden beri karı yüzü görmedi
sen hayırlısını dile panik stres bunalım falan yapmadan denemeye devam et canımbebişin süpriz yapar inş.
inş. etki eder cnm adet zamanına yakın olursa çabuk hastalanırsın diye tahmin ediyorum ama hakkında hayırlısı canım..
evet hamileyim cnım 5+4 günlük daha ufacık..hamile kalmaklada stres bitmiyor sürekli endişe ediyorum..hakkımızdaa hayırlısı artıkkk
kocaamaan bir amin diyorumm
inşallah canım 2 kaybım var bu üçüncü hamileliğim bu defa sağlıcakla gelir inş. Rabbim herkezeee sağlıklı bebişler versin...
akıldan atmak çok zor bu fikri başarabilene madalya takıcam
cnm ben yaşımdan dolayı cok ıstıyorum 28 yaşımdayım .bır sorun olup olmadığı, adetım gelırse eger 3.4. gunu gıbı hormanlara bakarak bellı olacak , umarım yoktur.
kocaamaan bir amin diyorumm
inşallah canım 2 kaybım var bu üçüncü hamileliğim bu defa sağlıcakla gelir inş. Rabbim herkezeee sağlıklı bebişler versin...
akıldan atmak çok zor bu fikri başarabilene madalya takıcam
inşallah canım inşallah bebek vardır da adet olmazsın ama olursan eşinde test yaptırsın o zaman acabalarla yaşamazsın ve en dogru zamanda anneısnı bekletmeden gelir bebişler
sen bebeğinden emin ol annesi bak sana tutunmuş duruyo orda kalp atıslarını da duyarsın tekmelerını de duyarsın inşallah,
valla bu kadar ugrasırken bide aklımda yoktu o ay hamile kaldım deyınce bana bı haller oluyo bu kadar bekleyıpte akıldan atmak nedır bilemedim:26:
ay bizim inş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?