aynen katılıyorum sana diyolar işte efenim biz çok istedik olmadı amannnnnnnnn dedim olursa olsun hah işte hamile kalmışım nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dumur oluyorum resmen
korkmaa Allahın izniyle bişicik olmazz
ohhh çok şükür sen duymuşsun canımm.. ben 5+4'üm tahminimce ama bata göre hesaplarsak 6+0 ben ilişkiye göre hesapladım..sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını??
benim randevum 14 kasımda eşimin doğum günü eğer duyarsak ona vereceğim en güzel hediye kalp atışlarını dinlemesi olacakkonun dışında pek bi belirtim yok ,kaygılarım çokk..Hakkımızda hayırlısı olsun..
ara sıra haberdar et kendinden özletmee yoksa yine küserim bak
insan bi kere istemeye başlayınca gei dönüşü olmuyoki bunun ,üstelik olmazsa daha da kafasına takıyo o kadar ilaç kullanıyosun tedaviler görüyosun evet insanda her kırmızıyı gördüğünde bıkkınlık oluyo ama obur aya aynı umutla deam edıyosun, anlamış değilim anlayamicamda sanırm bu akıldan atma olayını, düşünkü tedavi görüyosun aklıdnan at diyolar arkadaş o kadar iğneyi yerken neyi aklımdan atıcam aacaba
amiiiiiiiiiiiiinnn inş.sen bebeğinden emin ol annesi bak sana tutunmuş duruyo orda kalp atıslarını da duyarsın tekmelerını de duyarsın inşallah,
valla bu kadar ugrasırken bide aklımda yoktu o ay hamile kaldım deyınce bana bı haller oluyo bu kadar bekleyıpte akıldan atmak nedır bilemedim:26:
ivo al bendende o kadaraynen katılıyorum sana diyolar işte efenim biz çok istedik olmadı amannnnnnnnn dedim olursa olsun hah işte hamile kalmışım nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dumur oluyorum resmen
ben tedavi görmediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde atamıyorum arkadaşım seninkisi normal
amiiiiiiiiiiiiinnn inş.
senden bi tane daha var bu topikte dicektim ki ivo hemen yazmışbende şok oluyorum aklımda yoktu diyenlere kazara hamile kalanlaraa...
ben tedavi oldum öyle oldu umudum yoktu çünkü belirtim yoktu birde üstüne görme olayı oldu hiç inanmıyodum ama hamiş kalmışım..umursamadımda oldu diyemem o işi yaptıkama belirtim olmayınca ihtimal vermemiştim.. bir gece bile yatağıma başımı koyduğumda bebek hayaliyle uymadığım gece yok..bilmiyom millet nasıl atıyor kafadan :44::44:
ivo al bendende o kadar
7+6 canım ben sanırım adte göre hesalanıyor ama keseni gördün mü canım 6+6 kalp atışı duydum canm yok özletmem girerimmmcok seviyorum herkesi
yok yok konuş içini dök rahatlat canımcanım belirti olmadığı için umutsuz olmak başka aklımdan attım ilişkiye girerken bile aklıma gelmedi gerçekten aklımdan attım demek başka,
oyy senin bide iyice kendini saklamış veletyani sonucta ben aklımdan atsam yumurtaldıgım zamanki bellirtiler sinyal veriyo , dört yanımı sarmıs bu iş:18: sonucta kısmet herşey
yok yatakta 1 saat yatmalar falan aklıdnan attıysan neden ilişki sonrası altına yastık koyuyosun dimi? ya da neden kürler deniyosun
ayyyy çok konuşasım varmış kızlar affedin
sümayyab bitter twetyy nerdeeeeeeeeee
canım belirti olmadığı için umutsuz olmak başka aklımdan attım ilişkiye girerken bile aklıma gelmedi gerçekten aklımdan attım demek başka,
oyy senin bide iyice kendini saklamış veletyani sonucta ben aklımdan atsam yumurtaldıgım zamanki bellirtiler sinyal veriyo , dört yanımı sarmıs bu iş:18: sonucta kısmet herşey
yok yatakta 1 saat yatmalar falan aklıdnan attıysan neden ilişki sonrası altına yastık koyuyosun dimi? ya da neden kürler deniyosun
ayyyy çok konuşasım varmış kızlar affedin
hakkaten haa onlar nerdeler :44::44::44::44: hele smeyyab kaç gündür yok
yok yok konuş içini dök rahatlat canım
bende ilişkiden sonra bacaklarımı bi saat dikip sabaha kadarda belimin altına yastık koyuyodumbelim ağrıya ağrıya uyurdum sabaha kadar
ahahahahahahvelet kelimesine koptum ayy ne güldümm
yürü kim tutar seniiiiiiiiiii
yaramazlık yamış ilk once annesini meraklandırmış ondan velet dedimama o bir melek aslında maşallah
ya sorma belin altına yastık koy ayaklarını dik ondan sonra bel agrısı hamilelik belirtisimi diye araştırma yap
1 sene içinde yaşadığım belirtileri sölesem 12 kere hamile kalmış olam gerekirdi
olacagı varsa oluyo geleceği varsa geliyo
allahım guzel haberleri alanlara devamını sağlıkla yaşamayı nasip etsin
bize de bu haberi bir an önce versin
hahahahahayok bende velet dicem artık çok hoşuma gitti
amiin canım amiinnn
sorma ben sürekli kendimi dinliyodum her ay kusuyodum bile ama hep fos çıkıyodu
yaramazlık yamış ilk once annesini meraklandırmış ondan velet dedimama o bir melek aslında maşallah
ya sorma belin altına yastık koy ayaklarını dik ondan sonra bel agrısı hamilelik belirtisimi diye araştırma yap
1 sene içinde yaşadığım belirtileri sölesem 12 kere hamile kalmış olam gerekirdi
olacagı varsa oluyo geleceği varsa geliyo
allahım guzel haberleri alanlara devamını sağlıkla yaşamayı nasip etsin
bize de bu haberi bir an önce versin
yok döktüm içimi rahatladım dicem ama birazonce başka bi topikte gezerken birisi kızlar bende eski guneşrımı hatırladım ,bende hep belirti arardım 3 ay belirti aradım her belirti vardı negatif sonuc aldım o ay aklımdan attım adet gunumun gectıgını bile anlamadım tesadufen kan testinde öğrendim demiş,allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinde tesadüfen kan testi nasıl oluyo onu çözemedim
oluyo demek kiama şöyle de düşünmek lazım o ay demek ki fazla takmıyo olabilirler ama tabiki akılarında hep var ama sıkıntı etmiyolar kendilerine ama ben bunu beceremeyenlerdenim.
Selam kizlar nasilsiniz ?
AZ once geldim hastaneden.
Gittim 1 saat bekledim sonra rahim filmi cekildim 15 dk felan kaldim icerde..
Hep arastirmistim aciyomu acimiyor mu kimisi bisey hissetmedim demis,
hic telas yapmicam gayet rahat olcam diyodum ama valla dayanilmaz bi aci cektim ben
Dizlerim titredi hala bacaklarim sizliyo, ama sukur temiz cikti gonal F verdi tekrar asilama olcam yumurta takibinden sonra..
Selam kizlar nasilsiniz ?
AZ once geldim hastaneden.
Gittim 1 saat bekledim sonra rahim filmi cekildim 15 dk felan kaldim icerde..
Hep arastirmistim aciyomu acimiyor mu kimisi bisey hissetmedim demis,
hic telas yapmicam gayet rahat olcam diyodum ama valla dayanilmaz bi aci cektim ben
Dizlerim titredi hala bacaklarim sizliyo, ama sukur temiz cikti gonal F verdi tekrar asilama olcam yumurta takibinden sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?