Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aynen katılıyorum sana diyolar işte efenim biz çok istedik olmadı amannnnnnnnn dedim olursa olsun hah işte hamile kalmışım nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dumur oluyorum resmen

insan bi kere istemeye başlayınca gei dönüşü olmuyoki bunun ,üstelik olmazsa daha da kafasına takıyo o kadar ilaç kullanıyosun tedaviler görüyosun evet insanda her kırmızıyı gördüğünde bıkkınlık oluyo ama obur aya aynı umutla deam edıyosun, anlamış değilim anlayamicamda sanırm bu akıldan atma olayını, düşünkü tedavi görüyosun aklıdnan at diyolar arkadaş o kadar iğneyi yerken neyi aklımdan atıcam aacaba

7+6 canım ben sanırım adte göre hesalanıyor ama keseni gördün mü canım 6+6 kalp atışı duydum canm yok özletmem girerimmm cok seviyorum herkesi

ben tedavi görmediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde atamıyorum arkadaşım seninkisi normal

amiiiiiiiiiiiiinnn inş.

senden bi tane daha var bu topikte dicektim ki ivo hemen yazmış bende şok oluyorum aklımda yoktu diyenlere kazara hamile kalanlaraa...
ben tedavi oldum öyle oldu umudum yoktu çünkü belirtim yoktu birde üstüne görme olayı oldu hiç inanmıyodum ama hamiş kalmışım..umursamadımda oldu diyemem o işi yaptık ama belirtim olmayınca ihtimal vermemiştim.. bir gece bile yatağıma başımı koyduğumda bebek hayaliyle uymadığım gece yok..bilmiyom millet nasıl atıyor kafadan :44::44:

aynen katılıyorum sana diyolar işte efenim biz çok istedik olmadı amannnnnnnnn dedim olursa olsun hah işte hamile kalmışım nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dumur oluyorum resmen
ivo al bendende o kadar

ben tedavi görmediğim ve hiçbir sorun olmadığı halde atamıyorum arkadaşım seninkisi normal

tedavi de bitti şimdi herşey normal eşimde de ben de de problem yok am adoktorumda dahil herkes at kafandan diyo benimde onu diyenlere kafa atasım geliyo tamam kabul ediyorum önceki gibi sabırsız değilim,hadi bu ay olsun dıye ısrar edemıyorum önceden eşimin peşinde dolanırdım artık onu yapamıyorum ama aklımdan da atmam çok zor kırmızıları görmeye alıştım ama ne bilim işte anlyısounuz siz beni..

canım belirti olmadığı için umutsuz olmak başka aklımdan attım ilişkiye girerken bile aklıma gelmedi gerçekten aklımdan attım demek başka,
oyy senin bide iyice kendini saklamış velet yani sonucta ben aklımdan atsam yumurtaldıgım zamanki bellirtiler sinyal veriyo , dört yanımı sarmıs bu iş:18: sonucta kısmet herşey
yok yatakta 1 saat yatmalar falan aklıdnan attıysan neden ilişki sonrası altına yastık koyuyosun dimi? ya da neden kürler deniyosun
ayyyy çok konuşasım varmış kızlar affedin

7+6 canım ben sanırım adte göre hesalanıyor ama keseni gördün mü canım 6+6 kalp atışı duydum canm yok özletmem girerimmm cok seviyorum herkesi

maşallahh bebeğine ayın 14'ünde ilişkiye göre 6+5 yada bata göre 7+1 olmam lazım inş. görürüm..herkezin hakkında hayırlısı olsun..bizde seni seviyoruzz anlaştık o zaman özletme artık

yok yok konuş içini dök rahatlat canım

bende ilişkiden sonra bacaklarımı bi saat dikip sabaha kadarda belimin altına yastık koyuyodum belim ağrıya ağrıya uyurdum sabaha kadar
ahahahahahah velet kelimesine koptum ayy ne güldümm

yürü kim tutar seniiiiiiiiiii

yaramazlık yamış ilk once annesini meraklandırmış ondan velet dedim ama o bir melek aslında maşallah

ya sorma belin altına yastık koy ayaklarını dik ondan sonra bel agrısı hamilelik belirtisimi diye araştırma yap
1 sene içinde yaşadığım belirtileri sölesem 12 kere hamile kalmış olam gerekirdi
olacagı varsa oluyo geleceği varsa geliyo
allahım guzel haberleri alanlara devamını sağlıkla yaşamayı nasip etsin

bize de bu haberi bir an önce versin

yürü kim tutar seniiiiiiiiiii

yok döktüm içimi rahatladım dicem ama birazonce başka bi topikte gezerken birisi kızlar bende eski guneşrımı hatırladım ,bende hep belirti arardım 3 ay belirti aradım her belirti vardı negatif sonuc aldım o ay aklımdan attım adet gunumun gectıgını bile anlamadım tesadufen kan testinde öğrendim demiş,allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinde tesadüfen kan testi nasıl oluyo onu çözemedim

hahahahaha yok bende velet dicem artık çok hoşuma gitti
amiin canım amiinnn

sorma ben sürekli kendimi dinliyodum her ay kusuyodum bile ama hep fos çıkıyodu

hahahahaha yok bende velet dicem artık çok hoşuma gitti
amiin canım amiinnn

sorma ben sürekli kendimi dinliyodum her ay kusuyodum bile ama hep fos çıkıyodu

de annesi bebek senin keyif senin istediğini de valla hakkındır 1 sende gösterdiğim tek gelişme ne olursa olsun belirtiden saymıyorum insan hissediyo sanırım ben tüp tedavisinde ilk 6 gun bebegımın benle oldugunu biliyodum 6. gunden sonra gittiğini anladım nasıl anladım bilmiyorum ama gittiğini hissettim ,ama o 6 gun bile benim için çok guzeldi, neyse
sağlıkla huzur ve mutlulukla bizde bu haberleri alırız inşallah dünyanın neresinde varsa bebek iseyen kimsenin kolları boş kalmasın

oluyo demek ki ama şöyle de düşünmek lazım o ay demek ki fazla takmıyo olabilirler ama tabiki akılarında hep var ama sıkıntı etmiyolar kendilerine ama ben bunu beceremeyenlerdenim.

oluyo demek ki ama şöyle de düşünmek lazım o ay demek ki fazla takmıyo olabilirler ama tabiki akılarında hep var ama sıkıntı etmiyolar kendilerine ama ben bunu beceremeyenlerdenim.

eğer oysa evet artık bende sıkıntı etmıyorum ama olsun ıstıyorum , 1 saat yatmıyrum mesela çalışma sonrası ya da kocamın peşinden koşmuyorum bugun çalışma zamanı dıye , folik asit bile içmiyorum ama aklımdan atamıyorum tek fark bu ayda olmadıgını düşününce içime sıkıntı girmiyo o kadar, bir gün benimde olacak allah izin verirse biliyorum kendimi son doktora gittiğimde o ultrasonda hayal edebildim önceden edemezdim biliyorum bende o duyduyu yaşicam

Selam kizlar nasilsiniz ?
AZ once geldim hastaneden.
Gittim 1 saat bekledim sonra rahim filmi cekildim 15 dk felan kaldim icerde..
Hep arastirmistim aciyomu acimiyor mu kimisi bisey hissetmedim demis,
hic telas yapmicam gayet rahat olcam diyodum ama valla dayanilmaz bi aci cektim ben
Dizlerim titredi hala bacaklarim sizliyo, ama sukur temiz cikti gonal F verdi tekrar asilama olcam yumurta takibinden sonra..

geçmiş olsun canım en azından güzel haber almışsın
ne kadar zamandır deniyosun? problem nedir neden aşılama deniyosunuz? çok mu soru sordum

aleyküm selam canım...iyi olmaya çalışıyorum çok fena üşütmüşümdee
çok geçmiş olsun çok şükür tertemiz çıkmış sonucun..kendini çok kastın sanırım canın çok yandığına göree yada yapışıklık falan varsaa çok acı duyulurmuş ve rahim flimiylede açılırmış... ve hsg'den sonra hamiş kalma şansı daha yüksek..bende hep tedavilerimde gonal-f kullandım gerçekten çok etkili..yeni tedavin hayırlı olsun inş. Rabbim bu defa yüzünü güldürsün sana çifter çifter bebiş versin gonal-f'le malum birden çok yumoş gelişiyor hakkında hayırlısı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…