Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Gecmis olsun canim..
Havalar degisince insanin ruhu da bedeni de degisiyor gercekten..
Dikkat et sende annecik :)
Cok kasmadim ama ilk once rahim agzina yerlestirilen birsye varya hahh iste o sey canimi yakti
Kacasim geldi once ama doktorda derin nefes al diyip durdu histt sakin ol diyo ben kivrandikca :))
Hala kanamam var ama cok deil azar azar geliyo..
Gonal F yi nasil kullanicam canim doktor anlatti da aciklayici bi sekilde birde senden duyayim :)
75 lik dozda vurcam 5 gun boyunca, klomene cvp veriyordum 2 folekul oluyodu hep ama ilk asilamada onla olmayinca gonal f verdi bu kez :26:

ben hiç kasmamıştım kendimi alet takılırken... sadece basınçlı ilaç verince korkmuştum ama sonrasında hemen sancım geçmişti... kanamam hiç olmamıştı... göbeğimden vurundum ben hatta kendim vuruyodum göbekten ... klomene öyle cvp veriyosan ohooo gonal f'le maşallah bi sürü yumoşun olur... bi bakmışsın ikiz olmuş oooyy tattan yenmezz
ben göbeğin yanından 3 parmak ötesine 2 parmağımla sıkıp 90'lık açıyla batırıp yavaş yavaş enjekte ediyodum...45'lik açıda olur...sakın koldan falan yapma canım en etkili göbekten koldanda olur demişlerdi o ay tedavim boşa gitti

Canim ben igneyi kendim yapiyorum da doktor bacaktan demisti bana ben hep bacaktan yapiyodum ovitrelle i de ..
Gobekten daha mi etkili igne ?
sonucta kana karisiyor nerden olursa olsun ama gobekten etkili olduguu bi kac kisiden daha duymustum..
Yumos oluyor orada problem yok ama gebelikte olsa ah bi :))
NAsip kismet ama herseyin basi sabir.
Bu ay kendime asla kotu davranmiycam eziyet etmiycem gezip tozcam alisveris yapcam stres yok bu ay :)
Allahim var herseyden once en iyisini o bilir

Mrb cnm nasılsınnn
İnsallah ikinci asılamanda kocaman bi pozitifff görürsünnnnnnnn

Mrb cnm nasılsınnn
İnsallah ikinci asılamanda kocaman bi pozitifff görürsünnnnnnnn

Iyiyim cok sukur canim tesekkur ederim..
Sag bacagim cok sizliyor biraz rahim filminden sonra oldu oda :) adet sancisinda olurya hani sizi bacaklara vurur onun gibi..
Zaten rahim filmi cekilirken duyulan sanci adet sancisinin aynisi..
InsAllah hayirlisi bakalim sonuc ne olursa olsun hayir olsun diyelim..
Senin ne zaman olucak Tup bebek tedavin ?

Oyle tabi cnm herseyin hayırlısını istemek lazım yaa cok abartılacak bi sey degil rahim filmi benim acıdan degil korkudan tansiyonum düstü benim 18inde randevum var cnm yaa o zaman belli olur insallah daha film sonucumu bile ögrenemedim bi hafta oldu

slm kızlar nasılsınız benim dün çamasırımda et parçası gibi bişey vardı peçeteyede silince beelli belirsiz kan var akıntımda kahverengi geldi neden böle oldu anlamadım rüzgargülü sen aşılamayı nerde yaptırdın ne kadara yapıyorlar

Cok sükür iyiyim ben cnm se nasılsın
Adet misin peki adette et parcası bende de cok olur

hoşgeldin nerdesin cnım sen?? merak ettim

bacaktan acıtıyor canım bende bi kaç kişiden öyle duymuştum... ama koldan vurundum bir ay büyümedi yumoşlarım tedavim iptal oldu..göbekten vurundum daha etkili oldu..ve bende göbekten daha etkili olduğuna kanaat getirdim kendimcee
gez,toz stres yok bebiş var inş. bu ayy kasım ayı aşk ayı bu ay herkezz şesvişeceekkk

Trueeeeeeeeeeeeeeee
efenimmmm ne yaptın ne ettin anlat bakalımmm gelişmeleri

Selammmm eccük kayın ben geldim
hoşgeldin ben mi yanlış hatırlıyorum senin hakkında delilerin generali yazıyordu sanki bi topiktee

selam canım ben eccük üşüttüm ama iyiyimmm...sen nasılsın mukuş
adet olmadan mı parça geldi

Valla cnm giremiyom yaa internette sorun var cooook yavas bugün biraz daha iyi
Degisen bi sey yok malesef daha hsg sonucumu bile ögrenemedim taaa 18ine randevu verdi namıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…