aleyküm selam canım...iyi olmaya çalışıyorum çok fena üşütmüşümdee
çok geçmiş olsun çok şükür tertemiz çıkmış sonucun..kendini çok kastın sanırım canın çok yandığına göree yada yapışıklık falan varsaa çok acı duyulurmuş ve rahim flimiylede açılırmış... ve hsg'den sonra hamiş kalma şansı daha yüksek..bende hep tedavilerimde gonal-f kullandım gerçekten çok etkili..yeni tedavin hayırlı olsun inş.Rabbim bu defa yüzünü güldürsün sana çifter çifter bebiş versin gonal-f'le malum birden çok yumoş gelişiyor hakkında hayırlısı olsun canımm
Gecmis olsun canim..
Havalar degisince insanin ruhu da bedeni de degisiyor gercekten..
Dikkat et sende annecik :)
Cok kasmadim ama ilk once rahim agzina yerlestirilen birsye varya hahh iste o sey canimi yakti
Kacasim geldi once ama doktorda derin nefes al diyip durdu histt sakin ol diyo ben kivrandikca :))
Hala kanamam var ama cok deil azar azar geliyo..
Gonal F yi nasil kullanicam canim doktor anlatti da aciklayici bi sekilde birde senden duyayim :)
75 lik dozda vurcam 5 gun boyunca, klomene cvp veriyordum 2 folekul oluyodu hep ama ilk asilamada onla olmayinca gonal f verdi bu kez :26:
hakkaten haa onlar nerdeler :44::44::44::44: hele smeyyab kaç gündür yok
ben hiç kasmamıştım kendimi alet takılırken... sadece basınçlı ilaç verince korkmuştum ama sonrasında hemen sancım geçmişti... kanamam hiç olmamıştı... göbeğimden vurundum ben hatta kendim vuruyodum göbekten ... klomene öyle cvp veriyosan ohooo gonal f'le maşallah bi sürü yumoşun olur...bi bakmışsın ikiz olmuş oooyy tattan yenmezz
ben göbeğin yanından 3 parmak ötesine 2 parmağımla sıkıp 90'lık açıyla batırıp yavaş yavaş enjekte ediyodum...45'lik açıda olur...sakın koldan falan yapma canım en etkili göbekten koldanda olur demişlerdi o ay tedavim boşa gitti
Canim ben igneyi kendim yapiyorum da doktor bacaktan demisti bana ben hep bacaktan yapiyodum ovitrelle i de ..
Gobekten daha mi etkili igne ?
sonucta kana karisiyor nerden olursa olsun ama gobekten etkili olduguu bi kac kisiden daha duymustum..
Yumos oluyor orada problem yok ama gebelikte olsa ah bi :))
NAsip kismet ama herseyin basi sabir.
Bu ay kendime asla kotu davranmiycam eziyet etmiycem gezip tozcam alisveris yapcam stres yok bu ay :)
Allahim var herseyden once en iyisini o bilir
Mrb cnm nasılsınnn
İnsallah ikinci asılamanda kocaman bi pozitifff görürsünnnnnnnn
Iyiyim cok sukur canim tesekkur ederim..
Sag bacagim cok sizliyor biraz rahim filminden sonra oldu oda :) adet sancisinda olurya hani sizi bacaklara vurur onun gibi..
Zaten rahim filmi cekilirken duyulan sanci adet sancisinin aynisi..
InsAllah hayirlisi bakalim sonuc ne olursa olsun hayir olsun diyelim..
Senin ne zaman olucak Tup bebek tedavin ?
slm kızlar nasılsınız benim dün çamasırımda et parçası gibi bişey vardı peçeteyede silince beelli belirsiz kan var akıntımda kahverengi geldi neden böle oldu anlamadım rüzgargülü sen aşılamayı nerde yaptırdın ne kadara yapıyorlar
Her yerbos zaten kimse yok
hoşgeldin nerdesin cnım sen?? merak ettimBen geldimmm
bacaktan acıtıyor canım bende bi kaç kişiden öyle duymuştum... ama koldan vurundum bir ay büyümedi yumoşlarım tedavim iptal oldu..göbekten vurundum daha etkili oldu..ve bende göbekten daha etkili olduğuna kanaat getirdim kendimceeCanim ben igneyi kendim yapiyorum da doktor bacaktan demisti bana ben hep bacaktan yapiyodum ovitrelle i de ..
Gobekten daha mi etkili igne ?
sonucta kana karisiyor nerden olursa olsun ama gobekten etkili olduguu bi kac kisiden daha duymustum..
Yumos oluyor orada problem yok ama gebelikte olsa ah bi :))
NAsip kismet ama herseyin basi sabir.
Bu ay kendime asla kotu davranmiycam eziyet etmiycem gezip tozcam alisveris yapcam stres yok bu ay :)
Allahim var herseyden once en iyisini o bilir
efenimmmm ne yaptın ne ettin anlat bakalımmm gelişmeleriTrueeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin ben mi yanlış hatırlıyorum senin hakkında delilerin generali yazıyordu sanki bi topikteeSelammmm eccük kayın ben geldim
anam nereye gittiler
yanlızmı kaldın
Her yerbos zaten kimse yok
anam nereye gittiler
yanlızmı kaldın
slm kızlar nasılsınız benim dün çamasırımda et parçası gibi bişey vardı peçeteyede silince beelli belirsiz kan var akıntımda kahverengi geldi neden böle oldu anlamadım rüzgargülü sen aşılamayı nerde yaptırdın ne kadara yapıyorlar
eveeettttttttt altta isimleri var ama kimse yazmıyooooooo
Eeee tanısalım kaynasalım bari neler yapıyonn
selam canım ben eccük üşüttüm ama iyiyimmm...sen nasılsın mukuş
adet olmadan mı parça geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?