- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Valla cnm giremiyom yaa internette sorun var cooook yavas bugün biraz daha iyi
Degisen bi sey yok malesef daha hsg sonucumu bile ögrenemedim taaa 18ine randevu verdi namıssız
ulen beni neden adam yerine koymirseniz kaç oldu cevap yazıremkovirem ulee hepinizi
Coook gecmis olsun güzel anne adayııııııı
Sen niye gebelik takvimi yapmadın kız
ulee ne kadar namıssızlar nasıl geçecek o kadar zaman
inş. temizdirr sonucun
Kız net yavas yaa ben yazana kadar sen yazmıssın alınma bacımmm
sağol bebeğimm
bilerek yapmadım.. sebebini tahmin edebiliyosundur
Demi yaaa cok namısızlarrr cooookkkkk
Kız bide ben tüp yapacam uzun protokol olursa hemen bu ay baslarım zaman kaybetmek istemiyorum derken suratıma kapattı alcak sekreter cook sinirlendim gidince soracam esra hanımın sekreteri kim diye sikayet edecem
hoşgeldin ben mi yanlış hatırlıyorum senin hakkında delilerin generali yazıyordu sanki bi topiktee
hayır o değilde madem randevu almak zor..tedaviye başlayınca nolucak randevun yok diye ilgilenmeyecekler mi??
daha tedaviye başlamadan kapıyı kapatıyolar kolaylık sağlamak zorundalar
çok saçma yani tedavi başlayınca iğne veriyolar yumoş geliştirmek için ve belli aralıklarla kontrole gitmen lazım randevu yoksa bakmıyacakmı
hhahohoho eh deli demesekte birazcık kırıklık var
hhahohoho eh deli demesekte birazcık kırıklık var
o kadarcık hepimizde var canım
sen ne kadardır bekliyosun bebiş? yaş kaç? sorununuz varmı? en meraklısı benim bu topiğinhadi kaynaşakk
O hepimizde var cnm
O zaman mecburi oldugu icin istedigin zamana veriyolar suanda ben tedaviye baslamadım diye ekiyolar beni kız hastası oldugum icin kısa ben ilk randevuyu 3ay bekledim
Ama merak icinde oldugum icin gecmiyo zaman off offf
Neyse senin bebisin nasıl bakalım kac hadtalık
iyi bari o zaman mecbur versinler bi zahmetbiliyorum 3 ay beklediğini canım
zaman ne zaman geçmek bildi ki
bende ayın 14'üne randevu aldım 6. haftadayız canım..belirtim yok,hastalıklar yakamı bırakmıyor...inş. bebekte iyidir.. :26: :44:
kızlar sizin de adetinize yakın sulu akıntınız oluyo mu? ben bunu farkettim 2-3 aydır adete dört beş gün kala sulu akıntım başlıyo aha diyorum adet olucam ve oluyorum da :)
canımm bende yıllardır çabalıyon sandım....22 yaş cnm 2 senelik evliyim . Ben 4 aydır uğraşıyorum . ama psikoloji altüst.
kocişi ikna edemedim önce
sonra o istedi bebek istemiyor gelmeyi sanırım. Sorun yokmuş hiçte korunmadık ama ne bileyim işte
yaneee herkeste vardırda bende ki birazcık fazla
ooooooooo sümeyyabda burdalarmış hacı naber ya
betaya baktıktırdıktan 2 gün sonra canım ayın 1'inde gittiğimde keseyi görmüştüm..yazmıştım göznden kaçtı sanırım..kalp atımı için bekliyorum..başka bi doktora görünsene canım kese var mı bi baktır merak etmiyon mu?
Allah herkese hayırlı zamanda, hayırlı bir çocuk nasip etsin inşallah. Çok kafaya takmamak, Allaha bırakmak lazım. İsteyen herkesin olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?