Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya bende bebek istemeye başladığımdan beri oluyor nedense

daha önceden oluyomuydu bilmiyorum takip etmiyodum ama dört beş aydır bu böyle yine bu ayda bakıcam olursa ben zaten anlıyorum önceden adet olacağımı bu akıntıdan

daha önceden oluyomuydu bilmiyorum takip etmiyodum ama dört beş aydır bu böyle yine bu ayda bakıcam olursa ben zaten anlıyorum önceden adet olacağımı bu akıntıdan

afedersiniz bende beyaz-sarı koyu kıvamlı bi akıntı vardı ve halen varr...

şu an bende de sarı akıntı var ama bugün bembeyaz renkte yumurta akı kıvamında akıntı geldi arada oluyo bu mantar akıntısıymış internette öyle yazıyo ama bende kaşıntı falan yok anlamadım ya adete yakın ıslaklık hissi oluyo bende kuru olmuyorum yani acaba içimdeki sıvı mı boşalıyo olabilir yani

benimde adet bittiğinden beri akıntım aynı ama dün yani adet başlangıcından beri 11. gün ve bugün kahverengi akıntı var cuma sağlık ocagına gittim sölemiştim ya rahatsızlandım diye bağırsaklrımda hareketlenme varmıs ilaç verdi pzt agrılarım geçmedi gerçi bu ay geçen ayki iğneden beri ağrım hiç geçmedi ama pzt tekrar gittim sağlık ocağına idrara baktı iltihap var dedi ilaç verdi iltihapla ilgili mi akıntı bilmiyorum ama çamaşırımdaki parçadan sonra oldu akıntı ağrı belime vurdu haplara rağmen geçmiyo ağrılarım pzt hele gece zor uyudum öle bi kramp giriyodu ki karnımın içinde geziniyodu 2 dk bi giriyodu kramp

adetine kaç gün var cnm

Rahim filminin sonucunu ogrenmedin mi daha
Kisiden kisiye degisiyor anlasilan agri eninde sonunda olacak ama dayaniliyor illa ki :)
Hayirlisi olsun hakkinda canim..

Canim progesteron felan kullandiysan ondan oluyormus bende de olmustu..
Ben yurtdisinda yasiyorum canim, burada asilama ucretsiz sigorta karsiliyor Turkiye de ne kadar bilmiyorum

Son düzenleme:

canım agrın yumurtlamadan da olabilir iltihap bende de vardı hap verdi ama agrım her ay oluyo yine yumurtlayınca ama bahsettiğin gibi değil daha hafif benimkisi

doğru ya sen söyleyince hatırladım pardon utandım :)

canım agrın yumurtlamadan da olabilir iltihap bende de vardı hap verdi ama agrım her ay oluyo yine yumurtlayınca ama bahsettiğin gibi değil daha hafif benimkisi

o kramplar midemi üşütmemle alakalı cnm ama devam eden ağrı yumurtlama ile alakalı olabilir tabi arka arkaya olunca karıştı birbirine

o kramplar midemi üşütmemle alakalı cnm ama devam eden ağrı yumurtlama ile alakalı olabilir tabi arka arkaya olunca karıştı birbirine

çok ilginç ama ben yumurtlama agrısını korunmayı bırakınca öğrendim ondan önce yoktu ve bu kesinlikle psikolojik değil

İnsallahhhh cnmm bol bol dua ediyorum hepiniz icin bebegi olanlara saglıklı dogumlar olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Yegenimde büyüyo ha altı haftalık olmuss masallahhhhhhhhh
ooooooooo sümeyyabda burdalarmış hacı naber ya

Kız ben kayboldum sen gelmiste gitmissin bile

Yok kızzz ögrenemedim hala catlıyorum sonuc ne diyeeee :18::18:

Yok kızzz ögrenemedim hala catlıyorum sonuc ne diyeeee :18::18:

Bugun benim film cekilirken tam cikmamis ekranda film bi saga cevirdiler bi sola beni :))
Yetiisn ummedi muhammed diye bagirasim geldi bi an
Alirsin insAllah niye bu kadar gecikti ki ? ben 1 saat sonra aldim :44:

Bugun benim film cekilirken tam cikmamis ekranda film bi saga cevirdiler bi sola beni :))
Yetiisn ummedi muhammed diye bagirasim geldi bi an
Alirsin insAllah niye bu kadar gecikti ki ? ben 1 saat sonra aldim :44:

ayyyyyy cooookkkkkk komiiikkkkkkkk bende hemen alınıyo diye biliyodum pazartesi cıktı sonucum ama randevum olmadıgı icin gidemedim 18nde gidecem insallahhhhh

ayyyyyy cooookkkkkk komiiikkkkkkkk bende hemen alınıyo diye biliyodum pazartesi cıktı sonucum ama randevum olmadıgı icin gidemedim 18nde gidecem insallahhhhh

Kasim ayi sevisme ayiymis ama ben bu agriyla sevisemem
InsAllag guzel sonuclar alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…