Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende hsg çektirmiştim ve hemen sonucu öğrenmiştim. Ayrıca internettede sonucu öğrenebilirsiniz ( ben devlet hastanesinde çektirmiştim)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende hsg çektirmiştim ve hemen sonucu öğrenmiştim. Ayrıca internettede sonucu öğrenebilirsiniz ( ben devlet hastanesinde çektirmiştim)

Hosgeldin canim..
Senin nasil gecti cekimlerin
Benim cok canim yandi valla :44:

Alttaki bes kisi niye konusmuyoooooooooooooooooooooooooooooo

Hahahahaaaaaaaa sevissek de olmuyo anam bacım cem yılmaz cocugun bi tek yapması zevkli diyo ama o sözün bizimle alakası yooookkkkkkk

Cem yilmaz cok komik adam yahu cok seviyorum onu
Biz en iyisi sevismeden hamile kalalim hekimlerin eline kaldik
Bide benim doktorum erkek esim acayip kiskaniyo yahu

Civcivvv :44:
Nerdesin looo nereye gittin Kasim ayini mi degerlendiriyorsunn yoksa

INSALLAH tez zamanda sende hamile kalirsin canimmm birsey sormak istiyorum bu havuc portakal suyunu kendinmi skyorsun hazir mi ? ve hosgeldin topige :) ne zamandir istiyorsun yasin kac yazmissanda kacirmisimdir ben kusura bakma
gözün aydin INSALLAH bu ay guzel haberlerini alacagiz
Civcivvv :44:
Nerdesin looo nereye gittin Kasim ayini mi degerlendiriyorsunn yoksa

Biraz degerlendirdik ya hadi bagalim tuttuysa

InsAllah tutar hic beklemedigin anda gelir aklin sasar
En iyisi beklemeyek kendi isteyince gelsin hayatimiza bakalim
Sagol canim herkes guzel haberler alir insAllah..
Hala kanamam var benim

InsAllah tutar hic beklemedigin anda gelir aklin sasar
En iyisi beklemeyek kendi isteyince gelsin hayatimiza bakalim
Sagol canim herkes guzel haberler alir insAllah..
Hala kanamam var benim

ne kanamasi ki o ? normalmiymis cokmu agridi lo

sen gülünce ben çok mutlu oluyorum canım gül diye söylüyorum zaten:119::119::119::119::119:

günaydınnnnnnnnn çok değerli arkadaşlarımmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn ay birazz parti adayının halkına seslendiği gibi oldu ama neyse

günaydın sayın başkanımm...

günaydin topikcanlarrr

nasilsiniz?
aybizimmmmmm noldu yaptinmi test? kesin yapmamisindir sen

trucuğum dün bana ölüm gibiydi anlatamam, çok şükür bugün iyiyim, yarın büyük gün bide erkek doktora gidiyrorum mecburen ayyyy alttan bakcak napcam truuu:26: ççook utanıyoruummm
kasımda aşk başka olar bebişli olaaar inşaaalllaaahhh
beni unuttunuz mu true sen haziran annesimi olcan

devrem devreeemm biz seni hiç unutmadıkta sanki ascık sen bizi unuttun gibi gibi
günaydin topikcanlarrr

nasilsiniz?
aybizimmmmmm noldu yaptinmi test? kesin yapmamisindir sen

güünaydın nazarııım sende bi gelişme varmııı

Günaydın kızlar :)))

ben de iş yerinde giremiyorum buraya.wireless hep kopuyor bana da daral basıyor.

az önce otururken cam kırıldığını duydum dışardan,baktım camdan evin birinde bişi patlamış yangın çıkmış ama öyle büyük değildi sanırım.adam balkondan atmış kendini,inliyordu ama net göremedim.sonra ambulans,itfaiye,polis geldi dışarısı hala kalabalık.içim pır pır etti hala panikteyim.inş kimseye kötü bir şey olmamıştır.amin.
hemen hazırlanıp işe gitmem lazım.
görüşmek üzere

gündemden haberler başlığımızın altında ilk yazımızz geçmiş olsunn adam yazık bakk allah vermesin kimsenin balına sana da kolay gelsin canım sen hep benden sonra gidip benden önce çıkıyorsun

günaydin tatlim.. ya benim önceki gün iliskiden sonra kanla karisik kahve akintim olmustu ya cok.. ondan beri bisey yok canim yaa kesildi akintim.. :26: sag kasigimda sizliyor arada ve belim agriyor.. ama heveslenmiyorum yani adet belirtisi diyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…