Kasim ayi sevisme ayiymis ama ben bu agriyla sevisemem
InsAllag guzel sonuclar alirsin canim
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende hsg çektirmiştim ve hemen sonucu öğrenmiştim. Ayrıca internettede sonucu öğrenebilirsiniz ( ben devlet hastanesinde çektirmiştim)
Alttaki bes kisi niye konusmuyoooooooooooooooooooooooooooooo
Hahahahaaaaaaaasevissek de olmuyo anam bacım cem yılmaz cocugun bi tek yapması zevkli diyo ama o sözün bizimle alakası yooookkkkkkk
INSALLAH tez zamanda sende hamile kalirsin canimmm birsey sormak istiyorum bu havuc portakal suyunu kendinmi skyorsun hazir mi ? ve hosgeldin topige :) ne zamandir istiyorsun yasin kac yazmissanda kacirmisimdir ben kusura bakmacanım ilk öğrendiğimizde 4 milyondu ben duyar duymaz keçiboynuzu kürüne başladım tabi bu arada alkol sigarayı azalttı,2 hafta sonraki testte 8 milyona çıktı bu arada havuc suyu portakal suyu keçiboynuzuna devam ceviz fındık falan derken tüp bebek denemesinde daha kaliteli olsun spoşlar diye daha da guzel beslendi 17 milyona çıktı tğp bebek denemesinde artık neye bağlı oldugunu bende bilmiyorum ama doktorlar da çok şaşırdı
allah isteyen herkese sağlıkla güzel haberleri almayo, devamını görmeyi kucagına almayı nasip etsin
gözün aydin INSALLAH bu ay guzel haberlerini alacagizSelam kizlar nasilsiniz ?
AZ once geldim hastaneden.
Gittim 1 saat bekledim sonra rahim filmi cekildim 15 dk felan kaldim icerde..
Hep arastirmistim aciyomu acimiyor mu kimisi bisey hissetmedim demis,
hic telas yapmicam gayet rahat olcam diyodum ama valla dayanilmaz bi aci cektim ben
Dizlerim titredi hala bacaklarim sizliyo, ama sukur temiz cikti gonal F verdi tekrar asilama olcam yumurta takibinden sonra..
Civcivvv :44:
Nerdesin looo nereye gittin Kasim ayini mi degerlendiriyorsunn yoksa
INSALLAH tez zamanda sende hamile kalirsin canimmm birsey sormak istiyorum bu havuc portakal suyunu kendinmi skyorsun hazir mi ? ve hosgeldin topige :) ne zamandir istiyorsun yasin kac yazmissanda kacirmisimdir ben kusura bakma
gözün aydin INSALLAH bu ay guzel haberlerini alacagiz
Biraz degerlendirdik ya hadi bagalim tuttuysa
InsAllah tutar hic beklemedigin anda gelir aklin sasar
En iyisi beklemeyek kendi isteyince gelsin hayatimiza bakalim
Sagol canim herkes guzel haberler alir insAllah..
Hala kanamam var benim
amin canımm inş.
maşallah canımm..eşin tam gaz devam etsin süper artış gerçekten tebrik ederimm ee boşa dememişler her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diyee bencee senin vesilenlee olmuşş...ayyy inş. en kısa zamanda bebişine hamiş kalırsın inş.
adet döngüne göre hesapla dicektim ama
bak arkadaş hemen adet olmuş sende olmazsan gebelik testi yap..inş. bebişin seninledir
hahahahahahhaahahkız sen ne çatlaksınn gülme krizine soktun beni kafamı öpcekmiş puhahahahah
iyiki varsın aybizimm çok güldürüyon beniiii
ayy canım benimm çok çok geçmiş olsun kimisi adet dönemini zor geçiriyo sende onalrdansın sanırım
amin sağolasın cnm..inş. hepimiz için hayırlı şeyler olur topikçe bi yüzümüz güler inş.
randevularda alınmışş ooohhh vallaaahayırlı haberler verirsin inş. kasım ayı aşk ayıymış bol bol aşk yapın eşinizle gelsin bu ay bebiş
beni unuttunuz mutrue sen haziran annesimi olcan
günaydin topikcanlarrr
nasilsiniz?
aybizimmmmmm noldu yaptinmi test? kesin yapmamisindir sen
Günaydın kızlar :)))
ben de iş yerinde giremiyorum buraya.wireless hep kopuyor bana da daral basıyor.
az önce otururken cam kırıldığını duydum dışardan,baktım camdan evin birinde bişi patlamış yangın çıkmış ama öyle büyük değildi sanırım.adam balkondan atmış kendini,inliyordu ama net göremedim.sonra ambulans,itfaiye,polis geldi dışarısı hala kalabalık.içim pır pır etti hala panikteyim.inş kimseye kötü bir şey olmamıştır.amin.
hemen hazırlanıp işe gitmem lazım.
görüşmek üzere
ne kanamasi ki o ? normalmiymis cokmu agridi lo
trucuğum dün bana ölüm gibiydi anlatamam, çok şükür bugün iyiyim, yarın büyük gün bide erkek doktora gidiyrorum mecburen ayyyy alttan bakcak napcam truuu:26: ççook utanıyoruummm
kasımda aşk başka olar bebişli olaaar inşaaalllaaahhh
devrem devreeemm biz seni hiç unutmadıkta sanki ascık sen bizi unuttun gibi gibi
güünaydın nazarııım sende bi gelişme varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?