Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gündemden haberler başlığımızın altında ilk yazımızz geçmiş olsunn adam yazık bakk allah vermesin kimsenin balına sana da kolay gelsin canım sen hep benden sonra gidip benden önce çıkıyorsun

sen bana cevap verme sakin emi

günaydın canım test yapsana sen bence çünkü kanlı akıntın var ama regl olmuyosun belke bebiş vardır

sen gülünce ben çok mutlu oluyorum canım gül diye söylüyorum zaten:119::119::119::119::119:
geçekten çatlaksın sen bunu okuyunca gülümsedim 2. günaydın mesajına koptum loo

günaydınnnnnnnnn çok değerli arkadaşlarımmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn ay birazz parti adayının halkına seslendiği gibi oldu ama neyse

günaydın başkanım

günaydın sayın başkanımm...

günaydin topikcanlarrr

nasilsiniz?
aybizimmmmmm noldu yaptinmi test? kesin yapmamisindir sen
günaydın canımm

utanmaa canımmm hiç öyle düşünme Allah beterinden korusun sağlığın için mecbursun ben defalarca bayanlı erkekli açtım hele kürtajda ameliyathanede 6 erkek bi bayan vardı bende içimden diyorum ya baygınken bana tecavüz etseler iyi ki bayan var diye düşünmüştüm

günaydın bitter aksiyonla uyanmışsın inş. kötü bişi yoktur

günaydın bebik ...tam bat hangi gündü canımben bunağım bana hatırlatın ayy hadi hayırlısı bakalımmm

olay mahalline yaklaşma canım hemen ekip yolluyorum trueeeeeeeee koş bacımmmm

hastalıktan gecericem sanırım normalde 12'den evvel uyanmam ama iğrenç burnum tıkanmış nefes alamıyom mecbur uyandık iş kadını gibi

anaaa bi test yaptaa bizde çatlicaz merak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla tru sendeki cesaret bende olaydıı keşkee, kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzz 6 erkek miii

olay mahalline yaklaşma canım hemen ekip yolluyorum trueeeeeeeee koş bacımmmm

ekipte tru ve bebeğiii

esmer şirindeee buralardaymışş
kız geçenlerde dıgıtürk titanic'i verdi şöyle bakınayım derken yine salya sümük ağladım profil resmini gördükçe aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…