günaydin topikcanlarrr
nasilsiniz?
aybizimmmmmm noldu yaptinmi test? kesin yapmamisindir sen
günaydin topikcanlarrr
nasilsiniz?
gündemden haberler başlığımızın altında ilk yazımızzgeçmiş olsunn adam yazık bakk allah vermesin kimsenin balına sana da kolay gelsin canım sen hep benden sonra gidip benden önce çıkıyorsun
sen bana cevap verme emi
aa bugun perşembe valla yapmadım canım yaa sabah aklıma geldi ama ben çoktan çişimi yapmıştım
hemen de trip atıyon heekız müşteri gelmişti ayolll iki dakka bekleyemıyonnn senin bebişte sana çekerse abowwwwww yandık walla
günaydin tatlim.. ya benim önceki gün iliskiden sonra kanla karisik kahve akintim olmustu ya cok.. ondan beri bisey yok canim yaa kesildi akintim.. :26: sag kasigimda sizliyor arada ve belim agriyor.. ama heveslenmiyorum yani adet belirtisi diyorum ben..
sen gülünce ben çok mutlu oluyorum canım gül diye söylüyorum zaten:119::119::119::119::119:
günaydınnnnnnnnn çok değerli arkadaşlarımmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnay birazz parti adayının halkına seslendiği gibi oldu ama neyse
günaydın sayın başkanımm...
günaydın canımmgünaydin topikcanlarrr
nasilsiniz?
utanmaa canımmm hiç öyle düşünme Allah beterinden korusun sağlığın için mecbursuntrucuğum dün bana ölüm gibiydi anlatamam, çok şükür bugün iyiyim, yarın büyük gün bide erkek doktora gidiyrorum mecburen ayyyy alttan bakcak napcam truuu:26: ççook utanıyoruummm
kasımda aşk başka olar bebişli olaaar inşaaalllaaahhh
günaydın bitter aksiyonla uyanmışsın inş. kötü bişi yokturGünaydın kızlar :)))
ben de iş yerinde giremiyorum buraya.wireless hep kopuyor bana da daral basıyor.
az önce otururken cam kırıldığını duydum dışardan,baktım camdan evin birinde bişi patlamış yangın çıkmış ama öyle büyük değildi sanırım.adam balkondan atmış kendini,inliyordu ama net göremedim.sonra ambulans,itfaiye,polis geldi dışarısı hala kalabalık.içim pır pır etti hala panikteyim.inş kimseye kötü bir şey olmamıştır.amin.
hemen hazırlanıp işe gitmem lazım.
görüşmek üzere
günaydın bebik ...tam bat hangi gündü canımben bunağım bana hatırlatıngünaydin tatlim.. ya benim önceki gün iliskiden sonra kanla karisik kahve akintim olmustu ya cok.. ondan beri bisey yok canim yaa kesildi akintim.. :26: sag kasigimda sizliyor arada ve belim agriyor.. ama heveslenmiyorum yani adet belirtisi diyorum ben..
Günaydın kızlar :)))
ben de iş yerinde giremiyorum buraya.wireless hep kopuyor bana da daral basıyor.
az önce otururken cam kırıldığını duydum dışardan,baktım camdan evin birinde bişi patlamış yangın çıkmış ama öyle büyük değildi sanırım.adam balkondan atmış kendini,inliyordu ama net göremedim.sonra ambulans,itfaiye,polis geldi dışarısı hala kalabalık.içim pır pır etti hala panikteyim.inş kimseye kötü bir şey olmamıştır.amin.
hemen hazırlanıp işe gitmem lazım.
görüşmek üzere
cevap neden yazmirseniz kırolaryohsa beni beğenmiyirseniz mi?[/QUOTE
cevap cevap cevap
bak yaaaaaaama ben haftasonu yokum pazartesine kadar meraktan catlarimmm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: bugün ki ruh halimm
günaydin tatlim.. ya benim önceki gün iliskiden sonra kanla karisik kahve akintim olmustu ya cok.. ondan beri bisey yok canim yaa kesildi akintim.. :26: sag kasigimda sizliyor arada ve belim agriyor.. ama heveslenmiyorum yani adet belirtisi diyorum ben..
utanmaa canımmm hiç öyle düşünme Allah beterinden korusun sağlığın için mecbursunben defalarca bayanlı erkekli açtım hele kürtajda ameliyathanede 6 erkek bi bayan vardı bende içimden diyorum ya baygınken bana tecavüz etseler iyi ki bayan var diye düşünmüştüm
m
olay mahalline yaklaşma canım hemen ekip yolluyorum trueeeeeeeee koş bacımmmm
gud morning beybi how ar yu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?