geçmiş olsun trueeeeeeeeeeselam kıslarrrrrrrrrrrrrrr
esmer şirindeee buralardaymışş
kız geçenlerde dıgıtürk titanic'i verdi şöyle bakınayım derken yine salya sümük ağladımprofil resmini gördükçe aklıma geliyor
sağol şirinegeçmiş olsun trueeeeeeeeeeselam kıslarrrrrrrrrrrrrrr
valla tru sendeki cesaret bende olaydıı keşkee, kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzz 6 erkek miii
ekipte tru ve bebeğiii
bak yaaaaaaama ben haftasonu yokum pazartesine kadar meraktan catlarimmm
geçmiş olsun trueeeeeeeeeeselam kıslarrrrrrrrrrrrrrr
baccım sende hem çişşliii hemde sümüklüsün bu nediryaaaaaa
kalk bi ıhlamur kaynat iççç
sen böyle konuşursan abowwwwwwwwwww ben daha da buraya gelmemcevap neden yazmirseniz kırolaryohsa beni beğenmiyirseniz mi?
esmer şirindeee buralardaymışş
kız geçenlerde dıgıtürk titanic'i verdi şöyle bakınayım derken yine salya sümük ağladımprofil resmini gördükçe aklıma geliyor
sağol şirinealeyküm selam hoşgeldinn
canım cesaret değil Allah mecbura bırakmasın hsg çeken doktor babam yaşında bi amcaydı 2 tanede hemşire vardı aynı zamanda odada...bende aça aça alışkanlık yaptı açmadan duramıyorum
hahahahah ekibini yesinler
tenks sit dawn piliz herkez otursun yerine ivo kalk kızım tahtayı silfayn tenks end yuuuuuuuiyidir bacım yaaaaa sen iyi değilsin sanırsam geçmiş olsunn
ohooooo duyanda babası kib sanıcakkhoş geldin devrem nasılsııın, bebişimiz nassııll
baccım sende hem çişşliii hemde sümüklüsün bu nediryaaaaaa
kalk bi ıhlamur kaynat iççç
kuzum benim hayırlı haberlerinizi alacaz inşallahhhhoooooooooo kimler gelmiş naber kız esoş biz hala bıraktığın gibiyiz true hariç
hoş geldin devrem nasılsııın, bebişimiz nassııll
hsg ne yaaa sen bana de baqalım ben ne gibi şeyler yapmasını isteyeyim doktordan toptan halledivereyim şu muayene işinnn:13:
günaydın kiboşummmmmmmm
günnayydın invooocuum iki saattir truuya laf yetiştiriyosun benimle ne zaman ilgileniceksin diye merak etmişştiim, oooh rahatladım şimmciikkk
hsg ne yaaa sen bana de baqalım ben ne gibi şeyler yapmasını isteyeyim doktordan toptan halledivereyim şu muayene işinnn:13:
kızlar ben dış görünüşlerinizi merak ediyorum bir tahmin edeymmi
hsg rahim filmi tüpler açıkmı bi de rahmin şekline bakıyolar canım adetin 9 yada 10.günü çekiyolar senin önce bi hormon testi istemen lazım adetin 3.ya da 4.günü yapılıyo o da bunun dışında kist var mı iltihap var mı bir de yumurta takibi istemen lazım ama true sana bunları detaylı anlatır bacım
kızlar ben dış görünüşlerinizi merak ediyorum bir tahmin edeymmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?