Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

esmer şirindeee buralardaymışş
kız geçenlerde dıgıtürk titanic'i verdi şöyle bakınayım derken yine salya sümük ağladım profil resmini gördükçe aklıma geliyor

baccım sende hem çişşliii hemde sümüklüsün bu nediryaaaaaa

kalk bi ıhlamur kaynat iççç

geçmiş olsun trueeeeeeeeeeselam kıslarrrrrrrrrrrrrrr
sağol şirine aleyküm selam hoşgeldinn

valla tru sendeki cesaret bende olaydıı keşkee, kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzz 6 erkek miii

ekipte tru ve bebeğiii

canım cesaret değil Allah mecbura bırakmasın hsg çeken doktor babam yaşında bi amcaydı 2 tanede hemşire vardı aynı zamanda odada... bende aça aça alışkanlık yaptı açmadan duramıyorum

hahahahah ekibini yesinler

:124::124::124::124::124::124::118::118::126::126::126::126::104::102::84::84::84:

esmer şirindeee buralardaymışş
kız geçenlerde dıgıtürk titanic'i verdi şöyle bakınayım derken yine salya sümük ağladım profil resmini gördükçe aklıma geliyor

ben cok seviyorum o filmi ben eşimle severek evlendim 6 -7 yıl konusma sonucu anlatsam roman olur ne kadar sabırlısın dersiniz

hsg ne yaaa sen bana de baqalım ben ne gibi şeyler yapmasını isteyeyim doktordan toptan halledivereyim şu muayene işinnn:13:

fayn tenks end yuuuuuuu iyidir bacım yaaaaa sen iyi değilsin sanırsam geçmiş olsunn
tenks sit dawn piliz herkez otursun yerine ivo kalk kızım tahtayı sil he yaaa bi iyileşemedim kocakarı gibiyim kendimi hastalık hastası gibi hissediyom

hoş geldin devrem nasılsııın, bebişimiz nassııll
ohooooo duyanda babası kib sanıcakk
bu ay kib'de doktora açıcak devresi onun da ikizleri olucak inş.. kasım ayında herkez fütursuzca sevişecekk

baccım sende hem çişşliii hemde sümüklüsün bu nediryaaaaaa

kalk bi ıhlamur kaynat iççç

ben hep pislikten hastalık kapıyom iştee

hsg ne yaaa sen bana de baqalım ben ne gibi şeyler yapmasını isteyeyim doktordan toptan halledivereyim şu muayene işinnn:13:

hsg rahim filmi tüpler açıkmı bi de rahmin şekline bakıyolar canım adetin 9 yada 10.günü çekiyolar senin önce bi hormon testi istemen lazım adetin 3.ya da 4.günü yapılıyo o da bunun dışında kist var mı iltihap var mı bir de yumurta takibi istemen lazım ama true sana bunları detaylı anlatır bacım

rahim flimi canım hsg
sen ilk önce hormonlarına baktır bakalım bi terslik varmı?
eşinde versin ürolojiden sperm testi? sonuçlarda iyi çıkınca yumoş takibine git 12. veya 14 gün 2 kere gitsen yine olur sonrada doktor ilişki zamanını söylüyecek sonrada gelsin bebişlerrr hobaaa

sizde süyleyin bacım yaşlandım artık akıl gel git unutuyorum ben yaşlı be hasta bir bayanımm sizde süleyinnn bakem
kızlar ben dış görünüşlerinizi merak ediyorum bir tahmin edeymmi

et et önce ben bakalım sarışın mavi gözlü olduğumu bilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…