- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
tenks sit dawn piliz herkez otursun yerine ivo kalk kızım tahtayı silhe yaaa bi iyileşemedim kocakarı gibiyim kendimi hastalık hastası gibi hissediyom
ohooooo duyanda babası kib sanıcakk
bu ay kib'de doktora açıcak devresi onun da ikizleri olucak inş..kasım ayında herkez fütursuzca sevişecekk
ben hep pislikten hastalık kapıyom iştee
kuzum benim hayırlı haberlerinizi alacaz inşallahhhh
devren gözünü yesinnnnnnnn
kızlar ben dış görünüşlerinizi merak ediyorum bir tahmin edeymmi
hsg rahim filmi tüpler açıkmı bi de rahmin şekline bakıyolar canım adetin 9 yada 10.günü çekiyolar senin önce bi hormon testi istemen lazım adetin 3.ya da 4.günü yapılıyo o da bunun dışında kist var mı iltihap var mı bir de yumurta takibi istemen lazım ama true sana bunları detaylı anlatır bacım
bacım hoşgeldinn naberrr
ne saandıın bi gün arayla milli oldu biz, beraberr yürüdüükk biz kk daa
ayy truuu valla ne güldüm kıızzz pppiiissss
ooohhh ikizim oldu mu tamam tek celsedee bitecek bu işşş ALLAHIN izniylleee
özlediiim ben senii hemdeeee kocamaaan ççoookk
hadi bakalımmm, truuuböyle bişe olsa gerekk
invooocum sen daha iyi bilirsin bebeğimm, tam 7 aydır korunmuyorum dicem dimihormon testi, idrar testi, ultrason, alttan bakma, başkaaa
devrem den başlıyorummmbence beyaz tenli 1,65-1,67 boylarında kumral saclarında biraz boya var
trueuzun boylu uzun saçlı siyah saçlı biri
aybizimbeyaz tenli zayıff kahve saçlı cıtır
invoıcehafif balık etli beyaz tenli hatunn
devrem den başlıyorummmbence beyaz tenli 1,65-1,67 boylarında kumral saclarında biraz boya var
ben Tarık mengüçe benziyorum
kib herseyine baktır ihmal etme ne zamn gidicen dr a
çok uzun bir boyum yok maalesef ama simsiyah boyalı saçlarım var uzundular 1 ay olmadı kestirdim ama yinede çok kısa sayılmaz birde beyaz tenliyim
aay bende tahmin yapıcam bakalım bilecemmi?
kib....bence sümükleri var
esmerşirin..şişik bir göbüşü var..
aybizim.....kaka yapıyor
invoice....çiş yapıyorbildim mii bugün hep yaramazlık yapasım var
sizde süyleyin bacım yaşlandım artık akıl gel git unutuyorumben yaşlı be hasta bir bayanımm sizde süleyinnn bakem
et etönce ben bakalım sarışın mavi gözlü olduğumu bilecek mi
yarın gitcem devrem 3. günüm adetin, pkolumuyum diye de sorcam sen sormuştunyaaa
hiçbirini tuturmadım
kız idrar testi nedoktor yapmıyo onu önce adetin 3.ya da 4.günü hormon testi sonra adet bitince alttan muayene bu arada eşinde sperm testi versin ondan sonra da yumoş takibi 2 ay dene bakalım yumoş takibini diğer testler de temiz se ve hala çocuk olmuyosa rahim filmi yani hsg çektirirsin.ben öyle yaptım
bu sabah herkezz ne tarafından kalkmış bilemedim
hahaaaa iyimiş kız beni de burcu kara var ya ona benzetti geçen birisi ama genelde anneme benzetirler
valla devreem aynen beni anlattın , saçında azıcık boya dedin o bile tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?