bendeeee geldimmm aranızaaaa açılınnnn
ayyy bizde yeni arşiv aldık, ya film izliyoruz ya tavla oynuyoruz, çatlicaam artık, bide ben film izlemeyi pek sevmem, saatlerce tv başında oturmayı sevmem, ama naparsın işte koca olunca MECBUUUUUUUUUUUUUUR
ne çektik be devreeeemm
val hiç sorma devrem hele o kurtlar vadisi beni bitirdi o polatı görsem vuracam yani o derece
ayyy bizde yeni arşiv aldık, ya film izliyoruz ya tavla oynuyoruz, çatlicaam artık, bide ben film izlemeyi pek sevmem, saatlerce tv başında oturmayı sevmem, ama naparsın işte koca olunca MECBUUUUUUUUUUUUUUR
ne çektik be devreeeemm
ayyy kıız güldürdün benniii sık kafasınaaa
gel tatlım gel hoş geldin, anlat bakalım sen ne zamandır bebek istiyosun
benn yaklaşık 5 aydır denerimm..ama bu nazlı velet gelmez bir türlü yaa...
şirinemm seni biliyorumda kib sen kaç ayrdır deniosunn
sıkacam vala önce polattan sonra memti ve tüm cetesi tarayacım baroya ben gececem
sıkacam vala önce polattan sonra memti ve tüm cetesi tarayacım baroya ben gececem
2 ay denedik olmadı bakalım bu ay nolceeek tatlım inşallah gelir bebişimizzzz, doktora gittin mi varmı bi sıkıntı yoksa
benn yaklaşık 5 aydır denerimm..ama bu nazlı velet gelmez bir türlü yaa...
şirinemm seni biliyorumda kib sen kaç ayrdır deniosunn
sende hepsini biliyosunnn çaktırmadan beraber izliosun demekkk
canım gittim...pko başlangıcı var dedi..
ama adetletim düzenli..hormonlarımda düzeldi şükür..
engel bir durum yok dedi..
fakat olmadı..
eşim gidecek inş doktora birde
napayım kuzucum mutlu olsun diyede yorum yapıyorum cok soru sordummu kızıyo devrembi kere dedim ki bulut mu ne bu adam ölecekmi diyoki sen geçmişi sormuyon ki geleceği soruyon izle görürsün diyo yakalandım
nedir bu kadınların bu pkodan çektiği beee, nasıl anlaşılıo bu pko bende de varmıdır, hay allah moda gibi bişey oldu
çık git hayatımızdan pkooooooooooooooooooooooo
isyanda 2012 gelni klübün sevimli yardımsever kızlarından
nedir bu kadınların bu pkodan çektiği beee, nasıl anlaşılıo bu pko bende de varmıdır, hay allah moda gibi bişey oldu
çık git hayatımızdan pkooooooooooooooooooooooo
lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?