Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

val hiç sorma devrem hele o kurtlar vadisi beni bitirdi o polatı görsem vuracam yani o derece

ayyy kıız güldürdün benniii sık kafasınaaa

sıkacam vala önce polattan sonra memti ve tüm cetesi tarayacım baroya ben gececem

benn yaklaşık 5 aydır denerimm..ama bu nazlı velet gelmez bir türlü yaa...
şirinemm seni biliyorumda kib sen kaç ayrdır deniosunn

2 ay denedik olmadı bakalım bu ay nolceeek tatlım inşallah gelir bebişimizzzz, doktora gittin mi varmı bi sıkıntı yoksa

2 ay denedik olmadı bakalım bu ay nolceeek tatlım inşallah gelir bebişimizzzz, doktora gittin mi varmı bi sıkıntı yoksa

canım gittim...pko başlangıcı var dedi..
ama adetletim düzenli..hormonlarımda düzeldi şükür..
engel bir durum yok dedi..
fakat olmadı..
eşim gidecek inş doktora birde

sende hepsini biliyosunnn çaktırmadan beraber izliosun demekkk

napayım kuzucum mutlu olsun diyede yorum yapıyorum cok soru sordummu kızıyo devrem bi kere dedim ki bulut mu ne bu adam ölecekmi diyoki sen geçmişi sormuyon ki geleceği soruyon izle görürsün diyo yakalandım

canım gittim...pko başlangıcı var dedi..
ama adetletim düzenli..hormonlarımda düzeldi şükür..
engel bir durum yok dedi..
fakat olmadı..
eşim gidecek inş doktora birde

nedir bu kadınların bu pkodan çektiği beee, nasıl anlaşılıo bu pko bende de varmıdır, hay allah moda gibi bişey oldu

çık git hayatımızdan pkooooooooooooooooooooooo

napayım kuzucum mutlu olsun diyede yorum yapıyorum cok soru sordummu kızıyo devrem bi kere dedim ki bulut mu ne bu adam ölecekmi diyoki sen geçmişi sormuyon ki geleceği soruyon izle görürsün diyo yakalandım

yakalnmışsın devreeem yasıık sanaa kıyammaaamm

nedir bu kadınların bu pkodan çektiği beee, nasıl anlaşılıo bu pko bende de varmıdır, hay allah moda gibi bişey oldu

lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım

isyanda 2012 gelni klübün sevimli yardımsever kızlarından

yerimmm seniiii

canım valla benim bir şikayetim yoktu..adetlerim düzgünü herşeyim normaldi..öle kiloluda değilimmm...
işte bebek öncesi kontrollerimi yaptırayım dedim..kistler çıktı..hormon testi istediler..biraz bozukluk çıktı öle teşhis kondu kuzucumm..
valla yaa moda hastalık pkooo

lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım

kızım kaç defa USG ile bakıldı sana yok işte sende yok..illa kendini pko yapıcann heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…