Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

valla devreem aynen beni anlattın , saçında azıcık boya dedin o bile tuttu

tamamdır invoo, yaaa idrar yollarımda enfeksiyon varsssaa

varsa ilaç tedavisi verir ama 7 gün falan kullanıyosun ben kullanmıştım canım inşallah bişeycikler çıkmaz ben evham yaptım kesin bende kist var dedim sonra kesin tüpler kapalı dedim çok şükür herşey tertemizmiş insan olmayınca hamilelik kesin bişey var bende diyo ama yok işte vardır bunda da bi hayır doktor bana en sonunda zamanınız var demek ki dedi

sordum dr artık bizi görmek istemiyor 5 hafta sonra gün verdi yuhhhhhhh yani öle bıktırmıştım ki özel dr a git herseyine baktır

özele gitmicem yani burda özel hastane yok muayenehaneleri var oda 200 bi muayane canımya, ppeehh bende bıktırayım şu doktoruu artıkk

sendee esmer tenli siyah saçlı koyu kahverengi gözlü 1.60larda boy uzun saçlısın dimi devreeem

beyaz tenliyim evet de pek balık etli sayılmam canım boyum 1,65 kilo 54 böyle işte

ben 1.68 boyundayım bikereee invoo kısa kalmışsınnn

mankensin sen demek hımmmm anlamıştım zaten

benide lopezlerin jenıfıra benzetirler ama accık onun yandan yemişi
aaayyyy bi manyaklık geldii atamıyorum çıkamıyorum içinden hep saçmalayasım var

benide aynen Angelina Jolie benzetirler hep ,aynneeeeen , bana kısaca anceee diye seslenebilirsinizz

aşk olsun kimse benim tahminlerime tuttu tutmadı dememiş esmerşirin hariç küstüm oynamıyorum iştee vıınnnn vınnn kamyonumla kimseyi oynatmıcamm

benide lopezlerin jenıfıra benzetirler ama accık onun yandan yemişi
aaayyyy bi manyaklık geldii atamıyorum çıkamıyorum içinden hep saçmalayasım var

son 8 günüm true göğüste hiçbir belirti yok sanırım bu ay da fossssssssssss heyecanlıyımmm

benide aynen Angelina Jolie benzetirler hep ,aynneeeeen , bana kısaca anceee diye seslenebilirsinizz

ay angelina dedin de benden küçük bi çocuk vardı bi gün serviste milletin içinde angeline bir sen iki demesin mi ben şok tabi Allahım sağlık versin bi de hayırlı bi bebişşşşşşşş Annem hep der ki sen güzel olacağına kaderin güzel olsun..

günaydın canım test yapsana sen bence çünkü kanlı akıntın var ama regl olmuyosun belke bebiş vardır

tatlim haftasonu türkiyedeyim geldikten sonra yaparim yoksa kafami kurcalayip durur tadini cikaramam
kanli akintim bir kez oldu yoksa sadece kahve akintim vardi.. ama hepsi kesildi.. bilemiyorumm.. insallah vardir..

esmer ve siyah sac tuttu devrem 1,72 boyundayım 60 kiloyumm

batim cumartesi fistigim son 2 gün kaldi yani

kızlar biraz kafayı dağıtalım oraya cok odaklanmayın stres cok etkliyo dimi trueee her türlü konuyu konuşalım aksam heriflere stresli değil neşeli gözükün

vuhhuuuu invoo tamam sana ancelina diyelim o zaman
ammaaann güzel olsam nolcek zaten, bi bebiş bile yapamazken
esmer ve siyah sac tuttu devrem 1,72 boyundayım 60 kiloyumm

oooh devremm yaa maşallah ne boyy varmış asıl manken burda invooo, benim Malatyalı arkadaşlarım hep esmer tenli siyah saçlı ordaan tutturdum galibaa

evet asıl manken esoşmuş öyle gözüküyo

ben doktora gittim moralim bozuk demiştim bana dediki avrupa ülkelerinde çocuk sahibi olamayanlar kendilerini başka şeylere adarlar geliştirirler ilgilenirler ama bizim gibi asya ülkelerinde eğer üreyemiyosan toplumda bir hiç olursun varlığın olmaz neslini devam ettiremediğin için öyle mi düşünüyosun sende demişti malesef evet dedim bende o da tüp yaparsın dedi olmazsa yani daha erken ama tabi olabilir dedim çok dokundu yüreğime bu söz

tatlim haftasonu türkiyedeyim allahin izniyle yarin sabah ucuyorum.. o yüzden döndükten sonra yaparim eger adet olmazsam orda

tama yarin yaparım ama hatırlat canım bana ya

yaaa ama yarin sabahtan gidiyorum ben tatlim bakamamki belki pazartesine kadar :18:

aşk olsun kimse benim tahminlerime tuttu tutmadı dememiş esmerşirin hariç küstüm oynamıyorum iştee vıınnnn vınnn kamyonumla kimseyi oynatmıcamm

tatlim ask olsun beni tahmin etmemissin

nazar seni tahmin etmedim muhtemelen mavi yeşil gzölüsün kahve saclı 1,65-68 boylarında klonda güzel normal

sirinemm ohhh ne yaptin öyle beni cok güzel tarif etmissinn amaaaa nerdeeeee boyum dogru 1.67 falan, kilomda güzel evet ama uzun siyah sacliyim veee esseekkk gözlüüü esim bana öyle derde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…