- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
valla devreem aynen beni anlattın , saçında azıcık boya dedin o bile tuttu
tamamdır invoo, yaaa idrar yollarımda enfeksiyon varsssaa
sordum dr artık bizi görmek istemiyor 5 hafta sonra gün verdi yuhhhhhhh yaniöle bıktırmıştım ki özel dr a git herseyine baktır
beyaz tenliyim evet de pek balık etli sayılmam canım boyum 1,65 kilo 54 böyle işte
özele gitmicem yani burda özel hastane yok muayenehaneleri var oda 200 bi muayane canımya, ppeehh bende bıktırayım şu doktoruu artıkk
sendee esmer tenli siyah saçlı koyu kahverengi gözlü 1.60larda boy uzun saçlısın dimi devreeem
ben 1.68 boyundayım bikereee invoo kısa kalmışsınnn
benide lopezlerin jenıfıra benzetirler amaaccık onun yandan yemişi
aaayyyy bi manyaklık geldii atamıyorum çıkamıyorum içinden hep saçmalayasım var
mankensin sen demek hımmmm anlamıştım zaten
benide lopezlerin jenıfıra benzetirler amaaccık onun yandan yemişi
aaayyyy bi manyaklık geldii atamıyorum çıkamıyorum içinden hep saçmalayasım var
benide aynen Angelina Jolie benzetirler hep ,aynneeeeen , bana kısaca anceee diye seslenebilirsinizz
günaydın canım test yapsana sen bence çünkü kanlı akıntın var ama regl olmuyosun belke bebiş vardır
özele gitmicem yani burda özel hastane yok muayenehaneleri var oda 200 bi muayane canımya, ppeehh bende bıktırayım şu doktoruu artıkk
sendee esmer tenli siyah saçlı koyu kahverengi gözlü 1.60larda boy uzun saçlısın dimi devreeem
ben 1.68 boyundayım bikereee invoo kısa kalmışsınnn
aşk olsun kimse benim tahminlerime tuttu tutmadı dememiş esmerşirin hariç küstüm oynamıyorum işteevıınnnn vınnn kamyonumla kimseyi oynatmıcamm
beyaz tenliyim evet de pek balık etli sayılmam canım boyum 1,65 kilo 54 böyle işte
geçekten çatlaksın sen bunu okuyunca gülümsedim 2. günaydın mesajına koptum loo
günaydın başkanım
günaydın canımm
utanmaa canımmm hiç öyle düşünme Allah beterinden korusun sağlığın için mecbursunben defalarca bayanlı erkekli açtım hele kürtajda ameliyathanede 6 erkek bi bayan vardı bende içimden diyorum ya baygınken bana tecavüz etseler iyi ki bayan var diye düşünmüştüm
günaydın bitter aksiyonla uyanmışsın inş. kötü bişi yoktur
günaydın bebik ...tam bat hangi gündü canımben bunağım bana hatırlatınayy hadi hayırlısı bakalımmm
batim cumartesi fistigim son 2 gün kaldi yani
batim cumartesi fistigim son 2 gün kaldi yani
kızlar biraz kafayı dağıtalım oraya cok odaklanmayın stres cok etkliyo dimi trueee her türlü konuyu konuşalım aksam heriflere stresli değil neşeli gözükün
ay angelina dedin de benden küçük bi çocuk vardı bi gün serviste milletin içinde angeline bir sen iki demesin mi ben şok tabi Allahım sağlık versin bi de hayırlı bi bebişşşşşşşş Annem hep der ki sen güzel olacağına kaderin güzel olsun..
esmer ve siyah sac tuttu devrem 1,72 boyundayım 60 kiloyumm
vuhhuuuu invoo tamam sana ancelina diyelim o zaman
ammaaann güzel olsam nolcek zaten, bi bebiş bile yapamazken
oooh devremm yaa maşallah ne boyy varmış asıl manken burda invooo, benim Malatyalı arkadaşlarım hep esmer tenli siyah saçlı ordaan tutturdum galibaa
anaaa bi test yaptaa bizde çatlicaz merak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla tru sendeki cesaret bende olaydıı keşkee, kıııııııııııııııııızzzzzzzzzzz 6 erkek miii
ekipte tru ve bebeğiii
tama yarin yaparım ama hatırlat canım bana ya
aşk olsun kimse benim tahminlerime tuttu tutmadı dememiş esmerşirin hariç küstüm oynamıyorum işteevıınnnn vınnn kamyonumla kimseyi oynatmıcamm
nazar seni tahmin etmedim muhtemelen mavi yeşil gzölüsün kahve saclı 1,65-68 boylarında klonda güzel normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?