Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

booş boş oturma dedi yani invocum sana doktor,

hee hee ben lisanslı ev hanımıyım, beni atadılarda ben çalışmadım mı kaç senedir neler çekiyorum ben bilirim,çook bilmiş o doktor, Avrupa ülkelerinde kadın saygı görüyo bizim ülkemizde bir hiç, çocuk yapamıyorsan bir hiçsin , baana göre böyle değil tabiki ama bizim ülkenin kültürü bu şekilde..

konuşmaya gelince herkes konuşuyo tatlım sıkma canını boşverr

bu neyaa hep esmer hep esmer, yokmudur benden bi tane daha innvoo bari sen sarışın ooll

haklisin canim bende avrupada yasiyorum.. inan burda müslüman kadinlar haric herkes 30-35 yaslarinda cocuk düsünmeye basliyor herkes iskolik.. cocuk olmazsada olmuyor cokta önemli degil zaten onlar icin.. bizim gibi aileye düskün degiller maalesef...

Günaydin... Herkesler buradaymis.. sabah mi gelionuz demekki

bende kendimi bi çok şeye adadım bu zamana kadar çalışıyorum yıllardır hedeflerim oldu ve birçoğunu başardım çok şükür şimdide kendimi buna adadım anne olmaya yani ayrıca dediğin gibi yaşadığımız ülke şartları bunu gerektiriyo beklentiler var bi topluma girdiğinde ilk sorulan bebek var mı bilinç altıma yerleşti bi kere atamıyorum bu işin eğitimle de pek ilgisi yok hissiyat meselesi

kadınların çalışmasına müsaade ediliyor, tamam bizde de müsaade ediliyor fakat imkanlar el vermiyor, orada çalışan çocuklu kadınlara sahip çıkılıyor, bizde öyle değil özelde isen yiyosun tekmeyi kamuya girmek çok zor, sınav sınav sınav 27 yıllık hayatımın 6 yılı sadece sınavsız geçti sonrası hep at yarışı gibiydi, ooof inan o kadar doluyum ki kızlaar kusura bakmayın neyse

günaydın canım valla ben ne zaman fırsat bulursam işlerden o zamn geliyorum...
sende akşam yatmak bilmiyosun sabah kalkmak....

günaydın canım, bugünlük böyle oldu
bende sarışınım canım bildiğin beyaz güneşlensem bile yanmam...

oohhiyi bari ben okadar beyaz değilim de olsun, onları dışlayalımm ya da onlar bizi dışlayacak

kültür meselesi, bazen diyorum eşime bu ülke yaşanmaz oldu kaçalım diye ama yine de memleket işte.. olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…