evet asıl manken esoşmuş öyle gözüküyo
ben doktora gittim moralim bozuk demiştim bana dediki avrupa ülkelerinde çocuk sahibi olamayanlar kendilerini başka şeylere adarlar geliştirirler ilgilenirler ama bizim gibi asya ülkelerinde eğer üreyemiyosan toplumda bir hiç olursun varlığın olmaz neslini devam ettiremediğin için öyle mi düşünüyosun sende demişti malesef evet dedim bende o da tüp yaparsın dedi olmazsa yani daha erken ama tabi olabilir dedim çok dokundu yüreğime bu söz
tatlim haftasonu türkiyedeyim allahin izniyle yarin sabah ucuyorum.. o yüzden döndükten sonra yaparim eger adet olmazsam orda
sirinemm ohhh ne yaptin öyle beni cok güzel tarif etmissinn amaaaa nerdeeeeeboyum dogru 1.67 falan, kilomda güzel evet ama uzun siyah sacliyim veee esseekkk gözlüüü esim bana öyle derde
booş boş oturma dedi yani invocum sana doktor,
hee hee ben lisanslı ev hanımıyım, beni atadılarda ben çalışmadım mı kaç senedir neler çekiyorum ben bilirim,çook bilmiş o doktor, Avrupa ülkelerinde kadın saygı görüyo bizim ülkemizde bir hiç, çocuk yapamıyorsan bir hiçsin , baana göre böyle değil tabiki ama bizim ülkenin kültürü bu şekilde..
konuşmaya gelince herkes konuşuyo tatlım sıkma canını boşverr
hoşgeldinnnnnnnn nasılsın yeğennn
bu neyaa hep esmer hep esmer, yokmudur benden bi tane daha innvoo bari sen sarışın ooll
booş boş oturma dedi yani invocum sana doktor,
hee hee ben lisanslı ev hanımıyım, beni atadılarda ben çalışmadım mı kaç senedir neler çekiyorum ben bilirim,çook bilmiş o doktor, Avrupa ülkelerinde kadın saygı görüyo bizim ülkemizde bir hiç, çocuk yapamıyorsan bir hiçsin , baana göre böyle değil tabiki ama bizim ülkenin kültürü bu şekilde..
konuşmaya gelince herkes konuşuyo tatlım sıkma canını boşverr
haklisin canim bende avrupada yasiyorum.. inan burda müslüman kadinlar haric herkes 30-35 yaslarinda cocuk düsünmeye basliyor herkes iskolik.. cocuk olmazsada olmuyor cokta önemli degil zaten onlar icin.. bizim gibi aileye düskün degiller maalesef...
Günaydin... Herkesler buradaymis.. sabah mi gelionuz demekki
günaydın canım valla ben ne zaman fırsat bulursam işlerden o zamn geliyorum...
sende akşam yatmak bilmiyosun sabah kalkmak....
Günaydin... Herkesler buradaymis.. sabah mi gelionuz demekki
bende sarışınım canım bildiğin beyaz güneşlensem bile yanmam...
bende kendimi bi çok şeye adadım bu zamana kadar çalışıyorum yıllardır hedeflerim oldu ve birçoğunu başardım çok şükür şimdide kendimi buna adadım anne olmaya yani ayrıca dediğin gibi yaşadığımız ülke şartları bunu gerektiriyo beklentiler var bi topluma girdiğinde ilk sorulan bebek var mı bilinç altıma yerleşti bi kere atamıyorum bu işin eğitimle de pek ilgisi yok hissiyat meselesi
AYNEN valla erkenciyim ama bugun ..
Sabah 6 da uyudum herhalde turp gibiyim
oohhiyi bari ben okadar beyaz değilim de olsun, onları dışlayalımmya da onlar bizi dışlayacak
maşallah o zman canım erkencisin sabah 6 da yattıysan...
:26:
Hep böyle olsa keske
uyku düzeni çok önemli tiwi bence düzene girmeli uykuların eşin uyuyo sen geziniyonmu...
o calisiyo evde olmayinca uyku tutmuo beni
anladım canım o zaman haklısın tabi yapcak bişi yok...
bebiş gelince alışmışlığın olur hem...
öfff bi gelse uyku sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?