merabalar kızlarrr nasılsınızzz
kızım kaç defa USG ile bakıldı sana yok işte sende yok..illa kendini pko yapıcann heee
hoşgeldinn...sohbet muhabbettt iyizi sen nasılsınnn
lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım
lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım
bende 21 yaşındayım mm 1.5 senelk evliyim bebiş için delirıorum bendee
ne güzel bende aranıza katılayım dedm gençleri görünceee iyiyim bende işteym müzik çalıoo ölee yaniiii
banada bakıldı ama bebiş olmayınca işte insan bişey vardr mutlaka diyo, bakalım bu ayda olmazsa gidecem doktora pkomuyum bak bi diyecem
canım pko hormon testiyle çıkıyo hormon testi de adetin 3.günü yapılıyo ama alttan ultrasonla kist var mı diye baktırabilirsin bende bugün hormon sonuçlarımı göstericem öğleden sonra bi de muayene olayım tekrar diyorum yumoş var mı baksın bi
ayy sen daha çok küçüksünn yavrummmm
bende hem çalışıyorum hem müzik dinliorummm
kuzum daha önce USG ile bakıldımı..hormonlarına bakıldımı..problem yoksa yoktır..zorlamayın yahuu
kızım kaç defa USG ile bakıldı sana yok işte sende yok..illa kendini pko yapıcann heee
canım ben alttan 2 kere muayene oldumm canımm :44:
yaa kuzum gecen hafta doktor adet olsanda gel dedi para yatırmıştım muayene olamadım ilaç verecekmiş ne ilacı ise versin söleyeyim sizede
eee tamam yok işteee pko falannn
hosgeldin canım sen nasılsın
canım pko hormon testiyle çıkıyo hormon testi de adetin 3.günü yapılıyo ama alttan ultrasonla kist var mı diye baktırabilirsin bende bugün hormon sonuçlarımı göstericem öğleden sonra bi de muayene olayım tekrar diyorum yumoş var mı baksın bi
evet ama evlenddiimden beri çok istiorummm her ay umuttt
iyiyim işte bir gün bile çıkaramıom bebek fikrini kafamdan başarmak istiyorum oolmuyıoo
evdemisin calısıyomusun tabi yüreğimizde ama canım birazda normal hayata odaklanmak lazım buarada herseyi konuyoz bize takılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?