Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızım kaç defa USG ile bakıldı sana yok işte sende yok..illa kendini pko yapıcann heee

banada bakıldı ama bebiş olmayınca işte insan bişey vardr mutlaka diyo, bakalım bu ayda olmazsa gidecem doktora pkomuyum bak bi diyecem

lanet olsıca bugun bende dr gidecem kontrole adetim bugun bitti bende demi var pkooooooooooo herkeste var ben eksik kalırmıyım

canım pko hormon testiyle çıkıyo hormon testi de adetin 3.günü yapılıyo ama alttan ultrasonla kist var mı diye baktırabilirsin bende bugün hormon sonuçlarımı göstericem öğleden sonra bi de muayene olayım tekrar diyorum yumoş var mı baksın bi

bende 21 yaşındayım mm 1.5 senelk evliyim bebiş için delirıorum bendee

ayy sen daha çok küçüksünn yavrummmm

ne güzel bende aranıza katılayım dedm gençleri görünceee iyiyim bende işteym müzik çalıoo ölee yaniiii

bende hem çalışıyorum hem müzik dinliorummm

banada bakıldı ama bebiş olmayınca işte insan bişey vardr mutlaka diyo, bakalım bu ayda olmazsa gidecem doktora pkomuyum bak bi diyecem

kuzum daha önce USG ile bakıldımı..hormonlarına bakıldımı..problem yoksa yoktır..zorlamayın yahuu

canım ben alttan 2 kere muayene oldumm canımm :44:

batın ne zaman canımcım bende muayane olacam bugun adetim bitiyo tamamıyla bu ay hiç umudum yok nedense ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…