hoşgeldin canım öncelikle .sen çok merak ettin diye valla test için seni bekledim bugun gelecen mi gelmeyecen mi bilmiyordum kararsızlık içinde kaldım bir de cesaret edemedim teste.ama su bır haftadır yogun bir sekilde bulantım m var dun kardeşim geldi parfum kokusundan içim dışıma çıktı .bugun de puaça alacaktım patiseriye giremedimm kokusundan kaç gündür döğüre böğüre bir hal oldum.bir de yediğim şeylerin tadı gitti sankıı bir tek acıyı hissediyorumm cnaımwalla annemde birşeyler var bence dedi hamiş sin dediler de bende pek ümitlenmek istemedm
hoşgeldin canım öncelikle .sen çok merak ettin diye valla test için seni bekledim bugun gelecen mi gelmeyecen mi bilmiyordum kararsızlık içinde kaldım bir de cesaret edemedim teste.ama su bır haftadır yogun bir sekilde bulantım m var dun kardeşim geldi parfum kokusundan içim dışıma çıktı .bugun de puaça alacaktım patiseriye giremedimm kokusundan kaç gündür döğüre böğüre bir hal oldum.bir de yediğim şeylerin tadı gitti sankıı bir tek acıyı hissediyorumm cnaımwalla annemde birşeyler var bence dedi hamiş sin dediler de bende pek ümitlenmek istemedm
kızllaaarrr doktora gittim sabah, çok süperdi doktorum çok ilgilendi ve güleryüzlüydü beni çok rahatlattı, geçen gittiğim doktoruda hiç tavsiye etmedi niye ona gittin dedi güldü
antibiyotikleri kesti bunlara gerek yok dedi, parlodele devam et dedi, biraz kullan düşer zaten prolaktinin dedi,
bu ayı değerlendirelim dedi kaçırmayalım dedi, klomen verdi ,
yumurtalıklarıma ve rahime baktı beraber inceledi tek tek anlattı, 3 er tane yumurtam vardı
büyük ihtimalle sol taraftan yumurtlayacaksın bu ay dedi,
rahme baktık bak bebişin buraya yerleşcek dedi
sooonraaa bi dahaki haftaya tekrar gel yumoşlarına bakalım takip edelim ne durumda dedi
daha erken dedi bi kaç ay bekleyelim dedi, olmadı rahim filmi çekeriz dedi, sonrası çiftler için zor bi süreç oluyo o yüzden normal yollarla denemekte fayda var dedi...
haa birde adetim gecikti ilk defa dedim, stres yapmışsındır ve vücut kendini yalancı hamileliğe sokmuştur dedi, öyle erkenden belirti arama kendini rahat bırak dedi, spermler 20 saatte ulaşıyor yumoşlara dedi, eşinin dünyanın etrafında bir tur attığını düşün
spermlerde okadar yol katediyor dedii...
mide bulantısı kusma ve tansiyonu parlodel yapıyomuş bunlar normal bisüre sonra alışırsın dedi...
işteee ayrıntılı anlattım kızlarr çok şükür rahatladım ve mutluyumm
bebişim bi kaç aya gelir inşallah bakalım nasip
kızllaaarrr doktora gittim sabah, çok süperdi doktorum çok ilgilendi ve güleryüzlüydü beni çok rahatlattı, geçen gittiğim doktoruda hiç tavsiye etmedi niye ona gittin dedi güldü
antibiyotikleri kesti bunlara gerek yok dedi, parlodele devam et dedi, biraz kullan düşer zaten prolaktinin dedi,
yumurtalıklarıma ve rahime baktı beraber inceledi tek tek anlattı, 3 er tane yumurtam vardı
sooonraaa bi dahaki haftaya tekrar gel yumoşlarına bakalım takip edelim ne durumda dedi
daha erken dedi bi kaç ay bekleyelim dedi, olmadı rahim filmi çekeriz dedi, sonrası çiftler için zor bi süreç oluyo o yüzden normal yollarla denemekte fayda var dedi...
haa birde adetim gecikti ilk defa dedim, stres yapmışsındır ve vücut kendini yalancı hamileliğe sokmuştur dedi, öyle erkenden belirti arama kendini rahat bırak dedi, spermler 20 saatte ulaşıyor yumoşlara dedi, eşinin dünyanın etrafında bir tur attığını düşün
mide bulantısı kusma ve tansiyonu parlodel yapıyomuş bunlar normal bisüre sonra alışırsın dedi...
cok sevindim canim insallah tez vakitte bebisine kavusursun
hosbuldum canim.. ayy benimi bekledinn kiyamam..tatlim icinden gelmiyorsa yapma yani seni zorlamak istemem tabi ama banada hamissin gibi geliyor icini ferah tut.. yarin zaten batin bekle ozaman ama bence 9 ay olmicaksin baska belirtin varmi?
icimdeki ses bu ay kesin hamis kalacaksin diyodu ama malesef yanildi.. bu ayda kismet degilmis.. ama üzülmedim cünkü acele etmek istemiyorum..
basta cok kaptirdim kendimi ama olan bana oluyor böyle..
ohh valla bende rahatladım hadı gözün aydınn kocişin geldimi doğru yanına git çalışınnnn yakında yoklama var
bir test yapaydınn iyiydi , aayyy inşallah hamişsindir aybizimyaa inşallah inşallahhhh inşallaaahhhhh, günün gelmedi mi nadıl olsa yap bi test rahatla
kocişle beraber gittik doktora ama o şimdi işe gitti, daha adet günümdeyim canım ama antibiyotikler kesti adetimi ara ara geliyor, yani daha var, doktor pazartesi gelemezseniz bidahaki hafta sonu gün aşırı çalışmalara devam dedi, daha var yani, olssunn böyle için rahat beklemek güzel
birgün bende anne olcam ,
galiba canımm bız ılk evlediğimizde eşim görmüştü anneme anlat ayy birsürü çocuğunuz olacak dedi. ama ne gelen var ne gidenay kızlar bana da bişeyler oluyo rüyalarıma girmeye başladı artık ama bu sefer daha iyiydi ama psikolojikti kesinlikle eminim çünkü iki ay önce arkadaşım rüyasında tavuğun yumurtladığını görmüş o ay hamile kaldı tavuk yumurtlaması çocuğa dalalet ben de dün gece eşimleyiz bi tavuk var yumurtluyo pat yere düşüyo çatlıyo ve içinden civciv çıkıyo hayırdır inşallah ama işte diyorum kesin psikolojik beynim benle oyun oynuyo :) kib bu arada çok sevindim canım da ben o 20 saate takıldım bayağı yol varmış yahuuu
tamam kuzum...Bende seni öperim
Tamam hep gel tamam mi
Evet canim cekildim de adetin 7. gunuydu regl kanamam bitmisti.
Ama 2 gün kanamam oldu filmden sonra..
Sende mi cekileceksin ? :26:
inşallah da ben hiç zannetmiyorumm.günüm yarın canımmhadi bagalım bende çok merak edıyorum da kaç gündür vazgeçiyorumm hep midemi üşüttüm diye düşünüyorum ya da midem hassas ne bilim çok garip şeyler oluyrr vucuduma
eveet doktorda öyle dedi zaten, kısa gibi görünsede çok uzun bir yol dedi :)ay kızlar bana da bişeyler oluyo rüyalarıma girmeye başladı artık ama bu sefer daha iyiydi ama psikolojikti kesinlikle eminim çünkü iki ay önce arkadaşım rüyasında tavuğun yumurtladığını görmüş o ay hamile kaldı tavuk yumurtlaması çocuğa dalalet ben de dün gece eşimleyiz bi tavuk var yumurtluyo pat yere düşüyo çatlıyo ve içinden civciv çıkıyo hayırdır inşallah ama işte diyorum kesin psikolojik beynim benle oyun oynuyo :) kib bu arada çok sevindim canım da ben o 20 saate takıldım bayağı yol varmış yahuuu
teşekkür ederim cannıım, hep beraber inşallahhcanım çok sevindim inş tez zamanda kavuşursun bebişine
inşallah da ben hiç zannetmiyorumm.günüm yarın canımmhadi bagalım bende çok merak edıyorum da kaç gündür vazgeçiyorumm hep midemi üşüttüm diye düşünüyorum ya da midem hassas ne bilim çok garip şeyler oluyrr vucuduma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?