Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bir test yapaydınn iyiydi , aayyy inşallah hamişsindir aybizimyaa inşallah inşallahhhh inşallaaahhhhh, günün gelmedi mi nadıl olsa yap bi test rahatla

hosbuldum canim.. ayy benimi bekledinn kiyamam.. tatlim icinden gelmiyorsa yapma yani seni zorlamak istemem tabi ama banada hamissin gibi geliyor icini ferah tut.. yarin zaten batin bekle ozaman ama bence 9 ay olmicaksin baska belirtin varmi?
icimdeki ses bu ay kesin hamis kalacaksin diyodu ama malesef yanildi.. bu ayda kismet degilmis.. ama üzülmedim cünkü acele etmek istemiyorum..
basta cok kaptirdim kendimi ama olan bana oluyor böyle..

cok sevindim canim insallah tez vakitte bebisine kavusursun

ohh valla bende rahatladım hadı gözün aydınn kocişin geldimi doğru yanına git çalışınnnn yakında yoklama var

seni çok iyi anlıyorum .aynısı bana da oluyor ondan sonra hayal kırıklığı melankoli depresyon derken olacagı varsa da olmuyor en iyisi akışına bırakmak valla ben bu ay öyle yaptımm yumoşu bile hesaplamadımmm .yarın doğum gunum sabah yapmayı düşünüyorum yine vazgeçmezsem tabii

ohh valla bende rahatladım hadı gözün aydınn kocişin geldimi doğru yanına git çalışınnnn yakında yoklama var

kocişle beraber gittik doktora ama o şimdi işe gitti, daha adet günümdeyim canım ama antibiyotikler kesti adetimi ara ara geliyor, yani daha var, doktor pazartesi gelemezseniz bidahaki hafta sonu gün aşırı çalışmalara devam dedi, daha var yani, olssunn böyle için rahat beklemek güzel

bir test yapaydınn iyiydi , aayyy inşallah hamişsindir aybizimyaa inşallah inşallahhhh inşallaaahhhhh, günün gelmedi mi nadıl olsa yap bi test rahatla

inşallah da ben hiç zannetmiyorumm.günüm yarın canımm hadi bagalım bende çok merak edıyorum da kaç gündür vazgeçiyorumm hep midemi üşüttüm diye düşünüyorum ya da midem hassas ne bilim çok garip şeyler oluyrr vucuduma

oh oh hadi bagalım ben sende ümitliyimm

canım çok sevindim inş tez zamanda kavuşursun bebişine

ay kızlar bana da bişeyler oluyo rüyalarıma girmeye başladı artık ama bu sefer daha iyiydi ama psikolojikti kesinlikle eminim çünkü iki ay önce arkadaşım rüyasında tavuğun yumurtladığını görmüş o ay hamile kaldı tavuk yumurtlaması çocuğa dalalet ben de dün gece eşimleyiz bi tavuk var yumurtluyo pat yere düşüyo çatlıyo ve içinden civciv çıkıyo hayırdır inşallah ama işte diyorum kesin psikolojik beynim benle oyun oynuyo :) kib bu arada çok sevindim canım da ben o 20 saate takıldım bayağı yol varmış yahuuu

galiba canımm bız ılk evlediğimizde eşim görmüştü anneme anlat ayy birsürü çocuğunuz olacak dedi. ama ne gelen var ne giden hadi inşallah sen ine de sıkı çalışş gerisi kısmet bakarsın rüyan çıkar

Bende seni öperim
Tamam hep gel tamam mi
Evet canim cekildim de adetin 7. gunuydu regl kanamam bitmisti.
Ama 2 gün kanamam oldu filmden sonra..
Sende mi cekileceksin ? :26:
tamam kuzum...
ben çekilicem ama fırsat vermiyorum kendime çekilmek için korkudan...
birde geçen aylarda kimyasal gebelik yaşadığım için biraz beklemeye karar verdim bakalım yılbaşından sonra çekilirim belki...
çok korkuyorum yaaaa

insallah bebisin simdiye kadar aldigin en güzel dogum günü hediyen olur tatlim mide haric belirtin varmi canim? akintin varmi? gögüsler?

şimdide bi arkadaşım aradı diyoki yok mu kız bişeyler yok dedim ruyamda gördüm seni dedi ne gördün kız dedim gördüm işte bişeyler dedi onun için aradım dedi ama ortam müsait olmadığı için soramadım bende bi kaç aya alırız haberini dedi :) Allahımmmmmmmmm inşallah..

eveet doktorda öyle dedi zaten, kısa gibi görünsede çok uzun bir yol dedi :)
canım çok sevindim inş tez zamanda kavuşursun bebişine
teşekkür ederim cannıım, hep beraber inşallahh

tamam bikaç gün bekle ozaman aceleye gerek yok, batın geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…