Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hiçbirşeyin kokusunu kaldıramıyorum valla eşimi aradımmm şimdii oda bence hamilesin dior test yapalım dıyor heyecan yaptım ellerim titroyor valla

canimmm 3.ye soruyorum baska belirtin varmi diyeee

ayy canım görmedim bebeğim taa uykum gelıyor da normal mı değil mi anlamadım saat 8gibi gözüm yastık arıyor başı m dönüyor ara ara ama birkaç hafta önce ara araydı bulantım bu hafta yoğunlaştı özellikle sabahları oluyor

akintin varmi peki canim? gögüslerde agri, büyüme falan?

nescafe yapıştım öyle duruyor allahımm hla geçmiyor bulantım

heyecan yok aybizim lütfeeen, belirti arama dedi bana doktor, vücudun yalancı hamile moduna girmiş dedi, nnoluur ascık beklee herşey güzel olcakk ya da düşünüyosan test yap rahatla

arkadaşlar niye konuşmuyrsunuz yaaaaaaaaa

ögle yemegine cikmistim canim geldim simdi.. insallah hamissindir tatlim bu ay bende salivercem gariii yoruldum takip etmekten vallah önce adetin bitmesini bekliyosun, sonra yumurtlama günlerini bekliyosun ondan sonrada tekrar adet gününü bekliyosun ohooo SIKILDIM bile ya senelerdir ugrasanlara hayret ediyorum allah sabrini veriyor tabiki..

afiyet oslsun canım bende baske yerden soyledım yan tarafmda ev yemeklerı yapan yer var ama ben giremedim oraya kokudan oyle tabı de bende bıraktım benım herıfdoktora gitedi diye inşallah canımm hayırlısı ile ama nıye yalan soyleyım benım pek umıdım yok

afiyet oslsun canım bende baske yerden soyledım yan tarafmda ev yemeklerı yapan yer var ama ben giremedim oraya kokudan oyle tabı de bende bıraktım benım herıfdoktora gitedi diye inşallah canımm hayırlısı ile ama nıye yalan soyleyım benım pek umıdım yok

Canim insAllah hersey istedigin gibi olur..
Korkma bazilari aciyor bazilari acimiyor demis kisiden kisiye degisiyor bu..
Aciyacak kaygisiyla gidersen cok kasarsin kendini o zaman dogru sonuc elde edilmiyor malesef..
Ben kastigim icin biraz doktor saga sola cevirmek zorunda kaldi
Aciyor acimiyor diyemem ama herkeste boyle degildir bu cogu kisi diyo acimiyo diye..
Ama 15 dk icinde geciyo hemen adet sancisinin cok yogun hali oluyo bide rahim agzina yerlestirilen birsey biraz agri veriyo o kadar iste
ama öldürecek kadar agrili degil

istanbulda bi yer varmış acısız çekim yapıyorlar burdaki yerlere göre pahalı biraz ama orada çekilirim gerekirse.
senin temiz çıktı demi canım sonuçların tıkalı değil.?

sagol cnm yaptırmadım daha testı. bu ayın 16-17 sı gıbı kontrolüm var . onu bekliyorum bebek düşüncem daha yenı . adet duzensızlıgıde var progestan kullanıom eger adetım gelırse o tarıhe kadar gıdıcem hormanlarıma bakılcak . gelmezse yıne gıdecegım bhcg yaptrcam ınş gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…