nescafe yapıştım öyle duruyor allahımm hla geçmiyor bulantımeveet doktorda öyle dedi zaten, kısa gibi görünsede çok uzun bir yol dedi :)
teşekkür ederim cannıım, hep beraber inşallahh
tamam bikaç gün bekle ozaman aceleye gerek yok, batın geçsin
hiçbirşeyin kokusunu kaldıramıyorum vallaeşimi aradımmm şimdii oda bence hamilesin dior test yapalım dıyor heyecan yaptım ellerim titroyor valla
canimmm 3.ye soruyorum baska belirtin varmi diyeee
ayy canım görmedim bebeğim taauykum gelıyor da normal mı değil mi anlamadım saat 8gibi gözüm yastık arıyor başı m dönüyor ara ara ama birkaç hafta önce ara araydı bulantım bu hafta yoğunlaştı özellikle sabahları oluyor
nescafe yapıştım öyle duruyor allahımm hla geçmiyor bulantım
akintin varmi peki canim? gögüslerde agri, büyüme falan?
heyecan yok aybizim lütfeeen, belirti arama dedi bana doktor, vücudun yalancı hamile moduna girmiş dedi, nnoluur ascık beklee herşey güzel olcakkya da düşünüyosan test yap rahatla
ben bu ay aramadım hatta olursa da çok şaşırırımm
hadi test yapppppp
çalışıyorumm canım iş yerindeyim
mrb kızlar nasılsınız cnm sen daha önce klomen kullandın demi
arkadaşlar niye konuşmuyrsunuz yaaaaaaaaa
ögle yemegine cikmistim canim geldim simdi.. insallah hamissindir tatlim bu ay bende salivercem gariii yoruldum takip etmekten vallah önce adetin bitmesini bekliyosun, sonra yumurtlama günlerini bekliyosun ondan sonrada tekrar adet gününü bekliyosun ohooo SIKILDIM bile ya senelerdir ugrasanlara hayret ediyorum allah sabrini veriyor tabiki..
ögle yemegine cikmistim canim geldim simdi.. insallah hamissindir tatlim bu ay bende salivercem gariii yoruldum takip etmekten vallah önce adetin bitmesini bekliyosun, sonra yumurtlama günlerini bekliyosun ondan sonrada tekrar adet gününü bekliyosun ohooo SIKILDIM bile ya senelerdir ugrasanlara hayret ediyorum allah sabrini veriyor tabiki..
tamam kuzum...
ben çekilicem ama fırsat vermiyorum kendime çekilmek için korkudan...
birde geçen aylarda kimyasal gebelik yaşadığım için biraz beklemeye karar verdim bakalım yılbaşından sonra çekilirim belki...
çok korkuyorum yaaaa
Canim insAllah hersey istedigin gibi olur..
Korkma bazilari aciyor bazilari acimiyor demis kisiden kisiye degisiyor bu..
Aciyacak kaygisiyla gidersen cok kasarsin kendini o zaman dogru sonuc elde edilmiyor malesef..
Ben kastigim icin biraz doktor saga sola cevirmek zorunda kaldi
Aciyor acimiyor diyemem ama herkeste boyle degildir bu cogu kisi diyo acimiyo diye..
Ama 15 dk icinde geciyo hemen adet sancisinin cok yogun hali oluyo bide rahim agzina yerlestirilen birsey biraz agri veriyo o kadar iste
ama öldürecek kadar agrili degil
canım benim bildiğimm aradan bır hafta gectıkten sonra tekrar test yaparsın yukselmeye devam ederse doktoruna danışırsınn ya da eğer çatlatm a iğnesi vurulduysan ve fazla beklemeden beta yaptırdıysan sonuç yanıltabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?