Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hayirlisi neyse o olsun canim benim ümidini yitirme sakin ama cokta heveslenme.. ne olur ne olmaz bak kib'in testi resmen pozitifti ama maalesef yaniltti.. en temizi git kan testi yaptir kurtul süpheden canim.. böyle beklemeside zor.. benim batim gecse hic beklemem yani bosuna kendimi heveslendirmek istemiyorum o yüzden hemen test yaparim varsa var yoksa yok.. benim reglim bitsin doktora gidicem sag kasigimda hala ara ara sanci oluyo baksin bakalim neyin nesi.. kist degildir insallah..

inşallah değildir canım . öyle kötü düşünme.evde testım var almıştım yaprım yarın bakarımm dediğin doğru kuşku duymak daha kötü

inşallah değildir canım . öyle kötü düşünme.evde testım var almıştım yaprım yarın bakarımm dediğin doğru kuşku duymak daha kötü

su bas ucunda duran testmi hala? icinden geliyosa yap ama tatlim yoksa bekle daha yaparsanda boooooooollll cisli yap

su bas ucunda duran testmi hala? icinden geliyosa yap ama tatlim yoksa bekle daha yaparsanda boooooooollll cisli yap

test yaptım bende ama malesef kocaman negatif tabiki artık ne diyeceğimi bilemiyorum 6.ayım bitti eşime bunu söylemek bana çok koyuyo ve o kadar yorgunum ki elim kolum bağlı gibi hissediyorum sanki böyle kapatıldım biyere ve çıkamıyorum ya ben kendimden geçtim de eşim için üzülüyorum hem de çok içimden özür diliyorum sürekli 14 ü 15 gibi regli olucam sonra tekrar aynı şeyler aybizim sana bol şans o beklediğin pozitifi görmeni dilerim içinde bulunduğumuz durum çok zor var bi hayır ama ne bilemiyorum bunun böyle sürmesinden çok ama çok korkuyorum bi an önce regl olsam bari günler uzadıkça sıkılıyo insan kızlar siz çok iyisiniz ama tez zamanda hepiniz anne olun inşallah..

ama kızlar şunu söylemeden de edemeyeceğim bu ay zaten umudum yoktu ama kasımdan çok ümitliyim bu ay olacak inşallah öyle olmasını istiyorum ağustos bana evlendiğimden beri hep uğurlu gelmiştir bu ay hamile kalırsam bebişim ağustosta doğacak kısmetse ben de bu aya endeksledim kendimi inşallah dediğim gibi de olur hayırlısı bakalım :) umutlar hiç bitmez..hiç te bitmesin..bu ay tek kelime umutsuz cümle kurmayacağım..BEBİŞİM seni bekliyorum bu ay gellllllll..

istanbulda bi yer varmış acısız çekim yapıyorlar burdaki yerlere göre pahalı biraz ama orada çekilirim gerekirse.
senin temiz çıktı demi canım sonuçların tıkalı değil.?

Anestezili dedikleri olsa gerek :26:
Sonuclar temiz cikti sukur, yarin yumurta kontrolum var canim benim de sabah kan vericem..
Senin de temiz cikar insallah..
Adet agrisinin verdigi rahatsizligi yasiyorsun canim dayanirim diyorsan eger gerek yok daha pahali yerlere bence..

neye bakıyolar kandan 21.gün yumoş kalıteli diye mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…