afiyet oslsun canım bende baske yerden soyledım yan tarafmda ev yemeklerı yapan yer var ama ben giremedim oraya kokudanoyle tabı de bende bıraktım benım herıfdoktora gitedi diye inşallah canımm hayırlısı ile ama nıye yalan soyleyım benım pek umıdım yok
hayirlisi neyse o olsun canim benim ümidini yitirme sakin ama cokta heveslenme.. ne olur ne olmaz bak kib'in testi resmen pozitifti ama maalesef yaniltti.. en temizi git kan testi yaptir kurtul süpheden canim.. böyle beklemeside zor.. benim batim gecse hic beklemem yani bosuna kendimi heveslendirmek istemiyorum o yüzden hemen test yaparim varsa var yoksa yok.. benim reglim bitsin doktora gidicem sag kasigimda hala ara ara sanci oluyo baksin bakalim neyin nesi.. kist degildir insallah..
inşallah değildir canım . öyle kötü düşünme.evde testım var almıştım yaprım yarın bakarımm dediğin doğru kuşku duymak daha kötü
inşallah değildir canım . öyle kötü düşünme.evde testım var almıştım yaprım yarın bakarımm dediğin doğru kuşku duymak daha kötü
istanbulda bi yer varmış acısız çekim yapıyorlar burdaki yerlere göre pahalı biraz ama orada çekilirim gerekirse.
senin temiz çıktı demi canım sonuçların tıkalı değil.?
Anestezili dedikleri olsa gerek :26:
Sonuclar temiz cikti sukur, yarin yumurta kontrolum var canim benim de sabah kan vericem..
Senin de temiz cikar insallah..
Adet agrisinin verdigi rahatsizligi yasiyorsun canim dayanirim diyorsan eger gerek yok daha pahali yerlere bence..
İYi aksamlarrrrrrrrr
ii akşamlar nasılsın ya video nasıl ekleniyo:26::26::26::26:
İyiyim cok sukur cnm sen nasılsınn
Hicc bilgim yok videoyla ilgili yaa resim yüklerken eklenti ekle kısımından ekleniyo ama videoyu bilmiyorum
iy akşamlarr sumeyyabım nbrr
Ooooo kimler gelmiisssssiyilik senden naberrrr
iyidir benden de kredi başvurusu yaptımm ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?