su bas ucunda duran testmi hala?icinden geliyosa yap ama tatlim yoksa bekle daha yaparsanda boooooooollll cisli yap
Ne kredisi kız ????????
evet hala ohala da baş ucmda duruyor.gece çişe kalkmaya üşeniyorum ya sabaha bol çiş geliyor hepsini teste yapacam
aman öyle gördüm başvurdumm can sıkıntısı
napıyosunuz kuzularr
can skntısından kredi mi alınır loooooo
yaw ben hıc bankada bırsey kullanmadım ya bu ılk olsun ıstedımcanım da sıkılıyordu değişiklik oldu.
napak kuzucugummm sen ne yapıyorsun
neye bakıyolar kandan 21.gün yumoş kalıteli diye mi
napayım canım idrarımda cok iltihap cıktı dr fitil verdi tehlikeli imiş lököist cok korktumm
bankaya bulaşma aybizim ayy ben cıkamıyorum
napayım canım idrarımda cok iltihap cıktı dr fitil verdi tehlikeli imiş lököist cok korktumm
Anestezili dedikleri olsa gerek :26:
Sonuclar temiz cikti sukur, yarin yumurta kontrolum var canim benim de sabah kan vericem..
Senin de temiz cikar insallah..
Adet agrisinin verdigi rahatsizligi yasiyorsun canim dayanirim diyorsan eger gerek yok daha pahali yerlere bence..
alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı
test yaptım bende ama malesef kocaman negatif tabiki artık ne diyeceğimi bilemiyorum 6.ayım bitti eşime bunu söylemek bana çok koyuyo ve o kadar yorgunum ki elim kolum bağlı gibi hissediyorum sanki böyle kapatıldım biyere ve çıkamıyorum ya ben kendimden geçtim de eşim için üzülüyorum hem de çok içimden özür diliyorum sürekli 14 ü 15 gibi regli olucam sonra tekrar aynı şeyler aybizim sana bol şans o beklediğin pozitifi görmeni dilerim içinde bulunduğumuz durum çok zor var bi hayır ama ne bilemiyorum bunun böyle sürmesinden çok ama çok korkuyorum bi an önce regl olsam bari günler uzadıkça sıkılıyo insan kızlar siz çok iyisiniz ama tez zamanda hepiniz anne olun inşallah..
evet hala ohala da baş ucmda duruyor.gece çişe kalkmaya üşeniyorum ya sabaha bol çiş geliyor hepsini teste yapacam
alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?