Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlar merhaba, adetime bir hafta var ve kahverengi lekelenme başladı.heyecanlanıp heveslenmek istemiyorum ama bu şekilde olan var mı aramızda. ne düşünüyorsunuz.artık kendimi hevese kaptırmak istemiyorum

hadi hayırlısı olsun canım ..Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
beni çok korkuttular bi arkadaşım bayıldı felan..mesala bursa'da 250 istanbulda 375 sanırım tabi gitmemiz felan 600 olur...
önümüzdeki ay termal tesislere gidicez onunda faydasını gören çok kişi var inşallah şifa buluruz bizde...:26:

alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı

canım üzülerek söylüyorum ama erken değil, adet olmazsan yine yaparsın ama lütfen çok stres oluyosun ve üzülüyosun sonra

invocum senin günün daha gecmemis erken yapmissin cikmayabilir normal yani sakin moralini bozma adet günün gelsin tekrar yaparsin.. yada kan testi yaptir canim.. ama hemen ümitsizlige kapilma..

evet hala ohala da baş ucmda duruyor.gece çişe kalkmaya üşeniyorum ya sabaha bol çiş geliyor hepsini teste yapacam

alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı

tatlimmmmm öncelikle dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
nice mutlu saglikli ve booooooooll bebisli yillara insallah...

silik falan yokmu eminmisin canim kac dk bekledin yaptiktan sonra? dur bakalim 1-2 gün daha gecsin gec döllenme olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…