Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

1 senelik meurum asaletm yeni tasdiklendi 20 yasında oldum işte

asilsin artık ozamn 20 yıl iznin varben 3 yıllığım nasıl geçti beee 2 yıl başka sehirdeydim evlendim 5 ay gelmedi tyinim 8 saatlik yola gidiş geliş yaptım hafta sonları 15 günde bir felan

iyi canım nasıl olsun ameliyattan sonrkaıı ılk denememizz yarın batt isyanla aynı gıdıyoruz
ama benım pek umduum yok sankı adet belırtlerımı yasıyorumm tek tek her ay gıbıı

ayıptır sölesi canım göğüs ucun nasıl karardımı nie diyeceksin ben gecen ay tüm belirtileri yasadım so kasık ağrısı ateş akıntı adetim bile gecikti sadece göğüs ucum kararmadı beyazdı kapkara olmadı

sende geeel, bizde istiyoruuuz, sen ne zamandır istiyosun tatlımmm

hosbulduk cnımmm

benım cok olduu bıraz karışık 1 yıl 4 ay oldu bu sure ıcerısınde 8 ayda flan gebelik oldu ama erken düşük yanı kımyasal gebelik oldu sonra 1 senede rahım fılmı cektırdım tek tupum tıkalı ve ıcınde sıvı bırıkmıs dıger geblıgımde oyuzden erken dusuk olmuş o sıvı nedeniyle temmuzda laporoskopıyle sol tupum aldındı doktor artık normal yoldan hamıle klamn ıcın bı engelın kalmadı sadece 2 ayd aolucaksa 4 ayda olucak senınkı tek tup olduğu ıcın dedı ameliyattan sonrkaı ılk denmemız yarınd bat durum böle yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…