Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

günaydın kızlarrrr

canım çok takıyosun bence kafaya daha 6 ay olmuş millet senelerce uğraşıyo kötünün kötüsü var. dua et bol bol rabbim nasip ettiyse elbet gelecek ama morali bozmamak lazım
alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı

olsun canım üzülme bu ay olmadıysa bi dahaki ay moral bozmak yok

canım üzülerek söylüyorum ama erken değil, adet olmazsan yine yaparsın ama lütfen çok stres oluyosun ve üzülüyosun sonra

yok canımm yaa bulantımm hala var belki başka birşeydendir sitres yapmadım bu ay akışına bıraktım öyle doktorumu bile aramadım gitmiyorum yani. ne bilim o zaman benim başka bi r doktora görünmem lazım:44:

çok mutlu oldum ilk silik hatta belırgınleşti ondan sonra yok oldu tertemız kaldı gıcık oldumm

geç döllenme olabilir canım da ne zaman yumurtladığını biliyo musun az çok tahmin edebilirsin yumurtlamadan sonraki 10.günden sonra çıkıyo zannedersem testte ama geç yumurtladıysan işte 10 gün olmadıysa henüz yumurtlayalı çıkmayabilir.

ay canım benim çok iyisin neyse boşverdim bu ayı ben zaten hayırlısı canım ya..

tmm canım zaten bu ay sıkı çalışcam ve hiç olumsuz düşünmicem ve günüm geçene kadar asla test yapmicammmmmmmmmmm :)

çok mutlu oldum ilk silik hatta belırgınleşti ondan sonra yok oldu tertemız kaldı gıcık oldumm

kirmizilari görmeden ümitsizlige kapilma tatlim bekle biraz daha...
ben cok kötüyüm yaa belim karnim fena agriyor kivranip duruyorum isyerinde

hiç bilmiyorum takib etmedimm diyorum ya hiççç umursamadım uyklu uykulu yaptım testı önce barız bır çizgi gördüm sonra da kayboldu tertemız olduuu nalmadım yahuu bıraz daha bekleyeyım kan testı yaptırırıkk:44:

kirmizilari görmeden ümitsizlige kapilma tatlim bekle biraz daha...
ben cok kötüyüm yaa belim karnim fena agriyor kivranip duruyorum isyerinde

çok kötü onun sancısı yaaa ben çok iyi bilirim arveles falan iç istersen onlar hem kesmıyor hemde dındırıyor sancıyı

bozmadım da moralimi. hani bugün olsaydı iyi olurdu çünkü bügün benim doğum günüsüm ya ondan

bozmadım da moralimi. hani bugün olsaydı iyi olurdu çünkü bügün benim doğum günüsüm ya ondan
ayy canım doğum günün kutlu olsun canımmmm valla geçen hafta bende umutluydum ya eşime nasıl sürpriz yaparım diye bile düşündüm yani. testi yapınca biraz üzüldüm sonra dedim rabbimden gelir ne gelirse sağlık olsun önemli olan o. zamanı gelince zaten verecek yazıldıysa o yüzden rahat olmak gerek diye düşünüyorum

aynen bende öyle düşünüyorum da çok heyecanlıyım akşama kociş beni nereye götürecekkk

Günaydın kizlar
Aybizim canım sen valla hamilesin bence yaa, bu kadar bariz belirti herkeste olmaz. İnşallah mutlu haberlerini verirsin bizlere amin

kızlaarr klomen kulananız varmı, beni aydınlatın, klomen ağrı yapıyomu sizde kasıklarda, batmalar oluyo..
bide klomen bitince mi ilişki olcak beni biraz aydınlatsanız

kızlaarr klomen kulananız varmı, beni aydınlatın, klomen ağrı yapıyomu sizde kasıklarda, batmalar oluyo..
bide klomen bitince mi ilişki olcak beni biraz aydınlatsanız

Canim ben kullandim 3 ay, agri yapmiyor sadece yumurtalarini gelistirdigi icin kasiklarinda hafif agri hissediyorsun ama rahatsiz edici degil..
Adetin 2.gunu baslayip 5. gunune kadar kullaniyodum ben 12. gunu doktor ultrasonda bakiyodu yumurtalar gelismisse eger
iliski gunlerini veriyordu bize.. Birde catlatma ignesi oluyodum ben igneden sonraki gun, gun asiri iliski oluyordu..
Ama gebe kalamadim..
Simdi 2. asilamayi olcam

çok kötü onun sancısı yaaa ben çok iyi bilirim arveles falan iç istersen onlar hem kesmıyor hemde dındırıyor sancıyı

sorma tatlim ölüyorum ya.. arveles yurtdisinda yok canim baska ilac ictim simdi insallah gecer azda olsa..

anladım canım, evet kasıklarda ağrım var bacağıma vuruyo, zaten hastalık hastası oldum şu bir haftada..
bende 5. günde kullanmaya başladım bakalım ooofff, aşılamaya doğru gidiyorum desene,
galiba yoruldum şimdiden, çok mutsuzumm

Evet bende de oyle olmustu o yumurtalarin gelismesinden kaynaklaniyor..
Umitsiz olma benim asilama olmamin nedeni esimdeki ufak bi problem, yoksa gonal f ile devam edecektik denemeye.
su anda gonal f kullandim yani igneli tedavi, ama asilama olcam..
Rahim filmi cekildim, ilkinde olmazsa ikincisinde olacak yada ondan sonraki asamada hersey bizler icin..
Allahin bildigi bizim bilmedigimiz birsey var ki olmuyor canim uzulme..
Sabir aci meyvesi tatlidir hic takma kafana ben de oyle yapiyorum bu ay valla cocuk felan hic umrumda deil artik diyorum :)
Ama duami da ediyorum tabi hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…