canım çok takıyosun bence kafaya daha 6 ay olmuş millet senelerce uğraşıyo kötünün kötüsü var. dua et bol bol rabbim nasip ettiyse elbet gelecek ama morali bozmamak lazımama kızlar şunu söylemeden de edemeyeceğim bu ay zaten umudum yoktu ama kasımdan çok ümitliyim bu ay olacak inşallah öyle olmasını istiyorum ağustos bana evlendiğimden beri hep uğurlu gelmiştir bu ay hamile kalırsam bebişim ağustosta doğacak kısmetse ben de bu aya endeksledim kendimi inşallah dediğim gibi de olur hayırlısı bakalım :) umutlar hiç bitmez..hiç te bitmesin..bu ay tek kelime umutsuz cümle kurmayacağım..BEBİŞİM seni bekliyorum bu ay gellllllll..
alooo testtt yaptımmmmmmmmmmm ve yine NE GA TTİF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 erken mi yaptım acaba testı
canım üzülerek söylüyorum ama erken değil, adet olmazsan yine yaparsın ama lütfen çok stres oluyosun ve üzülüyosun sonra
invocum senin günün daha gecmemis erken yapmissin cikmayabilir normal yani sakin moralini bozma adet günün gelsin tekrar yaparsin.. yada kan testi yaptir canim.. ama hemen ümitsizlige kapilma..
tşekkür ederim bebeğim benim birtanem ayy çok mutlu oldum aklında da kalırmış yerim ben seni ve doğacak bebişini allahımmm
tatlimmmmm öncelikle dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
nice mutlu saglikli ve booooooooll bebisli yillara insallah...
silik falan yokmu eminmisin canim kac dk bekledin yaptiktan sonra? dur bakalim 1-2 gün daha gecsin gec döllenme olabilir..
invocum senin günün daha gecmemis erken yapmissin cikmayabilir normal yani sakin moralini bozma adet günün gelsin tekrar yaparsin.. yada kan testi yaptir canim.. ama hemen ümitsizlige kapilma..
inşallah dediğin gibidir canım ama bence erken değil yani 3 gün falan kaldı en fazla silikte olsa çıkardı ama neyse zaten boşverdim :) hayırlısı canım ya..
kimin doğum günüsü bakim bugünnn?
silik falan yokmu eminmisin canim kac dk bekledin yaptiktan sonra? dur bakalim 1-2 gün daha gecsin gec döllenme olabilir..
günaydın kızlarrrr
canım çok takıyosun bence kafaya daha 6 ay olmuş millet senelerce uğraşıyo kötünün kötüsü var. dua et bol bol rabbim nasip ettiyse elbet gelecek ama morali bozmamak lazım
olsun canım üzülme bu ay olmadıysa bi dahaki ay moral bozmak yok
çok mutlu oldumilk silik hatta belırgınleşti ondan sonra yok oldu tertemız kaldı gıcık oldumm
geç döllenme olabilir canım da ne zaman yumurtladığını biliyo musun az çok tahmin edebilirsin yumurtlamadan sonraki 10.günden sonra çıkıyo zannedersem testte ama geç yumurtladıysan işte 10 gün olmadıysa henüz yumurtlayalı çıkmayabilir.
geç döllenme olabilir canım da ne zaman yumurtladığını biliyo musun az çok tahmin edebilirsin yumurtlamadan sonraki 10.günden sonra çıkıyo zannedersem testte ama geç yumurtladıysan işte 10 gün olmadıysa henüz yumurtlayalı çıkmayabilir.
kirmizilari görmeden ümitsizlige kapilma tatlim bekle biraz daha...
ben cok kötüyüm yaa belim karnim fena agriyor kivranip duruyorum isyerinde
günaydın kızlarrrr
canım çok takıyosun bence kafaya daha 6 ay olmuş millet senelerce uğraşıyo kötünün kötüsü var. dua et bol bol rabbim nasip ettiyse elbet gelecek ama morali bozmamak lazım
olsun canım üzülme bu ay olmadıysa bi dahaki ay moral bozmak yok
ayy canım doğum günün kutlu olsun canımmmmbozmadım da moralimi. hani bugün olsaydı iyi olurdu çünkü bügün benim doğum günüsüm ya ondan
ayy canım doğum günün kutlu olsun canımmmmvalla geçen hafta bende umutluydum ya eşime nasıl sürpriz yaparım diye bile düşündüm yani. testi yapınca biraz üzüldüm sonra dedim rabbimden gelir ne gelirse sağlık olsun önemli olan o. zamanı gelince zaten verecek yazıldıysa o yüzden rahat olmak gerek diye düşünüyorum
hoşgeldin canım öncelikle .sen çok merak ettin diye valla test için seni bekledim bugun gelecen mi gelmeyecen mi bilmiyordum kararsızlık içinde kaldım bir de cesaret edemedim teste.ama su bır haftadır yogun bir sekilde bulantım m var dun kardeşim geldi parfum kokusundan içim dışıma çıktı .bugun de puaça alacaktım patiseriye giremedimm kokusundan kaç gündür döğüre böğüre bir hal oldum.bir de yediğim şeylerin tadı gitti sankıı bir tek acıyı hissediyorumm cnaımwalla annemde birşeyler var bence dedi hamiş sin dediler de bende pek ümitlenmek istemedm
kızlaarr klomen kulananız varmı, beni aydınlatın, klomen ağrı yapıyomu sizde kasıklarda, batmalar oluyo..
bide klomen bitince mi ilişki olcak beni biraz aydınlatsanız
çok kötü onun sancısı yaaa ben çok iyi bilirim arveles falan iç istersen onlar hem kesmıyor hemde dındırıyor sancıyı
Canim ben kullandim 3 ay, agri yapmiyor sadece yumurtalarini gelistirdigi icin kasiklarinda hafif agri hissediyorsun ama rahatsiz edici degil..
Adetin 2.gunu baslayip 5. gunune kadar kullaniyodum ben 12. gunu doktor ultrasonda bakiyodu yumurtalar gelismisse eger
iliski gunlerini veriyordu bize.. Birde catlatma ignesi oluyodum ben igneden sonraki gun, gun asiri iliski oluyordu..
Ama gebe kalamadim..
Simdi 2. asilamayi olcam
aynen bende öyle düşünüyorum da çok heyecanlıyım akşama kociş beni nereye götürecekkk
anladım canım, evet kasıklarda ağrım var bacağıma vuruyo, zaten hastalık hastası oldum şu bir haftada..
bende 5. günde kullanmaya başladım bakalım ooofff, aşılamaya doğru gidiyorum desene,
galiba yoruldum şimdiden, çok mutsuzumm
bozmadım da moralimi. hani bugün olsaydı iyi olurdu çünkü bügün benim doğum günüsüm ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?