- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
anladım canım, evet kasıklarda ağrım var bacağıma vuruyo, zaten hastalık hastası oldum şu bir haftada..
bende 5. günde kullanmaya başladım bakalım ooofff, aşılamaya doğru gidiyorum desene,
galiba yoruldum şimdiden, çok mutsuzumm
Kızlar günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakem
günaydın kızlarrr regl bugün bitiyo çalışmalara başlıcaz yine inşama önce ben kilo vermek istiyorum aslında sigara kullandığım için hamilelikte çok kilo alıcam sanırım e bide kaç kiloyla hamile kalıyosan doğumdan sonra daha altına düşemiyomuşsun
YENI YILINDA SAGLIK MUTLULUK VE HUZUR DILIYORUM..
VEE TABI KI BEBISLER GELSIN BU YILL
Günaydin nasilsiniz kizlar
Valla ben isleri yapcam cok berbat ev
Karnim aç ama canim birsey istemiyor, kafama takiliyor bazi seyler iste
Mouse bu ay senin icin hayirli olur insAllah, hamileligi dusunuyorsan sigarayi birakmalisin once tabi..
Arkadasim hamile kaldiginca cok kiloluydu hamilelikte zayifladi biraz
simdi yine ayni kiloda rejim ve sporla daha da zayif olabilir..
Hamilelikten sonra kilo verilebilir yani oyle dusunme cok kisi var dogumdan sonra cöp gibi olan
Allah saglikli evlatlar versinde kilo artik bizim irademize ve nefsimize kalmis
ay çok teşekkürler yaaaaaaaaaaaaa nbayıldım çok hoşlarrrrrr:)))))))) bebişi hemen ver hemen gelsin hemen hemen
günaydınnn şekerlerr
ya daha sonra zorlanmamak için vermek istiyrum aslında ve eveet sigara sorun ama sanırım anca hamile kaldığımda bırakabilirim çünkü seviyorumdediğin doğru rabbim sağlıkla bebişimizi versin de kiloyu bi şekilde hallederiz
Gelicek annesi az daha sabret sen, sagligina dikkat et stresten uzak dur yeter :)
Bu 2014 yilinin guzel olacagini dusunuyorum 2013 e girerken boyle dusunmuyordum,
arka arkaya hamile haberleri alcaz gibi hissediyorum
günaydınnn şekerlerr
uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa
günaydın kızlarraybizim hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?