Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kiboşum benim yaaaaaa üzülme canım Allah var görüyo bunları çektiklerimizi hepsini görüyo istese şu an hamile kalamazmıyız olmuyosa vardır bi hikmet ümitsiz olmayalım bence bu ay ben çokkkkkkkkkk ümitli olucam size de ümit aşılayacam zaten true de gitti canım ne yaptın bizimle mi uğraşacak onu da özledim ben yarın oruç tutmayı düşünüyorum muharrem ayındayız regl olmadan birgün bari oruç tutayım hepimize dua edicem canım Allah ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh..

aybiziiiiiiiim doğum günün kutlu olsun canımmm...Rabbim hayırlı ömürler versin sana ve eşinee ,birde sağlıklı bir bebişler versin mevlam sizi şenlendirsin yuvanızı

senii çokkk seviyorummmm topiğimizin neşe kaynağı

günaydın kızlarrr regl bugün bitiyo çalışmalara başlıcaz yine inş ama önce ben kilo vermek istiyorum aslında sigara kullandığım için hamilelikte çok kilo alıcam sanırım e bide kaç kiloyla hamile kalıyosan doğumdan sonra daha altına düşemiyomuşsun

Kızlar günaydınnnnnnnnn nasılsınız bakem

Günaydin nasilsiniz kizlar
Valla ben isleri yapcam cok berbat ev
Karnim aç ama canim birsey istemiyor, kafama takiliyor bazi seyler iste
Mouse bu ay senin icin hayirli olur insAllah, hamileligi dusunuyorsan sigarayi birakmalisin once tabi..
Arkadasim hamile kaldiginca cok kiloluydu hamilelikte zayifladi biraz
simdi yine ayni kiloda rejim ve sporla daha da zayif olabilir..
Hamilelikten sonra kilo verilebilir yani oyle dusunme cok kisi var dogumdan sonra cöp gibi olan
Allah saglikli evlatlar versinde kilo artik bizim irademize ve nefsimize kalmis

ya daha sonra zorlanmamak için vermek istiyrum aslında ve eveet sigara sorun ama sanırım anca hamile kaldığımda bırakabilirim çünkü seviyorum dediğin doğru rabbim sağlıkla bebişimizi versin de kiloyu bi şekilde hallederiz

ay çok teşekkürler yaaaaaaaaaaaaa nbayıldım çok hoşlarrrrrr:)))))))) bebişi hemen ver hemen gelsin hemen hemen

Gelicek annesi az daha sabret sen, sagligina dikkat et stresten uzak dur yeter :)
Bu 2014 yilinin guzel olacagini dusunuyorum 2013 e girerken boyle dusunmuyordum,
arka arkaya hamile haberleri alcaz gibi hissediyorum

günaydınnn şekerlerr

Günaydinn canim..

Evet ama azaltmaya basla simdiden, bak ne duydum patlicanda nikotin varmis
azaltmak istersen patlican yemeyi dene belki ise yarar :26:
Hamile kalirsam birakirim diye sartlandirma kendini her duman zarar veriyor sana
Hayirlisi olsun hakkinda canim kafana takma biseyi

Gelicek annesi az daha sabret sen, sagligina dikkat et stresten uzak dur yeter :)
Bu 2014 yilinin guzel olacagini dusunuyorum 2013 e girerken boyle dusunmuyordum,
arka arkaya hamile haberleri alcaz gibi hissediyorum

seninn o hislerinii yerimmm bennnn

günaydin kizlar...

true tatlim nasilsin? bebis nasil?
aybizim adet oldunmu canim??

uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa

günaydın kızlarr aybizim hariç

Gunaydin hosgeldin
Naber nasil gidiyor hamilelik insallah Allahim yuzunu guldurur korkularindan emin eyler
Hayirli bir evladin olur insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…