Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa

günaydın kızlarr aybizim hariç

boşver true onu pehhhhhhhhhh ay ben bugün çok umutlu uyandım yaaaaaaa hemde kasık ağrım olmasına rağmen hiççççççç umrumda değilllllll :)

Benim simdi gitmem lazim kocacigima yiyecek birseyler hazirlamam lazim
Bu arada twety nin pc si bozulmus ondan yok ortalarda
Kendinize iyi bakinnn saglam kafa saglam vucutta bulunur
Stres yok huzur var

Gunaydinn hosgeldinn
Senin nasil gidiyor canim tedavi goruyormuydun sen de ?

hosbuldum canim.. ben pazar günü adet oldum canim malesef bu ayda fos cikti.. cok agrim var..

yok canim tedavi görmüyorum mayista dogum kontrol hapini biraktim doktorum dedi 1 seneye kadar olmazsa gel diye.. insallah tedaviye gerek kalmadan gelir melegim.. beklemedeyiz..

naabbannnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzz

bendeyokk canımmm daha addet olmadım :)))))))))))) belirti de yok öyleee bende salıyorum çayıra habire amannnn sen ne yaptın canım sende ne var ne yok ?

aman tak tak nereye kadar zaten inşallah hamilesindir sen canım ama değilsen de bu ay ben umutluyum hamiş haberi alıcaz bi kaç kişiden ve o bi kaç kişiye ben de dahil olmak istiyorum :) hayırlısı bakalım..

günaydin kizlar...

true tatlim nasilsin? bebis nasil?
aybizim adet oldunmu canim??
günaydın bebeimm iyiyim bebişte iyi mi değil mi yarın sabah 9:30'da öğrenicez canım sonucu buraya yazarımm..
sen nasılsın bakalım??

Gunaydin hosgeldin
Naber nasil gidiyor hamilelik insallah Allahim yuzunu guldurur korkularindan emin eyler
Hayirli bir evladin olur insAllah
günaydın canım
şimdilik iyi gidiyor....duana kocamaaaaan bir amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizin yüzünü güldürsünnn herkeze hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

boşver true onu pehhhhhhhhhh ay ben bugün çok umutlu uyandım yaaaaaaa hemde kasık ağrım olmasına rağmen hiççççççç umrumda değilllllll :)
belkide bebiş çalışması vardır içerdee tutunuyodur meleğinnn... dua edelim öyle olsun canımmm
inşallah canım oluyor oyle bende dahazamanımın oldugunu dusunuyorum bu konuda :))))))

uleee sen halaaa yazıyon mu milleteee kovirem uleee senii

teşekkürler canım hepimize bol bebişli yıllar olur ınsallah

aynen bende öyle düşünüyorum da çok heyecanlıyım akşama kociş beni nereye götürecekkk

kız bak yolucam seni kaç oldu yazıyom bi hee deseneee

heeeeeeeeeeee :))))))))))) kız doğum gunumu kutlamıssınız hepınız trıp atıyonuz dıye tek tek onları arıyordum hoşgeldin truemm sen beim tek sevdamsım y benım sın ya benım o kadar

bendeyokk canımmm daha addet olmadım :)))))))))))) belirti de yok öyleee bende salıyorum çayıra habire amannnn sen ne yaptın canım sende ne var ne yok ?

iyi iyi insallah hic olmazsinnn canimmm ne olsun canim adet agrisi bas agrisi off offf ne cektim beeeeee

heeeeeeeeeeee :))))))))))) kız doğum gunumu kutlamıssınız hepınız trıp atıyonuz dıye tek tek onları arıyordum hoşgeldin truemm sen beim tek sevdamsım y benım sın ya benım o kadar
çatlak seniii napıyon belirtiler ne alemde bakalımmm

aybizim true hamilelik moduna girmiş ilgi bekliyo ilgilensene kızla

kız kaç oldu laf dokunduruyom görmüyooo kendimi yırttım resmen bide kalkmış kendi mesajından alıntı yapıp sana teşekkür etmiş senin mesajından alıntı yapsa tamam dicem dee kendini alıntılamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…