günaydin kizlar...
true tatlim nasilsin? bebis nasil?
aybizim adet oldunmu canim??
uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa
günaydın kızlarraybizim hariç
Gelicek annesi az daha sabret sen, sagligina dikkat et stresten uzak dur yeter :)
Bu 2014 yilinin guzel olacagini dusunuyorum 2013 e girerken boyle dusunmuyordum,
arka arkaya hamile haberleri alcaz gibi hissediyorum
Gunaydinn hosgeldinn
Senin nasil gidiyor canim tedavi goruyormuydun sen de ?
günaydin kizlar...
Günaydinn canim..
Evet ama azaltmaya basla simdiden, bak ne duydum patlicanda nikotin varmis
azaltmak istersen patlican yemeyi dene belki ise yarar :26:
Hamile kalirsam birakirim diye sartlandirma kendini her duman zarar veriyor sana
Hayirlisi olsun hakkinda canim kafana takma biseyi
bendeyokk canımmm daha addet olmadım :)))))))))))) belirti de yok öyleee bende salıyorum çayıra habire amannnnsen ne yaptın canım sende ne var ne yok ?
günaydın bebeimm iyiyim bebişte iyi mi değil mi yarın sabah 9:30'da öğrenicez canım sonucu buraya yazarımm..günaydin kizlar...
günaydın canım
Gunaydin hosgeldin
Naber nasil gidiyor hamilelik insallah Allahim yuzunu guldurur korkularindan emin eyler
Hayirli bir evladin olur insAllah
belkide bebiş çalışması vardır içerdee tutunuyodur meleğinnn...boşver true onu pehhhhhhhhhh ay ben bugün çok umutlu uyandım yaaaaaaa hemde kasık ağrım olmasına rağmen hiççççççç umrumda değilllllll :)
inşallah canım oluyor oyle bende dahazamanımın oldugunu dusunuyorum bu konuda :))))))
Günaydinn canim..
Evet ama azaltmaya basla simdiden, bak ne duydum patlicanda nikotin varmis
azaltmak istersen patlican yemeyi dene belki ise yarar :26:
Hamile kalirsam birakirim diye sartlandirma kendini her duman zarar veriyor sana
Hayirlisi olsun hakkinda canim kafana takma biseyi
invocum senin günün daha gecmemis erken yapmissin cikmayabilir normal yani sakin moralini bozma adet günün gelsin tekrar yaparsin.. yada kan testi yaptir canim.. ama hemen ümitsizlige kapilma..
tatlimmmmm öncelikle dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
nice mutlu saglikli ve booooooooll bebisli yillara insallah...
silik falan yokmu eminmisin canim kac dk bekledin yaptiktan sonra? dur bakalim 1-2 gün daha gecsin gec döllenme olabilir..
aynen bende öyle düşünüyorum da çok heyecanlıyım akşama kociş beni nereye götürecekkk
teşekkürler canım hepimize bol bebişli yıllar olur ınsallah
teşekkür ederim cnım dogum gunumu kutladıgın ıcın mouse :))))))))
aynen bende öyle düşünüyorum da çok heyecanlıyım akşama kociş beni nereye götürecekkk
kız bak yolucam seni kaç oldu yazıyom bi hee deseneee
kendinden alıntı yapıpı mouse teşekkür ediyoookonuşmuyorum bende seninlee hıh sen beni görmezden gel küstüm iştee
Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Bahçede Yeşil Çınar Klip - YouTube
kızlar müsait olunca şunu bir dinleyin o kadar güzel ki dün akşam çalıkuşunu izlediniz mi? oyyy oyyyyyyyyy eski aşk günlerim aklıma geldi de
bendeyokk canımmm daha addet olmadım :)))))))))))) belirti de yok öyleee bende salıyorum çayıra habire amannnnsen ne yaptın canım sende ne var ne yok ?
heeeeeeeeeeee :))))))))))) kız doğum gunumu kutlamıssınız hepınız trıp atıyonuz dıye tek tek onları arıyordum hoşgeldin truemm sen beim tek sevdamsım y benım sın ya benım o kadar
aybizim true hamilelik moduna girmiş ilgi bekliyo ilgilensene kızla
kendinden alıntı yapıpı mouse teşekkür ediyoookonuşmuyorum bende seninlee hıh sen beni görmezden gel küstüm iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?