kendinden alıntı yapıpı mouse teşekkür ediyoookonuşmuyorum bende seninlee hıh sen beni görmezden gel küstüm iştee
yapmaz aybizim öyle şeyler yaaaaaaa kız yoksa yapıyon muuuuu hıııııııı
yaw dogum gunumu kutlayanlara teşekkür edim dedim olay oldu
Gunaydin hosgeldin
Naber nasil gidiyor hamilelik insallah Allahim yuzunu guldurur korkularindan emin eyler
Hayirli bir evladin olur insAllah
uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa
günaydın kızlarraybizim hariç
kız kaç oldu laf dokunduruyom görmüyooo kendimi yırttım resmen bide kalkmış kendi mesajından alıntı yapıp sana teşekkür etmiş senin mesajından alıntı yapsa tamam dicem dee kendini alıntılamış
aybiziiiiiiiim doğum günün kutlu olsun canımmm...Rabbim hayırlı ömürler versin sana ve eşinee ,birde sağlıklı bir bebişler versin mevlam sizi şenlendirsin yuvanızı
senii çokkk seviyorummmm topiğimizin neşe kaynağı
canumun içiiiiiiiiiiiiiikız ben senın dogm gunumu kutladıgın sayfayı arıyordum bulup hemen okuyamadıgım ıcın ozur dıleyecektım ayol sen bebeik olsa varsa 9 ay nasıl dayanır bılemıyom
aybizim true hamilelik moduna girmiş ilgi bekliyo ilgilensene kızla
günayydıınn topikcanlarım, ben giremiyorum kk ya çünkü bulantım var sabahları çok kötü, tansiyonum 5lere düşüyo kafayı kaldıramıyorum ne ilaçmış bu anlamadım gitti, bi elimde tuzlu kraker bir elimde tuzlu ayran yataktan kalkamıyorum
ben sabırsız karıyım 9 ay bekleyemem 8 ay yeter
ben sabırsız karıyım 9 ay bekleyemem 8 ay yeter
bende çok sabırsızım ayolllbugun hamıle kalım yarn dogsun ama heemen buyumesın
gelsin yamacıma getir true kafanı sevcem
günayydıınn topikcanlarım, ben giremiyorum kk ya çünkü bulantım var sabahları çok kötü, tansiyonum 5lere düşüyo kafayı kaldıramıyorum ne ilaçmış bu anlamadım gitti, bi elimde tuzlu kraker bir elimde tuzlu ayran yataktan kalkamıyorum
günaydınn canımmm geçmiş olsunnn ne ilacı böyle mahvetmiş seniii ??? prolaktin için olan ilaç mı?
bu arada çubuk krakerle tuzlu ayran çekti canım
truucuğum bebişin ne durumdaa
çok geçmiş olsun canım doktoruna soyledın mı tansıyon da5 çok dusuk değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?