Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Gunaydin hosgeldin
Naber nasil gidiyor hamilelik insallah Allahim yuzunu guldurur korkularindan emin eyler
Hayirli bir evladin olur insAllah

uleeee terbiyesiz bizde doğum gününü kutladık bi önceki sayfaya baksanaa

günaydın kızlarr aybizim hariç

canumun içiiiiiiiiiiiiii kız ben senın dogm gunumu kutladıgın sayfayı arıyordum bulup hemen okuyamadıgım ıcın ozur dıleyecektım ayol sen bebeik olsa varsa 9 ay nasıl dayanır bılemıyom

teşekkür ederimm biedenem amın hepımıze hayırlı omurler versın .sağlıklı bebışler versin patik örelim aminnnnnn bende seni çok seviyorummmmmmmm bebeğim ay çok duygulandımmmmmmaz once gördum mesajlarını ama bunu bulım dedımmm ozur dılerım burdan tum topik onunde diz çökim mi

günayydıınn topikcanlarım, ben giremiyorum kk ya çünkü bulantım var sabahları çok kötü, tansiyonum 5lere düşüyo kafayı kaldıramıyorum ne ilaçmış bu anlamadım gitti, bi elimde tuzlu kraker bir elimde tuzlu ayran yataktan kalkamıyorum

canumun içiiiiiiiiiiiiii kız ben senın dogm gunumu kutladıgın sayfayı arıyordum bulup hemen okuyamadıgım ıcın ozur dıleyecektım ayol sen bebeik olsa varsa 9 ay nasıl dayanır bılemıyom

ben sabırsız karıyım 9 ay bekleyemem 8 ay yeter

günaydınn canımmm geçmiş olsunnn ne ilacı böyle mahvetmiş seniii ??? prolaktin için olan ilaç mı?

bu arada çubuk krakerle tuzlu ayran çekti canım

çok geçmiş olsun canım doktoruna soyledın mı tansıyon da5 çok dusuk değilmi

günaydınn canımmm geçmiş olsunnn ne ilacı böyle mahvetmiş seniii ??? prolaktin için olan ilaç mı?

bu arada çubuk krakerle tuzlu ayran çekti canım

evet canım prolaktin için kullandığım parlodel, yatmadan önce içiyorum gece uyandırıyor beni sabah karşı, gerisi ççook kötü,

kıyamam sana beeeenn, aayy kimsecikler yokmu yanında alsın sana, ya da ben uçayım

çok geçmiş olsun canım doktoruna soyledın mı tansıyon da5 çok dusuk değilmi

saol canım, söyledim söyledim, yapar bu dikkat et sen kendine dedi, benim tansiyon düşüyo zaten de 5 e düşünce titremeye başlıyorum, çoğu kez bulmıyolar tansiyonu zaten, alıştım galiba, bu saatlerden sonra rahat oluyorum ama, bakalım pazartesi gitcem yine doktora, ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…