Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

tahmin ettiğim gibi çok ağır prolaktin ilaçları canım çok ağırlar yahuu....

yok bebeimmm ayranı çok severimde ben öylee aşerme durumu yok yanii eşim nöbette uçuver bi zahmet

insallah güzel haberlerle gelirsin canim iyidir bebegin takma kafana..
idare eder canim yaa adet agrim var basimda cok agriyor ilac ictim ama henüz faydasini göremedim

merhaba kızlaarrr,,,, nasılsınız bakalım,,, true cim hamileliğin hayırlı olsun, rahat bir hamilelik süreci geçirip, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... annelik çok güzel bir duygu herkese tattırsın inşallah

öyle sohbetinize pek katılamasamda hep yakınınızda sizi takip ediyorum

belki hiçbirinizi ayrı ayrı tanımasamda sizi çok sevdim konuşmadığım için sakın bu da burda ne diye bekliyo demeyin sakın hepinizin hamile olduğunu öğrenene kadar sanırım takip edicem sizi

kötü düşünme lütfen her şey güzel olacak inşallaaahhhh

inş. canımm

bu arada facede bi arkadaşımla yazışıyodum bugün aşure günüymüş bi getiren komşum olur mu acaba?? yazdım yolladım direk kapım çaldı çok sevdiğim komşum aşure getirmiş..dedim kadına az evvel böyle dedim sen kapıyı çaldın dedim..ee kalbin temizmiş dedi.

bende yazdım ama mıllet anca begnıyo burda getiren yok

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım bende küstüm aybizime işte hıh
günaydın canım bende küsmüştüm az evvel barıştım
insallah güzel haberlerle gelirsin canim iyidir bebegin takma kafana..
idare eder canim yaa adet agrim var basimda cok agriyor ilac ictim ama henüz faydasini göremedim
inş. canım adet ağrıları bundan sonra uzak olur senden inş. kusar ve baş dönmeleri yaşarsın

merhaba canımm iyiyiz sen nasılsın?? kaç zamandır göremedim seni??
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sağolasın canım teşekkür ederim..darısı sizlere olsun inş... sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimizee...sende ne var ne yok bakalım azıcık dedikodu anlat

miyaaaaaaaaaaaavvv sev beniiii
:111::111::111::111::122::122::122::122::122:

ay bizim tpikte biir true varmış, bu true çok şirin miş,kafası da çok şirinmiş,çokda ilgi beklermiş,aybızımden de sevgı ıstermış ,bızım truenun bebişi de varmış ben ikisini de severm ,saçını da severim

hadi bagalım hayırlı haberler le gel inşallah :26:

manyak seni uyduruyoda yahuuu hee koca kafamı sevv nolurrr saçlarımıda sev ör onları

heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy aybizimm bak mukuyuda ağlattın terbiyesizz

manyak seni uyduruyoda yahuuu hee koca kafamı sevv nolurrr saçlarımıda sev ör onları

koca kafanı getir buraya sevcemm

yaww göremedim kaçırmışım arada daha inceleyemedım kı ayol ..kız mukos eğer bır daha ağlarsan gelirim saçını başını yolarım beaaaaa teşekkür ederem mukommm

çok geçmiş olsun canmm

ayyyy deme öyleee sadece bulanti ve kusmadan nefret ettigim icin hamilelikten korkuyorum zaten

Allah sağlıklı sıhhatli versinde ben 9 ay bulantı yaşamaya kusmaya seve seve razıyım kusma sebebim küçük bir melekse ben hergün kusmaya kusarkende şükretmeye razıyım.... Allah aratmasın çok bekletmesin kimseyii...insan yeri geliyor buna bile seviniyor

şimdilerde hiç belirtim yok sadece aç kalınca midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum bişi yiyince geçiyor...oruç borçlarım var birde aşure ayı ya tutmak istedim ama olmuyo aç kalınca midem aşırı bulanıyo hemen o anda bişey yemesem kusacak gibi öğürmeye başlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…