kötü düşünme lütfen her şey güzel olacak inşallaaahhhhyarın randevum var canım 9:30'da yarın buraya yazarım artık durum ne olursaaa herşeye hazırlıklıyım
evet canım prolaktin için kullandığım parlodel, yatmadan önce içiyorum gece uyandırıyor beni sabah karşı, gerisi ççook kötü,
kıyamam sana beeeenn, aayy kimsecikler yokmu yanında alsın sana, ya da ben uçayım
günaydın bebeimm iyiyim bebişte iyi mi değil mi yarın sabah 9:30'da öğrenicez canım sonucu buraya yazarımm..
sen nasılsın bakalım??
günaydın canım
şimdilik iyi gidiyor....duana kocamaaaaan bir amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn hepimizin yüzünü güldürsünnn herkeze hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
belkide bebiş çalışması vardır içerdee tutunuyodur meleğinnn...dua edelim öyle olsun canımmm
uleee sen halaaa yazıyon mu milleteee kovirem uleee senii
canıım geçmiş doğum günün kutlu olsuuunn, yeni yaşında bebişli olursun inşaalllaaahhh
kötü düşünme lütfen her şey güzel olacak inşallaaahhhh
Kızlar günaydın nasılsınız bakalımbende küstüm aybizime işte hıh
inş. canımm
bu arada facede bi arkadaşımla yazışıyodum bugün aşure günüymüş bi getiren komşum olur mu acaba?? yazdım yolladım direk kapım çaldı çok sevdiğim komşum aşure getirmiş..dedim kadına az evvel böyle dedim sen kapıyı çaldın dedim..ee kalbin temizmiş dedi.
günaydın canım bende küsmüştüm az evvel barıştımKızlar günaydın nasılsınız bakalımbende küstüm aybizime işte hıh
inş. canım adet ağrıları bundan sonra uzak olur senden inş. kusar ve baş dönmeleri yaşarsıninsallah güzel haberlerle gelirsin canim iyidir bebegin takma kafana..
idare eder canim yaa adet agrim var basimda cok agriyor ilac ictim ama henüz faydasini göremedim
merhaba canımm iyiyiz sen nasılsın?? kaç zamandır göremedim seni??merhaba kızlaarrr,,,, nasılsınız bakalım,,, true cim hamileliğin hayırlı olsun, rahat bir hamilelik süreci geçirip, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... annelik çok güzel bir duygu herkese tattırsın inşallah
öyle sohbetinize pek katılamasamda hep yakınınızda sizi takip ediyorum
belki hiçbirinizi ayrı ayrı tanımasamda sizi çok sevdim konuşmadığım için sakın bu da burda ne diye bekliyo demeyin sakın hepinizin hamile olduğunu öğrenene kadar sanırım takip edicem sizi
miyaaaaaaaaaaaavvv sev beniiii
:111::111::111::111::122::122::122::122::122:
aaaa sen niye küstün beeA sız beni ens on çirkefleştireceksiniz
saol canım, söyledim söyledim, yapar bu dikkat et sen kendine dedi, benim tansiyon düşüyo zaten de 5 e düşünce titremeye başlıyorum, çoğu kez bulmıyolar tansiyonu zaten, alıştım galiba, bu saatlerden sonra rahat oluyorum ama, bakalım pazartesi gitcem yine doktora, ne diyecek bakalım
aybizim doğum günün kutlu olsun cnm allah yüzünü güldürür inş. en kısa sürede bebeğine kavuşursun inş.
ay bizim tpikte biir true varmış, bu true çok şirin miş,kafası da çok şirinmiş,çokda ilgi beklermiş,aybızımden de sevgı ıstermış ,bızım truenun bebişi de varmış ben ikisini de severm ,saçını da severim
sayfa 885
manyak seni uyduruyoda yahuuu hee koca kafamı sevv nolurrr saçlarımıda sev ör onları
koca kafanı getir buraya sevcemm
heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy aybizimm bak mukuyuda ağlattın terbiyesizz
manyak seni uyduruyoda yahuuu hee koca kafamı sevv nolurrr saçlarımıda sev ör onları
heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy aybizimm bak mukuyuda ağlattın terbiyesizz
saol canım, söyledim söyledim, yapar bu dikkat et sen kendine dedi, benim tansiyon düşüyo zaten de 5 e düşünce titremeye başlıyorum, çoğu kez bulmıyolar tansiyonu zaten, alıştım galiba, bu saatlerden sonra rahat oluyorum ama, bakalım pazartesi gitcem yine doktora, ne diyecek bakalım
inş. canım adet ağrıları bundan sonra uzak olur senden inş. kusar ve baş dönmeleri yaşarsın
ayyyy deme öyleee sadece bulanti ve kusmadan nefret ettigim icin hamilelikten korkuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?