Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet canım afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine ben de bugün oruç tutuyorum Allah kabul ederse eve gidince de namaz kılıp dua edicem hepimize

walla çalışıyorum güzelim arada gelip bakıyorum siz yazışıyosunuz ben okuyup bazen gülüyorum bazen hüzünleniyorum... ruhum sizlerle yani ... walla bende anlatacak bi dedikoku yok ki herşey aynı monoton bir hayat... işe git eve gel

tahmin ettiğim gibi çok ağır prolaktin ilaçları canım çok ağırlar yahuu....
yok bebeimmm ayranı çok severimde ben öylee aşerme durumu yok yanii eşim nöbette uçuver bi zahmet

ayyyy sıkı dur truuuu

merhaba canımm, ozaman sen bizi yukardan izlee

oh ohh allah gönlüne göre vermişşş, afiyet bal şeker olsun tatlımmm
hadi bagalım hayırlı haberler le gel inşallah :26:

inşallah ayyybizimmm

tutma zaten canim saglikli beslenmen lazim senin simdi aminnnnnn evet tatlim allah aratmasin

Selam kizlar nasilsiniz ? Ne var ne yok bakalim..
aybizim gecmis dogum gunun kutlu olsun canim..

siz bebiş düşünmüyosunuz heralde en güzeli valla bizi izleyince tabi insanın çocuk yapası gelmiyo ama bence önümüzdeki ay hamiş haberleri gelecekkkkkkkk inşallahhhhh

kiboşummmmmmmm çok geçmiş olsun canım sana acaba sende ilaç alerjisi falan mı var niye böyle oldukine dikkat et kendine canım

bugün eşim nöbetçi yarın doğum günü bugün çıkıp hediye ve pasta alıcaam..sabah iş yerinden çıkar çıkmaz doktora gidicez o hiç eve girmeyecek...doktordan gelince beraber giricez eve...evi notlarla süslesem diyorum....kazak ve pasta alıyım bari klasik olsun aklıma bişi gelmiyor birde başım çok dönüyo nalet olası progestan içtim mal etti beni baş dönmem geçsede çarşıya çıksamm...

vayyyyy hadi bakalım truecum güzel bir akşam olsun ama kendini fazla yorma canım yavaş yavaş hareket etmeye çalış

evet canım afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine ben de bugün oruç tutuyorum Allah kabul ederse eve gidince de namaz kılıp dua edicem hepimize

Allah kabul etsin canım..bende tutmayı çok istedim ama aç kalınca deli bir bulantım oluyor....
Allah razı olsun canım arkadaşım dualarını eksik etmee benimde size dua etmeden uyuduğum bir gece yok...
karnım yine acıktı başım dönüyor mutfağa gidemiyorum yine bulantı başladı şiddetli biçimdee

tabi canım sağlığını zorlamanın bi anlamı yok ayyyyy çabuk ye bişeyler aç bırakma bebişi :)

tabi canım sağlığını zorlamanın bi anlamı yok ayyyyy çabuk ye bişeyler aç bırakma bebişi :)

canım bu progestan çok ağır ilaç tansiyonumu düşünüyo başım dönüyo...eşim nöbetçi ayağa kalkıp düşmekten korkuyorum töb e töbe deprem oluyo sanki deli gibi dönüyor...içmek istemiyorum yarın doktora soracam zaten...
yemek vardı ısıttım birazda bol tuz attım tansiyonum yükselsin diyee hala mal gibiyim... zaten bebiş ilk 2,5-3 ay annenin yediklerinden beslenmiyomuş ama yediğimiz vitamin ,mineral falan vs. ona hep faydası var..faydalı şeyler yemek önemli ama bu sefer ben pek umursamıyorum açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…