- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
inş. canımm
bu arada facede bi arkadaşımla yazışıyodum bugün aşure günüymüş bi getiren komşum olur mu acaba?? yazdım yolladım direk kapım çaldı çok sevdiğim komşum aşure getirmiş..dedim kadına az evvel böyle dedim sen kapıyı çaldın dedim..ee kalbin temizmiş dedi.
günaydın canım bende küsmüştüm az evvel barıştım
inş. canım adet ağrıları bundan sonra uzak olur senden inş. kusar ve baş dönmeleri yaşarsın
merhaba canımm iyiyiz sen nasılsın?? kaç zamandır göremedim seni??
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sağolasın canım teşekkür ederim..darısı sizlere olsun inş... sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimizee...sende ne var ne yok bakalım azıcık dedikodu anlat
tahmin ettiğim gibi çok ağır prolaktin ilaçları canım çok ağırlar yahuu....
yok bebeimmm ayranı çok severimde ben öylee aşerme durumu yok yaniieşim nöbette uçuver bi zahmet
merhaba canımm, ozaman sen bizi yukardan izleemerhaba kızlaarrr,,,, nasılsınız bakalım,,, true cim hamileliğin hayırlı olsun, rahat bir hamilelik süreci geçirip, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim... annelik çok güzel bir duygu herkese tattırsın inşallah
öyle sohbetinize pek katılamasamda hep yakınınızda sizi takip ediyorum
belki hiçbirinizi ayrı ayrı tanımasamda sizi çok sevdim konuşmadığım için sakın bu da burda ne diye bekliyo demeyin sakın hepinizin hamile olduğunu öğrenene kadar sanırım takip edicem sizi
inş. canımm
bu arada facede bi arkadaşımla yazışıyodum bugün aşure günüymüş bi getiren komşum olur mu acaba?? yazdım yolladım direk kapım çaldı çok sevdiğim komşum aşure getirmiş..dedim kadına az evvel böyle dedim sen kapıyı çaldın dedim..ee kalbin temizmiş dedi.
hadi bagalım hayırlı haberler le gel inşallah :26:
Allah sağlıklı sıhhatli versinde ben 9 ay bulantı yaşamaya kusmaya seve seve razıyımkusma sebebim küçük bir melekse ben hergün kusmaya kusarkende şükretmeye razıyım.... Allah aratmasın çok bekletmesin kimseyii...insan yeri geliyor buna bile seviniyor
şimdilerde hiç belirtim yok sadece aç kalınca midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum bişi yiyince geçiyor...oruç borçlarım var birde aşure ayı ya tutmak istedim ama olmuyo aç kalınca midem aşırı bulanıyo hemen o anda bişey yemesem kusacak gibi öğürmeye başlıyorum..
evet canım afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine ben de bugün oruç tutuyorum Allah kabul ederse eve gidince de namaz kılıp dua edicem hepimize
Selam kizlar nasilsiniz ? Ne var ne yok bakalim..
aybizim gecmis dogum gunun kutlu olsun canim..
allah kabul etsin canim
walla çalışıyorum güzelim arada gelip bakıyorum siz yazışıyosunuz ben okuyup bazen gülüyorum bazen hüzünleniyorum... ruhum sizlerle yani ... walla bende anlatacak bi dedikoku yok ki herşey aynı monoton bir hayat... işe git eve gel
yaş 29 üç yıllık evliyim 2 yıldır bekliyorum hamolsun bi sorunumz yok 2 başarısız aşılamam oldu
bugün eşim nöbetçi yarın doğum günü bugün çıkıp hediye ve pasta alıcaam..sabah iş yerinden çıkar çıkmaz doktora gidicez o hiç eve girmeyecek...doktordan gelince beraber giricez eve...evi notlarla süslesem diyorum....kazak ve pasta alıyım bari klasik olsunaklıma bişi gelmiyor birde başım çok dönüyo nalet olası progestan içtim mal etti beni baş dönmem geçsede çarşıya çıksamm...
evet canım afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine ben de bugün oruç tutuyorum Allah kabul ederse eve gidince de namaz kılıp dua edicem hepimize
sağol canımmm kız senin hala adet ağrın mı var kaç gün oldu üşüttün mü ne ettin bacım ya dikkat et kendine
Allah kabul etsin canım..bende tutmayı çok istedim ama aç kalınca deli bir bulantım oluyor....
Allah razı olsun canım arkadaşım dualarını eksik etmeebenimde size dua etmeden uyuduğum bir gece yok...
karnım yine acıktı başım dönüyor mutfağa gidemiyorum yine bulantı başladı şiddetli biçimdee
evet canim ya bugün 3. gün yarindan sonra düzelir.. benim hep böyle
tabi canım sağlığını zorlamanın bi anlamı yok ayyyyy çabuk ye bişeyler aç bırakma bebişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?