- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
siz bebiş düşünmüyosunuz heralde en güzeli valla bizi izleyince tabi insanın çocuk yapası gelmiyoama bence önümüzdeki ay hamiş haberleri gelecekkkkkkkk inşallahhhhh
hosgeldin canim adet agrilarim haric iyiyim senden naber?
kiboşummmmmmmm çok geçmiş olsun canım sana acaba sende ilaç alerjisi falan mı var niye böyle oldukine dikkat et kendine canım
bugün eşim nöbetçi yarın doğum günü bugün çıkıp hediye ve pasta alıcaam..sabah iş yerinden çıkar çıkmaz doktora gidicez o hiç eve girmeyecek...doktordan gelince beraber giricez eve...evi notlarla süslesem diyorum....kazak ve pasta alıyım bari klasik olsunaklıma bişi gelmiyor birde başım çok dönüyo nalet olası progestan içtim mal etti beni baş dönmem geçsede çarşıya çıksamm...
Selam kizlar nasilsiniz ? Ne var ne yok bakalim..
aybizim gecmis dogum gunun kutlu olsun canim..
aaaa sen niye küstün beeA sız beni ens on çirkefleştireceksiniz
[video=youtube;knapvdowyja]http://www.youtube.com/watch?v=knapvdowyja[/video]
biraz enerji gelsin topige
kuşum video nasıl yükleniyor söle bi hele
canim yazi yazioz ya simdi yukari bak b ı u yazan izadan sondan 4.ye tikla ordan ekle ?:26:
teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?