Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

siz bebiş düşünmüyosunuz heralde en güzeli valla bizi izleyince tabi insanın çocuk yapası gelmiyo ama bence önümüzdeki ay hamiş haberleri gelecekkkkkkkk inşallahhhhh

canım benim 9 yaşında bir oğluşum var 2 seneye yakın ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyo.. vardır Rabbimin bir bildiği deyip ona sığınıyorum... temennine canı gönülden katılıyorum bende inşallah diyorum...

kiboşummmmmmmm çok geçmiş olsun canım sana acaba sende ilaç alerjisi falan mı var niye böyle oldukine dikkat et kendine canım

invoşumm saol canım, prolaktin ilacı yapıyomuş böyle doktor yapar normal idare etceksin dedi, ediyoruz bakalım ne zamana kadar etcem , eşim daha hamile kalmadan sen böyleysen hamiş olunca nasıl olcaksın merak ediyorum diyoo

yap yaaap sürpriz güzeldir canıımm

[video=youtube;KNAPVDOwyJA]http://www.youtube.com/watch?v=KNAPVDOwyJA[/video]

Biraz enerji gelsin topige

teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallah şimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii

maşallah canım sizlere çok sevindimmmmmmm darısı başımıza

benimde kasıklar fena iki gündür gelecek bugün kırmızılar hissediyorum bende gelince yazarım

heyyy heyyy çok güzel haberrr

çok sevindim canım,korkutmuştu bizi velet :)) ay yer onu teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…