- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
amiinnnnnnnn inş. bol bol dua ediyorum ve sürekli edicem sizlereee..darısı başınıza inş.maşallah canım sizlere çok sevindimmmmmmm darısı başımıza
benimde kasıklar fena iki gündür gelecek bugün kırmızılar hissediyorum bende gelince yazarım
heyyy heyyy çok güzel haberrr
çok sevindim canım,korkutmuştu bizi velet :)) ay yer onu teyzesi
oyyşşşş hepinizi bağrıma basasım var sıkı sıkı sarılasım varr...
velet kaldı adıhadi bu ay güzel haberler gelsin artıkkkk
teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
amiinnnnnnnn inş. bol bol dua ediyorum ve sürekli edicem sizlereee..darısı başınıza inş.
inş. gelmezz inş. hamişlik belirtileridir... gelmesin kırmızılarr sanada süpriz yapsın meleğinn inş.
teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
Rabbim hepimize nasip etsin hep diyorum hep beraber hamiş kalsak mutluluğum tamam olur böyle gerçekten yarım gibi hissediyorum...çok sevindimmm hep böyle güzel haberlerle gel bize sana bakıp örnek alıyoruzzzz
kız böyle hamişlik belirtisi mi olur offffffff kopuyo bacaklarıma indi ağrı sökemedi heralde akşama kadar gelir pek iyi değilim o yüzden yazamıyorum bi de işler de yoğun
canım biliyosun bende tüm adet belirtisi oldu, kahve kanama oldu ve süpriz yaptı...sendede öyle olur diye umuyodum ama maaleseff.....geldi zaten kırmızılar bekletmedi sağolsunlar hadi bakalım yeni ayımız hayırıl uğurlu olsun şimdiden :)
ooyyyşşşş amiiinn canımmm benimm...inş. hep sağlıklı olurr.... bu ayy inş. hepinizden güzel haberler alırız..inanın mutluluğum öyle çok katlanırki böyle kendimi tuhaf hissediyorum....kasımda aşk yapın hadii gelsin meleklerrmaşallah trucum allah nazarlardan saklasınn, uğurumuz o bizim
hep sağlıklı olur inşallah inan çok sevindimm
masALLAH masALLAH
Rabbim hepimize nasip etsin hep diyorum hep beraber hamiş kalsak mutluluğum tamam olur böyle gerçekten yarım gibi hissediyorum...
Rabbim hepimize nasip etsin hep diyorum hep beraber hamiş kalsak mutluluğum tamam olur böyle gerçekten yarım gibi hissediyorum...
canım biliyosun bende tüm adet belirtisi oldu, kahve kanama oldu ve süpriz yaptı...sendede öyle olur diye umuyodum ama maaleseff.....gerçekten çok üzülüyorum..ama maşallahın var günü gününe hastalanıyosun hiç bir sorununun olmadığı gerçekten apaçık umudunu asla yitirme canım geç olsun güç olmasın beklediğine değsin sağlıklı olsun inş.
ooyyyşşşş amiiinn canımmm benimm...inş. hep sağlıklı olurr.... bu ayy inş. hepinizden güzel haberler alırız..inanın mutluluğum öyle çok katlanırki böyle kendimi tuhaf hissediyorum....kasımda aşk yapın hadii gelsin meleklerr
canımm benimmmm...darısı hepimize olsun topikçe coşalım kuduralım inş.
Ne konusmussunuz beeeeeeeeee
amin canım bir gün hepimiz hamile olacağız inşşşş
sümeyyecim canım nasılsın iyimisin uzun zamandır konuşamıyoruz seninle beni sorarsan eh işde biraz üzüntüm var dün hamile olduğumu öğrendim ama ne yazıkki düşmüş çok üzüldüm ağladım kendimi heder ettim neyseki ama biraz toparlandım eşim arkadaşlar saolsun benim için süpriz olmuşdu ama sonu acı btti ne yazıkki ama hayırlısı deyip geçiyoruz rabbim inşallah tekrar nasip eder cümlemize...
kızlar birşey sorucam benim adetim bu ayın 16 sı yada en geç 18 inde gelecek. geçtiğimiz gün 11 inde kahverengi akıntı geldi. 3gün sürdü adet olucam diye düşünüyorum benim genelde 3gün öncesinden kahve leke ile başlar. bgn bu akıntı azaldı. adet olucam die düşünüyorum ama ACABA lar da kafamdan çıkmıyor. tahlil yapsam çıkar mı ne düşünüyorsunuz?
kızlar ne dicem az önce incir almıştım bu ay için kaynattım içicem bikaç gün yumoş için içeyim diyorum bi de iltihap varsa diye soğan kürü mü yapsam kasıklarım bu ay çok agrıdı acaba iltihap olabilir mi diye düşünüyorum hiç böyle şeyler yapan var mı? ben biraz araştırayım nasıl oluyo bu soğan kürü ne kadar içilmesi lazım saraçoğlunun sitesinde vardır truecumm sen dedin ya sende bişe yok gerçekten diye sağolasın canım işte bende bunlara sardım böyle bi arkadaşta soğan kürü yap iyiymiş rahmini temizler dediydi geçen ay belki iltihap varsa diyorum temizlesin gerçi doktordan ilaçta yazdırabilirim ama ilaç kullanmayı pek sevmiyorum
sümeyyecim canım nasılsın iyimisin uzun zamandır konuşamıyoruz seninle beni sorarsan eh işde biraz üzüntüm var dün hamile olduğumu öğrendim ama ne yazıkki düşmüş çok üzüldüm ağladım kendimi heder ettim neyseki ama biraz toparlandım eşim arkadaşlar saolsun benim için süpriz olmuşdu ama sonu acı btti ne yazıkki ama hayırlısı deyip geçiyoruz rabbim inşallah tekrar nasip eder cümlemize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?