Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

maşallah canım sizlere çok sevindimmmmmmm darısı başımıza
amiinnnnnnnn inş. bol bol dua ediyorum ve sürekli edicem sizlereee..darısı başınıza inş.
benimde kasıklar fena iki gündür gelecek bugün kırmızılar hissediyorum bende gelince yazarım

inş. gelmezz inş. hamişlik belirtileridir... gelmesin kırmızılarr sanada süpriz yapsın meleğinn inş.

çok sevindimmm hep böyle güzel haberlerle gel bize sana bakıp örnek alıyoruzzzz

amiinnnnnnnn inş. bol bol dua ediyorum ve sürekli edicem sizlereee..darısı başınıza inş.

inş. gelmezz inş. hamişlik belirtileridir... gelmesin kırmızılarr sanada süpriz yapsın meleğinn inş.

kız böyle hamişlik belirtisi mi olur offffffff kopuyo bacaklarıma indi ağrı sökemedi heralde akşama kadar gelir pek iyi değilim o yüzden yazamıyorum bi de işler de yoğun

geldi zaten kırmızılar bekletmedi sağolsunlar hadi bakalım yeni ayımız hayırıl uğurlu olsun şimdiden :)

maşallah trucum allah nazarlardan saklasınn, uğurumuz o bizim

hep sağlıklı olur inşallah inan çok sevindimm

masALLAH masALLAH

Son düzenleme:
çok sevindimmm hep böyle güzel haberlerle gel bize sana bakıp örnek alıyoruzzzz
Rabbim hepimize nasip etsin hep diyorum hep beraber hamiş kalsak mutluluğum tamam olur böyle gerçekten yarım gibi hissediyorum...
kız böyle hamişlik belirtisi mi olur offffffff kopuyo bacaklarıma indi ağrı sökemedi heralde akşama kadar gelir pek iyi değilim o yüzden yazamıyorum bi de işler de yoğun

geldi zaten kırmızılar bekletmedi sağolsunlar hadi bakalım yeni ayımız hayırıl uğurlu olsun şimdiden :)
canım biliyosun bende tüm adet belirtisi oldu, kahve kanama oldu ve süpriz yaptı...sendede öyle olur diye umuyodum ama maaleseff..... gerçekten çok üzülüyorum..ama maşallahın var günü gününe hastalanıyosun hiç bir sorununun olmadığı gerçekten apaçık umudunu asla yitirme canım geç olsun güç olmasın beklediğine değsin sağlıklı olsun inş.

maşallah trucum allah nazarlardan saklasınn, uğurumuz o bizim

hep sağlıklı olur inşallah inan çok sevindimm
ooyyyşşşş amiiinn canımmm benimm...inş. hep sağlıklı olurr.... bu ayy inş. hepinizden güzel haberler alırız..inanın mutluluğum öyle çok katlanırki böyle kendimi tuhaf hissediyorum....kasımda aşk yapın hadii gelsin meleklerr

masALLAH masALLAH
canımm benimmmm...darısı hepimize olsun topikçe coşalım kuduralım inş.

asla truecummmmmmm Allahtan ümit kesilir mi önümüzdeki ay size güzel haber vericemmmmmmm inşallahhhhh bak çok fazlada üzülmedim bu ay ama önümüzdeki ay olmazsa çok üzülücem gerçekten sende tadını çıkar hamişliğin canım artık

Ne konusmussunuz beeeeeeeeee

sümeyyecim canım nasılsın iyimisin uzun zamandır konuşamıyoruz seninle beni sorarsan eh işde biraz üzüntüm var dün hamile olduğumu öğrendim ama ne yazıkki düşmüş çok üzüldüm ağladım kendimi heder ettim neyseki ama biraz toparlandım eşim arkadaşlar saolsun benim için süpriz olmuşdu ama sonu acı btti ne yazıkki ama hayırlısı deyip geçiyoruz rabbim inşallah tekrar nasip eder cümlemize...

Arkadasim cok uzuldum ALLAH sabir versin INSALLAH yeniden hamile kalir selametle alirsin kucagina

ögrendigin gunmu dustu nasil oldu ?:26:

kızlar birşey sorucam benim adetim bu ayın 16 sı yada en geç 18 inde gelecek. geçtiğimiz gün 11 inde kahverengi akıntı geldi. 3gün sürdü adet olucam diye düşünüyorum benim genelde 3gün öncesinden kahve leke ile başlar. bgn bu akıntı azaldı. adet olucam die düşünüyorum ama ACABA lar da kafamdan çıkmıyor. tahlil yapsam çıkar mı ne düşünüyorsunuz?

Canim INSALLAH hamilesindir.. istersen önce evde bi test yap sonra kan vermeye git:26:

kızlar ne dicem az önce incir almıştım bu ay için kaynattım içicem bikaç gün yumoş için içeyim diyorum bi de iltihap varsa diye soğan kürü mü yapsam kasıklarım bu ay çok agrıdı acaba iltihap olabilir mi diye düşünüyorum hiç böyle şeyler yapan var mı? ben biraz araştırayım nasıl oluyo bu soğan kürü ne kadar içilmesi lazım saraçoğlunun sitesinde vardır truecumm sen dedin ya sende bişe yok gerçekten diye sağolasın canım işte bende bunlara sardım böyle bi arkadaşta soğan kürü yap iyiymiş rahmini temizler dediydi geçen ay belki iltihap varsa diyorum temizlesin gerçi doktordan ilaçta yazdırabilirim ama ilaç kullanmayı pek sevmiyorum

inciri duydum sogani denedim ama icemedim tadindan kusacak gibi oluyorum esime 2 3 ay keci boynuzu kurunu yaptim :) adetin bittikten sonra basliyorsun bunlara sitede arastir INSALLAH bu ay hamis kalirsin

Nimosumm cookkkk üzüldüm bacım yaaa sim sim söyledi dün gece cook sasırdım ve üzüldüm cooook gecmis olsun canım benim böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama aynı üzüntüyü bi daha yasamazsın insallahhhh en kısa zamanda tekrar mutlu haberini alırız veee yegenimize kavusuruz herseyin hayırlısı böylesi daha hayırlıymıs demekki kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…