Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

oyyy oyyyy oyyyyyy MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH topigimizin bebisineeeeeee
Darısı bize insallahhhhh bol bol dua et bizlereeeeeeeeee

günaydın kızlar...
ben bu ay soğan suyuna başlıyorum...:26:önümüzdeki ayda termal otele rezarvasyon yaptırdık bakalım hayırlısı

günaydın kızlar...
ben bu ay soğan suyuna başlıyorum...:26:önümüzdeki ayda termal otele rezarvasyon yaptırdık bakalım hayırlısı

bende yapıcam bu soğan kürünü çok tavsiye ediyolar en azından iltihapları atarım vücudumdan ne zaman başlayacaksın reglin bittimi canım?

bende yapıcam bu soğan kürünü çok tavsiye ediyolar en azından iltihapları atarım vücudumdan ne zaman başlayacaksın reglin bittimi canım?

evet bitti canım bu akşam başlıcam ben zaten anlayamadım ya herkes bişey söylüyor tam olarak ne zman yapmamız lazım ki sen biliyomusun..:26:

evet bitti canım bu akşam başlıcam ben zaten anlayamadım ya herkes bişey söylüyor tam olarak ne zman yapmamız lazım ki sen biliyomusun..:26:

ben saraçoğlunu dinledim canım regli başlamadan 10 gün önce diyo ama saçma ya bebiş varsa olmaz ben dün regl oldum yarın başlarım büyük ihtimalle 10 gün falan yaparım günde iki defa diyo 1,5 bardak suya bir adet yemeklik soğanı 5-6 parçaya bölüp atın 5dk kaynatın sonra ılıyınca süzün için diyo ıyyyyyyyyyyyy ne kötü bişey olduğnu ben biliyorum çünkü eskiden ben hasta olunca anneannem yapardı bana zorla içirirdi ağlardım hep :) ama yapcak bişey yok ben deneyeyim bu ay ne günler kaldık Allahım ya sen şifa ver...

bende bi kere başladım ama bıraktım 1 kaç kere içtim sadece tatı kötü ama ben kafaya dikiyorum bişey anlamıyorum öyle olunce.:)
bende başlıyayım o zman bu gün 15 gün içeyim hadi hayırlısı bakalım..
sen ne zamandır bebek istiyosun..?

bu 7.ayım olacak kısmetse senin canım ?Ama bu ay çok umutlu olmak istiyorum hadı bakalım o zaman soğan kürüne başlıyoruz

günaydın canı ben gırdm de sızlerı göreemedim bebişlerim ne var ne yok ivocumm bende hala kırmızlar yok ama her ay böyle kandırıyor yumoşlar beni artık yemiyom

tekrar test yap canım her ay düzensiz mi oluyo senin regl doktora gidiyomusun sen bırakmıştın bu ay bence sende eğer hamile değilsen tekrar başla canım doktora git eşinde bi baktırsın kendine ihmal etmeyin ben bile gidiyorum yahu bu ay yine yumurtlama takibi yaptırıcam galiba geçen ay yumoş yok dedi doktor beni sinir etti ama vardı eğer bu ayda yok derse dicem ki hiç bile ben yumurtluyorum ovülasyon söylüyo bana ama cidden ben ağrılarımdan hissettim yumurtladığımı ovüdede kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm du bakalım zaten doktor rüyama girdi bu ay yine tutmamış dedi bana onu da söylicem rüyama girdin dicem hahahaaaaa

günaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme

yardım
Arkadaşlar merhaba.. benim adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…