teyzoşlarıı bebek çok iyi maşallahşimdi yine tahlil için gidicem gelince yazarım...dualarınız için teşekkürler...Rabbim hepimizee sağlıklı bebişler nasip etsin..sizlerdende müjdeli haber alırsam varyaaa halay manyağı yaparım bu topiğiii
Twetymmmm nasılsınnn cnmmm
Ayni tas ayni hamam sen:)
Ayni tas ayni hamam sen:)
kızlar kızlar gelemmi :)))))))))) günydınnnnnnnnn
günaydın kızlar...
ben bu ay soğan suyuna başlıyorum...:26:önümüzdeki ayda termal otele rezarvasyon yaptırdık bakalım hayırlısı
bende yapıcam bu soğan kürünü çok tavsiye ediyolar en azından iltihapları atarım vücudumdan ne zaman başlayacaksın reglin bittimi canım?
evet bitti canım bu akşam başlıcam ben zaten anlayamadım ya herkes bişey söylüyor tam olarak ne zman yapmamız lazım ki sen biliyomusun..:26:
ben saraçoğlunu dinledim canım regli başlamadan 10 gün önce diyo ama saçma ya bebiş varsa olmaz ben dün regl oldum yarın başlarım büyük ihtimalle 10 gün falan yaparım günde iki defa diyo 1,5 bardak suya bir adet yemeklik soğanı 5-6 parçaya bölüp atın 5dk kaynatın sonra ılıyınca süzün için diyo ıyyyyyyyyyyyy ne kötü bişey olduğnu ben biliyorum çünkü eskiden ben hasta olunca anneannem yapardı bana zorla içirirdi ağlardım hep :) ama yapcak bişey yok ben deneyeyim bu ay ne günler kaldık Allahım ya sen şifa ver...
kız sen nerelerdesin dün yoktun :))) günaydınnnnnlar hepinize kk nın en güzel anne adayları :)
bende bi kere başladım ama bıraktım 1 kaç kere içtim sadece tatı kötü ama ben kafaya dikiyorum bişey anlamıyorum öyle olunce.:)
bende başlıyayım o zman bu gün 15 gün içeyim hadi hayırlısı bakalım..
sen ne zamandır bebek istiyosun..?
günaydın canı ben gırdm de sızlerı göreemedim bebişlerim ne var ne yok ivocumm bende hala kırmızlar yokama her ay böyle kandırıyor yumoşlar beni artık yemiyom
günaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?