- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yardım
Arkadaşlar merhaba.. benim adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki
evde yaptığın testi tekrarla istersen canım bi iki gün zaten yavaş yavaş koyulaşır varsa inşallah sonrada kan testine gidersin yani bunu başka türlü öğrenemeyiz dimi bence git eczaneden bi test daha al canım.
e doyulurmu hiçççben bu türküyü çokkkkkkk duydumama olsun dinlemeye doyamadımmmmm
canım evde testım var ama CESARETİM yok :)
e doyulurmu hiççç
neden cesaretin yok canım hemen yap bize haber ver hadi merak ettim bende
oyyy oyyyy oyyyyyy MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH topigimizin bebisineeeeeee
Darısı bize insallahhhhh bol bol dua et bizlereeeeeeeeee
günaydın canım asıl sende varmı gelişmeeegünaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme
canım en garantilisi kan testii ne kadar istemesende en garantisi o yani gebelik testiyle boşa sevinç, boşa heyecan yaşayabilirsin..bu topikte örneğini gördük 3 arkadaş aynı durumu yaşadık o kadar belirgin 2. çizgiler vardı ama sadece birimiz hamile çıktıkyardım
Arkadaşlar merhaba.. benim adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki
cümeleten herkezee günaydın kızlar hkbinici sanada günaydın alttan bakıyosunn
canım arkadaşım her zamannn hemdee her zaman dualarımdasınız
günaydın canım asıl sende varmı gelişmeeeanlat bakalım
canım en garantilisi kan testii ne kadar istemesende en garantisi o yani gebelik testiyle boşa sevinç, boşa heyecan yaşayabilirsin..bu topikte örneğini gördük 3 arkadaş aynı durumu yaşadık o kadar belirgin 2. çizgiler vardı ama sadece birimiz hamile çıktık
eğer psikolojik değilse hamile olabilirsin
ayrıca tsh,pko, prolaktin gebe kalmaya engel derler ama hamile kalan çokk... eltimin tsh o kadar çok yüksekti ve doğum yapalı 3-4 ay olmuştu hemen ikinciye hamile kaldı...ama hamilelikte tsh zararlı bebeğe zararlı sen kan testi yaptır ve varsa bebeğin hemen doktora git tsh için ilaç kullanman lazım..
inş. bebişin seninledir
günaydın canımmmm olumlu bi gelişme yoksende?
günaydın canım asıl sende varmı gelişmeeeanlat bakalım
ben bu türküyü çokkkkkkk duydumama olsun dinlemeye doyamadımmmmm
bak mouseyle bize çok cesaretliyiz alıştık artık ne yapalım hem senin daha 3.denemenmiş canım ya bak ben 7.ye başlıyorum vardır hem belki ikinci çizgi geç te olsa çıkmış yap sen yap bence de
valla klomene devam pazartesi kontole gitcem, klomen bugün son, valla yumurtalıklarımda okadar sancı vuruyoki, kaç yumurtam var anlamadım, gelişe gelişe ne hallerdeler yumurtacıklarım
ya truu klomen bitcekya ilişki ne zaman olcak, yani doktoruma göründükten sonra mı yoksa bugünleri boş geçirmemem mi gerekiyor
kendiliğinden çatlicak olsa benim yumoş, ne zmana çatlar hani klomen bitince hemen mi
ayyy aydınlatın beni lütfeennn
doktorun sana söyleyecek canım henüz erken çatlaması için diye düşünüyorum bilmiyorum ama sen yarın git doktoruna o sana çalışın bugün yarın derhangi gün regl oldun sen?
günaydın güzel anne adayııııııııııııııı nasılsın nasıl gidiyor hayattruecummmmmm soğan kürü yapıcam canım iltihap varsa temizlesin yumurtlama takibine de gidicemmmmm ayyyyy bu ayı iyi değerlendiricem ben yaaaa çok umutluyum kendi adıma canım ne bilim artık kafayımı yiyorum yoksa duruma mı alışıyorum bilmiyorum ya da aylar geçtikçe bebişime daha mı çok yaklaştığımı hissediyorum nedir bilemedim ama bi tuhafım işte..
canım doktor seni çağıradımı? klomen bitince gel diye? yumoşlarının büyüklüğüne bakmıcak mı?valla klomene devam pazartesi kontole gitcem, klomen bugün son, valla yumurtalıklarımda okadar sancı vuruyoki, kaç yumurtam var anlamadım, gelişe gelişe ne hallerdeler yumurtacıklarım
ya truu klomen bitcekya ilişki ne zaman olcak, yani doktoruma göründükten sonra mı yoksa bugünleri boş geçirmemem mi gerekiyor
kendiliğinden çatlicak olsa benim yumoş, ne zmana çatlar hani klomen bitince hemen mi
ayyy aydınlatın beni lütfeennn
keyfin bilir öylese canımkızlar yaaaa yapamam bence adet olcamüf ne zormuş .. kafam bi dünya ..
doktorun sana söyleyecek canım henüz erken çatlaması için diye düşünüyorum bilmiyorum ama sen yarın git doktoruna o sana çalışın bugün yarın derhangi gün regl oldun sen?
invvooo gülme kızz
6kasımda oldum 10 gün olmuş daha yaa, sanki yıllardır klomen kullanıyorum
pazartesi gel dedi doktorummki, ayyy ya erken çatlarsa diye korkuyorum , çatlamazsa da doktor bişe der diye korkuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
napcam bilmiyorum
kib canım senin regl olalı 14 gün olduysa çatlamış olabilir bi de klomen kullandın ya daha erken çatladı belkide canım sen klomen kullandığın için korunuyomusun niyeki yine de ilişki olsun bence canım ya boş geçirme
Ahandaa yakaladımmm siziiiiiiiiiii
merhabaaa canım nasılsın??
canım merak etme hemen çatlamaz belirli bi boyuta gelmesi lazımnormal adet görende 14. gün oluyor ben klomendende ileri gonal-f kullandım ve 16.gün istenen boyuta zar zor gelmişti endişelenme canım
acaba kaç yumoşun gelişecek..bu tedavilerle çoğul gebelik ihtimalini düşünmek mest ediyor benii.hakkında hayırlısı olsun canım
kib canım senin regl olalı 14 gün olduysa çatlamış olabilir bi de klomen kullandın ya daha erken çatladı belkide canım sen klomen kullandığın için korunuyomusun niyeki yine de ilişki olsun bence canım ya boş geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?