Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evde yaptığın testi tekrarla istersen canım bi iki gün zaten yavaş yavaş koyulaşır varsa inşallah sonrada kan testine gidersin yani bunu başka türlü öğrenemeyiz dimi bence git eczaneden bi test daha al canım.

canım evde testım var ama CESARETİM yok :)

e doyulurmu hiççç

neden cesaretin yok canım hemen yap bize haber ver hadi merak ettim bende

bak mouseyle bize çok cesaretliyiz alıştık artık ne yapalım hem senin daha 3.denemenmiş canım ya bak ben 7.ye başlıyorum vardır hem belki ikinci çizgi geç te olsa çıkmış yap sen yap bence de

cümeleten herkezee günaydın kızlar hkbinici sanada günaydın alttan bakıyosunn
oyyy oyyyy oyyyyyy MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH topigimizin bebisineeeeeee
Darısı bize insallahhhhh bol bol dua et bizlereeeeeeeeee
canım arkadaşım her zamannn hemdee her zaman dualarımdasınız

günaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme
günaydın canım asıl sende varmı gelişmeee anlat bakalım

canım en garantilisi kan testii ne kadar istemesende en garantisi o yani gebelik testiyle boşa sevinç, boşa heyecan yaşayabilirsin..bu topikte örneğini gördük 3 arkadaş aynı durumu yaşadık o kadar belirgin 2. çizgiler vardı ama sadece birimiz hamile çıktık
eğer psikolojik değilse hamile olabilirsin
ayrıca tsh,pko, prolaktin gebe kalmaya engel derler ama hamile kalan çokk... eltimin tsh o kadar çok yüksekti ve doğum yapalı 3-4 ay olmuştu hemen ikinciye hamile kaldı...ama hamilelikte tsh zararlı bebeğe zararlı sen kan testi yaptır ve varsa bebeğin hemen doktora git tsh için ilaç kullanman lazım..
inş. bebişin seninledir

günaydın güzel anne adayııııııııııııııı nasılsın nasıl gidiyor hayat truecummmmmm soğan kürü yapıcam canım iltihap varsa temizlesin yumurtlama takibine de gidicemmmmm ayyyyy bu ayı iyi değerlendiricem ben yaaaa çok umutluyum kendi adıma canım ne bilim artık kafayımı yiyorum yoksa duruma mı alışıyorum bilmiyorum ya da aylar geçtikçe bebişime daha mı çok yaklaştığımı hissediyorum nedir bilemedim ama bi tuhafım işte..

günaydın canımmmm olumlu bi gelişme yok sende?

günaydın canım asıl sende varmı gelişmeee anlat bakalım

valla klomene devam pazartesi kontole gitcem, klomen bugün son, valla yumurtalıklarımda okadar sancı vuruyoki, kaç yumurtam var anlamadım, gelişe gelişe ne hallerdeler yumurtacıklarım

ya truu klomen bitcekya ilişki ne zaman olcak, yani doktoruma göründükten sonra mı yoksa bugünleri boş geçirmemem mi gerekiyor
kendiliğinden çatlicak olsa benim yumoş, ne zmana çatlar hani klomen bitince hemen mi

ayyy aydınlatın beni lütfeennn

ben bu türküyü çokkkkkkk duydum ama olsun dinlemeye doyamadımmmmm

bak mouseyle bize çok cesaretliyiz alıştık artık ne yapalım hem senin daha 3.denemenmiş canım ya bak ben 7.ye başlıyorum vardır hem belki ikinci çizgi geç te olsa çıkmış yap sen yap bence de

aynn öyle istemiyomuyz hamile kalmayı istiyoruzzz ee ne korkucaz

doktorun sana söyleyecek canım henüz erken çatlaması için diye düşünüyorum bilmiyorum ama sen yarın git doktoruna o sana çalışın bugün yarın der hangi gün regl oldun sen?

doktorun sana söyleyecek canım henüz erken çatlaması için diye düşünüyorum bilmiyorum ama sen yarın git doktoruna o sana çalışın bugün yarın der hangi gün regl oldun sen?

invvooo gülme kızz
6kasımda oldum 10 gün olmuş daha yaa, sanki yıllardır klomen kullanıyorum

pazartesi gel dedi doktorummki, ayyy ya erken çatlarsa diye korkuyorum , çatlamazsa da doktor bişe der diye korkuyorum ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

napcam bilmiyorum

canım benim hayat iyi gidiyor çok şükür ama endişeler 9 ay bitmicek...
iç canım soğan suyunu yumoş takibinede git ve ilişki günü bacaklarını dik yarım saat sonrada beline yastık koy..spermler geç gidermiş ama bu şekilde hızlandırırsan daha kısa sürede ve daha canlı sperm hızla yumoşuna gider...
umutlu olmana seviniyorumm pozitif olman çok harika stres zarardan başka bişey değil.... Allah o güzel gönlüne göre versin yüzün hep gülsün inş.
canım doktor seni çağıradımı? klomen bitince gel diye? yumoşlarının büyüklüğüne bakmıcak mı?

kızlar yaaaa yapamam bence adet olcam üf ne zormuş .. kafam bi dünya ..
keyfin bilir öylese canım

kib canım senin regl olalı 14 gün olduysa çatlamış olabilir bi de klomen kullandın ya daha erken çatladı belkide canım sen klomen kullandığın için korunuyomusun niyeki yine de ilişki olsun bence canım ya boş geçirme

canım merak etme hemen çatlamaz belirli bi boyuta gelmesi lazım normal adet görende 14. gün oluyor ben klomendende ileri gonal-f kullandım ve 16.gün istenen boyuta zar zor gelmişti endişelenme canım

acaba kaç yumoşun gelişecek..bu tedavilerle çoğul gebelik ihtimalini düşünmek mest ediyor benii. hakkında hayırlısı olsun canım

bencede her ihtimale karşı değerlendirmek lazım

doktor baktığında 3 yumurtan var demişti geçen hafta adetliyken, büyük ihtimalle sol taraftan yumurtlayacaksın dedi,, aayy truuu beni heyecanlandırdı bide ikiz oluyomuşşş ne güzel olur sağlıklı olsunlarda süpeerr olur yaaa duygulandım ağlarım şimdii

benim adet erken oluyoya çoğu zaman erkenden çatlar diye korkuyorum açıkçası, neyse hayırlısı bakalım

ayyy kocam küstü gece bana, istemiyosun beni diye o yüzden moralim bozuldu öööff , ilginç aslında kocaman bi çocuğum var benim, hem bebiş hem kocam nasıl ilgilencem bilemiyorum, yok daha 10. günüm çatlamamıştır, ama kasıklar çok ağrıyoo invooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…