Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

iyi canım nasıl olsun ameliyattan sonrkaıı ılk denememizz yarın batt isyanla aynı gıdıyoruz
ama benım pek umduum yok sankı adet belırtlerımı yasıyorumm tek tek her ay gıbıı

ne ameliyatı canım geçmiş olsun...

canım ben dha öncede gebelik yasadım benım ozmnda cok fazla degıskıklıkler olmadıı her ay adet donemınde goguslerım dolgunlaşır ve acır yıne o sekıldee ve dha oncekı gebelıktede cok fazla karrma flan olmamıştı
hatta ben adet olmayı beklıyodummm :26:

hemen geciyommmmm isyana bide roman havası oynacam vala

iyi canım nasıl olsun ameliyattan sonrkaıı ılk denememizz yarın batt isyanla aynı gıdıyoruz
ama benım pek umduum yok sankı adet belırtlerımı yasıyorumm tek tek her ay gıbıı

hadi bakalımm kuzum inş güzel haberler alırız..
benimde başladı adet belirtilerim..
sarı akıntım olur benim adet öncesi..bugün gayet güzel geldi..
hiç umut yok yani bende..

bende gelemk istiyorum bende anne olmak istiyorum

gel bebeğimm gellll
şunun şurasında yarına ne kaldı kiiiiii devrem koooş halay başınaaa

kız dur Allah seni yaaaaa adet belirtilerimm başladııı

haydi bakalım inşallah ilk aydan tutar canımm Allah yardımcın olsunnn

duamız seninle lokumum inşallh cok çektin biliyorum ben rabbim yüzüne baksın

aboww büyümüş vala hayırlısıyla bide erkek kardeşi olursa ii olur bir kız bir erkek benm haylim ilerdede onalar buyurse 3.inşallah

20 yaşında doğurdum kızımıı bunuda 30 da başarabilirsek eğere 3. 40 ta olur herhalde hahhahhahaa şaka biyana sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim kız erkek farketmez

valla canım benımde öleee 3-4 gun kala kasıklarımd ağrılar başladı oyuzden pek umıtlenmıyorum bu ay hatta hıc umıdım yok gıbı bısey ısayncım neyse artık yarın bellı olurrr ıkımızınde en fazlaaa haftasonu

sen naptınn pko flan dıyodun :26:

haydi bakalım inşallah ilk aydan tutar canımm Allah yardımcın olsunnn

inşş canım siz dah yolun basındasınız umarım sizi hıc yıpratmadan gelir bebişleriniz

valla canım en son doktora gittim...ertesi ay tekrar hormon testi yaptım düzelmiş hormonlarım..bir dahada bakmadım..
şimdi KPSS için ara veriyoruz bebek işine..
sonra eşimle beraber gideceğiz doktora..rahim filmi, sperm testi yaptırcaz

anladım cnaım umarumm duzlemıstr hersey tabıkı kendın bırlırsın ama bence hıc ara verme ıkısnı bı arada yapabılrıısnn nolcakk sanki bence erteleme

evet canım ilk ayda cok kasıldım ilk ay ama 1 buçuk yıllık evliyiz bebek isteniyo ya evde

istenmezmi canım istenıyo tabıkide

bu ay yumurtlama donemıne yakın ıncır ye suyuyla flan ugrasma kuru ıncırı duznelı bısekılde günde 3tane flan ye esınede yedır canımm ben ılk hamıle olduğum ayy esımde bende cok yemsıtık ıncırıı o ay geblık oldu ama ıste sonu olmadıı deneee cok faydalı kaıdn ıcınde erkek ıcınde

anladım cnaım umarumm duzlemıstr hersey tabıkı kendın bırlırsın ama bence hıc ara verme ıkısnı bı arada yapabılrıısnn nolcakk sanki bence erteleme

canım bizde bu ay nolcakki dedik korunmadık..
ama şimdi düşünüyorum kursa yazıldım hafata 3 gün akşam..
iş çıkışı kursa gidceğim..
hamileliğin başlarında sorun olursa kalkamazsam ayağa işten izin alırım ama kursu bırakamam..
biliosun maddi durumumuz çok iyi değil..
o yüzden bu sınavı çocuklarım için kazanmak zorundayım..
eşimde böle düşünüyor..
bize 8-9 ay çok birşey kaybettirmez inş..
ama sınavı kazanırsak hemen gideriz doktora..bir sorun varsa bile hemen yaptırırız tedavisini...
şayet en kötü şey şu durumda..
eğer eşim diyor bend eproblem varsa tüp bebek denirse onu yaptıracak para yok..
daha çok üzüleceğiz..ama memur olursak her türlü tedavimizi yaptırız..bebeği iyi şartlarda dünyaya getirirz diyor..
bilmem anlatabildimii...

ne zamn başlayayım canım bugun adetimin 6 .günü bugun bityor tamamen kuru incirmi

hosgeldin canımmm kızcesini okula gödermiş takılıyomus en sonki haberler

saol havadisler için

kuru inciri ben de alıp öyle yiyeyim bari
kaynat soğut iç unutuyorum geçen gün dedim ya akılda kalmıyor benim
badem fındık tarzı çerezler tüketmek de genel anlamda önemli

ateşini takip eden var mı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…