iyi canım nasıl olsun ameliyattan sonrkaıı ılk denememizz yarın batt isyanla aynı gıdıyoruz
ama benım pek umduum yok sankı adet belırtlerımı yasıyorumm tek tek her ay gıbıı
ii yaparsın cimcime kaçıncı sınıfa gidiyor
ayıptır sölesi canım göğüs ucun nasıl karardımı nie diyeceksin ben gecen ay tüm belirtileri yasadım so kasık ağrısı ateş akıntı adetim bile gecikti sadece göğüs ucum kararmadı beyazdı kapkara olmadı
hemen geciyommmmm isyana bide roman havası oynacam vala
iyi canım nasıl olsun ameliyattan sonrkaıı ılk denememizz yarın batt isyanla aynı gıdıyoruz
ama benım pek umduum yok sankı adet belırtlerımı yasıyorumm tek tek her ay gıbıı
bende gelemk istiyorum bende anne olmak istiyorum
şunun şurasında yarına ne kaldı kiiiiiidevrem koooş halay başınaaa
4. sınıfa teyzesi
hosbulduk cnımmm
benım cok olduu bıraz karışık 1 yıl 4 ay oldu bu sure ıcerısınde 8 ayda flan gebelik oldu ama erken düşük yanı kımyasal gebelik oldu sonra 1 senede rahım fılmı cektırdım tek tupum tıkalı ve ıcınde sıvı bırıkmıs dıger geblıgımde oyuzden erken dusuk olmuş o sıvı nedeniyle temmuzda laporoskopıyle sol tupum aldındı doktor artık normal yoldan hamıle klamn ıcın bı engelın kalmadı sadece 2 ayd aolucaksa 4 ayda olucak senınkı tek tup olduğu ıcın dedı ameliyattan sonrkaı ılk denmemız yarınd bat durum böle yanı
hosbulduk cnımmm
benım cok olduu bıraz karışık 1 yıl 4 ay oldu bu sure ıcerısınde 8 ayda flan gebelik oldu ama erken düşük yanı kımyasal gebelik oldu sonra 1 senede rahım fılmı cektırdım tek tupum tıkalı ve ıcınde sıvı bırıkmıs dıger geblıgımde oyuzden erken dusuk olmuş o sıvı nedeniyle temmuzda laporoskopıyle sol tupum aldındı doktor artık normal yoldan hamıle klamn ıcın bı engelın kalmadı sadece 2 ayd aolucaksa 4 ayda olucak senınkı tek tup olduğu ıcın dedı ameliyattan sonrkaı ılk denmemız yarınd bat durum böle yanı
aboww büyümüş vala hayırlısıyla bide erkek kardeşi olursa ii olur bir kız bir erkek benm haylim ilerdede onalar buyurse 3.inşallah
hadi bakalımm kuzum inş güzel haberler alırız..
benimde başladı adet belirtilerim..
sarı akıntım olur benim adet öncesi..bugün gayet güzel geldi..
hiç umut yok yani bende..
gel bebeğimm gellll
kız dur Allah seni yaaaaaadet belirtilerimm başladııı
haydi bakalım inşallah ilk aydan tutar canımm Allah yardımcın olsunnn
duamız seninle lokumum inşallh cok çektin biliyorum ben rabbim yüzüne baksın
valla canım benımde öleee 3-4 gun kala kasıklarımd ağrılar başladı oyuzden pek umıtlenmıyorum bu ay hatta hıc umıdım yok gıbı bısey ısayncım neyse artık yarın bellı olurrr ıkımızınde en fazlaaa haftasonu
sen naptınn pko flan dıyodun :26:
inşş canım siz dah yolun basındasınız umarım sizi hıc yıpratmadan gelir bebişleriniz
saol canımm hayırlısıyla olsun ınssss
sen naptın bı 2. aymıydıı
valla canım en son doktora gittim...ertesi ay tekrar hormon testi yaptım düzelmiş hormonlarım..bir dahada bakmadım..
şimdi KPSS için ara veriyoruz bebek işine..
sonra eşimle beraber gideceğiz doktora..rahim filmi, sperm testi yaptırcaz
mutlu huzurlu sabahlar hepinize nasılsınız
evet canım ilk ayda cok kasıldım ilk ay ama 1 buçuk yıllık evliyizbebek isteniyo ya evde
anladım cnaım umarumm duzlemıstr hersey tabıkı kendın bırlırsın ama bence hıc ara verme ıkısnı bı arada yapabılrıısnn nolcakk sanki bence erteleme
istenmezmi canım istenıyo tabıkide
bu ay yumurtlama donemıne yakın ıncır ye suyuyla flan ugrasma kuru ıncırı duznelı bısekılde günde 3tane flan ye esınede yedır canımm ben ılk hamıle olduğum ayy esımde bende cok yemsıtık ıncırıı o ay geblık oldu ama ıste sonu olmadıı deneee cok faydalı kaıdn ıcınde erkek ıcınde
herkese merhabalar tekrardan
hemşocum iyidir senden naber bakim
hosgeldin canımmm kızcesini okula gödermiş takılıyomusen sonki haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?