Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

e o zaman banada klomen versin doktor pis doktor belki verir :) geçen ay ben sana ilaç verdim mi dediydi ama geç kalmışız artık olmaz dediydi aman inşallah ilaçsız vardır yumoş yaaaaaaa haftaya giderim bende doktoruma artıkın

İyiyimm cok sükür cnm sen nasılsın bebis nasıl bakalımmm
bizde iyiyiz çok şükür bulantılı haldeyiz ama iyiyizz...sende ne var ne yok?? ayın 18'imiydi canım randevu zamaın ben mi yanlış hatırlıyorum

canım bendede ilkte 4-5 yumoş oluşmuştu yaa doktor banada çoğul ihtimali olabilir demişti ama daha sonra hepsinin gelişimi durmuştu 1 yumoş gelişmişti....hayırlısı böyleymiş
sen yinede doktora gidene kadar değerlendir bugünleri..mesela örneğin 3 yumoş varya 1 tanesi 9. gün çatlar biri 14 biri 20 bunu bilemeyiz...sen değerlendir doktorda pazartesi yumoşunun boyutlarını söyler zaten sana...
sağlıklı hayırlı olsun tek, ikiz hiç farketmezz ama tedaviye başlamakla çok iyi ettin rastgele ilişki olmasındansa yumoş takibi ihtimali çok daha fazla arttırıyor..
eğer erken çatladıysalarda moralini bozma doktor 2. ay tedavini ona göre ayarlar.. genelde 14.gün olgunlaşıyor yaa bence vardır yumoşların

O mide bulantıları bende de olaydı ahhhh ahhhh ama hamislikten tabi dogru hatırlıyosun cnm pazartesi 2:30da gecmiyo günler yaaaa

bozma moralini kocalar hep böylee hele bi hamile kal dokunamasın sana o zaman gör bak nasıl eğlenceli oluyor..
kasıkların ağrıması klomeninde etkisi olur yumoşların büyüyodur yada çatlama aşamasına gelmiş olabilir sen değerlendir canım bu akşamı

bu 7.ayım olacak kısmetse senin canım ?Ama bu ay çok umutlu olmak istiyorum hadı bakalım o zaman soğan kürüne başlıyoruz

3 yıl canım benim sen daha yenisin...
bu süre içinde kistlerim oldu 2 tane kimyasal gebelik oldu rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende daha sıkı tutuc am bundan sonra...hadi bakalımmm

günaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme

günaydın canım....

merhaba canım..
benim bu şekilde sayısız kez aynı şey oldu canım 5dk sonra itibar etme bence...
ben senin yerinde olsam biraz daha beklerim sonra kan testi yaptırırım...paran boşuna gitmesin..
hakkında hayırlısı olsun inşallah...

O mide bulantıları bende de olaydı ahhhh ahhhh ama hamislikten tabi dogru hatırlıyosun cnm pazartesi 2:30da gecmiyo günler yaaaa

bu şekilde sakın dua etme canım Allahın kudreti sonsuz hayırlı,rahat bir gebelik dilee
ben hep dedim ki sürekli bulantım olsun zor geçsin ama sağlıklı olsun ben şükrederim diyodum dua ediyordum......karşıdan anlatılınca kolay geliyor ama bulantı mahvediyormuş gerçekten ama yinede şükürler olsun...

3 gün kalmış çok heyecanlı başlasın bakalım tedavin senin göbişine döllenmiş bir bebiş koyacaklarr haa

Öyle tabi cnm yaa bende cok heyecanlıyım ilk kez döllendi mi döllenmedi mi diye düsünmeyecem döllenmis olacak bebisimle gelecem evime ama bu defa tuttu mu tutmadı mı diye düsünecem ama herseyin hayırlısı

Öyle tabi cnm yaa bende cok heyecanlıyım ilk kez döllendi mi döllenmedi mi diye düsünmeyecem döllenmis olacak bebisimle gelecem evime ama bu defa tuttu mu tutmadı mı diye düsünecem ama herseyin hayırlısı

tutacak Allahın izniylee sana en büyük tavsiyem tutunması için ilaç yazdır doktora -progestan- o kadar para döküyosun bu ilacı mutlaka kullan ve bol bol dinlen canım

tutacak Allahın izniylee sana en büyük tavsiyem tutunması için ilaç yazdır doktora -progestan- o kadar para döküyosun bu ilacı mutlaka kullan ve bol bol dinlen canım

İnsallahhh cnmm yazdıracam zaten o ilacı daha önce de kullandım dinlenecem zaten sürekli yatmayacam ama ev isi de yapmayacam ayyy coook heyecanlı yaa bir an önce baslasam keskeeee

İnsallahhh cnmm yazdıracam zaten o ilacı daha önce de kullandım dinlenecem zaten sürekli yatmayacam ama ev isi de yapmayacam ayyy coook heyecanlı yaa bir an önce baslasam keskeeee

ne zaman başlıyosun canım tedaviye bencede çok heyecanlı inşallah tutar..

hayırlı haberler verirsin tez zamanda inş. canım

ne zamna başlayacan Sümeyye

şirine sana özel mesaj yazdım ama kutun dolu canım...iyimisin??? boşalt kutunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…