Ahandaa yakaladımmm siziiiiiiiiiii
doktor baktığında 3 yumurtan var demişti geçen hafta adetliyken, büyük ihtimalle sol taraftan yumurtlayacaksın dedi,, aayy truuu beni heyecanlandırdı bide ikiz oluyomuşşş ne güzel olur sağlıklı olsunlarda süpeerr olur yaaa duygulandım ağlarım şimdii
benim adet erken oluyoya çoğu zaman erkenden çatlar diye korkuyorum açıkçası, neyse hayırlısı bakalım
sen nerelerdesin sümeyyabımya görüşemiyoruz artık
bizde iyiyiz çok şükür bulantılı haldeyiz ama iyiyizz...sende ne var ne yok?? ayın 18'imiydi canım randevu zamaın ben mi yanlış hatırlıyorumİyiyimm cok sükür cnm sen nasılsın bebis nasıl bakalımmm
doktor baktığında 3 yumurtan var demişti geçen hafta adetliyken, büyük ihtimalle sol taraftan yumurtlayacaksın dedi,, aayy truuu beni heyecanlandırdı bide ikiz oluyomuşşş ne güzel olur sağlıklı olsunlarda süpeerr olur yaaa duygulandım ağlarım şimdii
benim adet erken oluyoya çoğu zaman erkenden çatlar diye korkuyorum açıkçası, neyse hayırlısı bakalım
ayyy kocam küstü gece bana, istemiyosun beni diyeo yüzden moralim bozuldu öööff , ilginç aslında kocaman bi çocuğum var benim, hem bebiş hem kocam nasıl ilgilencem bilemiyorum, yok daha 10. günüm çatlamamıştır, ama kasıklar çok ağrıyoo invooo
bu 7.ayım olacak kısmetse senin canım ?Ama bu ay çok umutlu olmak istiyorum hadı bakalım o zaman soğan kürüne başlıyoruz
günaayyddııınnn kızlaarr nabersiniz var mı bi gelişme
yardım
Arkadaşlar merhaba.. benim adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki
O mide bulantıları bende de olaydı ahhhh ahhhh ama hamislikten tabidogru hatırlıyosun cnm pazartesi 2:30da gecmiyo günler yaaaa
bu şekilde sakın dua etme canım Allahın kudreti sonsuz hayırlı,rahat bir gebelik dilee
ben hep dedim ki sürekli bulantım olsun zor geçsin ama sağlıklı olsun ben şükrederim diyodum dua ediyordum......karşıdan anlatılınca kolay geliyor ama bulantı mahvediyormuş gerçekten ama yinede şükürler olsun...
3 gün kalmışçok heyecanlı başlasın bakalım tedavin senin göbişine döllenmiş bir bebiş koyacaklarr haa
Öyle tabi cnm yaa bende cok heyecanlıyım ilk kez döllendi mi döllenmedi mi diye düsünmeyecem döllenmis olacak bebisimle gelecem evime ama bu defa tuttu mu tutmadı mı diye düsünecem ama herseyin hayırlısı
tutacak Allahın izniylee sana en büyük tavsiyem tutunması için ilaç yazdır doktora -progestan- o kadar para döküyosun bu ilacı mutlaka kullan ve bol bol dinlen canım
İnsallahhh cnmm yazdıracam zaten o ilacı daha önce de kullandım dinlenecem zaten sürekli yatmayacam ama ev isi de yapmayacam ayyy coook heyecanlı yaa bir an önce baslasam keskeeee
Kız bu bebek resmini nerden buldun bayıldımm yaa cook tatlıııı
İnsallahhh cnmm yazdıracam zaten o ilacı daha önce de kullandım dinlenecem zaten sürekli yatmayacam ama ev isi de yapmayacam ayyy coook heyecanlı yaa bir an önce baslasam keskeeee
ne zamna başlayacan Sümeyye
Bulurum ben... ALLAH ISTEYEN HERKESE BOYLE saglikli TATLI bi bebis nasip etsin
Aaaa sirine gelmissss kız sen geldin ben cıkacam birazdan
ne zaman başlıyosun canım tedaviye bencede çok heyecanlı inşallah tutar..
lokumum sen gündüz girmezdin hayırlı haberlerini alıyorumm
hayırlı haberler verirsin tez zamanda inş. canımİnsallahhh cnmm yazdıracam zaten o ilacı daha önce de kullandım dinlenecem zaten sürekli yatmayacam ama ev isi de yapmayacam ayyy coook heyecanlı yaa bir an önce baslasam keskeeee
ne zamna başlayacan Sümeyye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?