lokumum sen gündüz girmezdin hayırlı haberlerini alıyorumm
ayyy kocam küstü gece bana, istemiyosun beni diyeo yüzden moralim bozuldu öööff , ilginç aslında kocaman bi çocuğum var benim, hem bebiş hem kocam nasıl ilgilencem bilemiyorum, yok daha 10. günüm çatlamamıştır, ama kasıklar çok ağrıyoo invooo
hayırlı haberler verirsin tez zamanda inş. canım
şirine sana özel mesaj yazdım ama kutun dolu canım...iyimisin??? boşalt kutunu canım
Belli degil daha cnm pazartesi belli olacak insallahhhhhhhhsen nasılsın bakalım
Bebisin nasıl kızzz masallahhhhh büyüyo yegenimmmm 9haftalık olmus bayılıyorum gelisimlerini okumaya
hayırlı haberler verirsin tez zamanda inş. canım
şirine sana özel mesaj yazdım ama kutun dolu canım...iyimisin??? boşalt kutunu canım
Sayfada 1000 olmamiza az kaldi
içgüveysinden hallice bugünüme şükür canım
saol kuzum darısı basına kasıklarım cok ağrıyor gelecez bir gün yanına özledik seni
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar düşünsenize bir gün biz de hamile kalıyomuşuz ve bebişlerden konuşuyomuşuz hayaldi gerçek olduöptüm sizleri kızlar girerim yine arada hayırlı cumalar..
1000. sayfaya yazana ne ödül var müdürümSayfada 1000 olmamiza az kaldi
canım boş ama :26:anlamadımm
1000. sayfaya yazana ne ödül var müdürüm
canım yine yan sekmede açıktı aynısını yollayayım dedim yine dolu yazıyor....
hiç bir şey için canını sıkma olur mu?? üzülme,stres yapma çevrendeki insanlar senin 2 canlı olduğunu unutabilir.... her sorun bigün gelir biter gider unutulur bebişine iyi bak sen canım
Rabbim huzur,mutluluk versin sanaa...
bende iyiyim canım...asıl sen nasılsın??true at canım msj sen nasılsın
ayyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar düşünsenize bir gün biz de hamile kalıyomuşuz ve bebişlerden konuşuyomuşuz hayaldi gerçek olduöptüm sizleri kızlar girerim yine arada hayırlı cumalar..
saol canım benim sanada inşallah kasıgım cok ağrıyor yaa biraz hastayım
şuan iş yerindesin dimi? eve gidince yat dinlen canımm..eğer ağrıların artarsa doktora git sakın stres yapma üzülmee bebeğin etkilenmesinnn....
e o zaman banada klomen versin doktor pis doktor belki verir :) geçen ay ben sana ilaç verdim mi dediydi ama geç kalmışız artık olmaz dediydi aman inşallah ilaçsız vardır yumoş yaaaaaaa haftaya giderim bende doktoruma artıkın
Aynen bacım yaaa siz gündüz geliyonuz ben aksam kac saat bekliyom telin basında kimse gelmiyo nasılsın bakalım cnm ben yine gidecem birazdan haberiniz olsunaksam gelin uleynnnn
bizde iyiyiz çok şükür bulantılı haldeyiz ama iyiyizz...sende ne var ne yok?? ayın 18'imiydi canım randevu zamaın ben mi yanlış hatırlıyorum
canım bendede ilkte 4-5 yumoş oluşmuştu yaa doktor banada çoğul ihtimali olabilir demişti ama daha sonra hepsinin gelişimi durmuştu 1 yumoş gelişmişti....hayırlısı böyleymiş
sen yinede doktora gidene kadar değerlendir bugünleri..mesela örneğin 3 yumoş varya 1 tanesi 9. gün çatlar biri 14 biri 20 bunu bilemeyiz...sen değerlendir doktorda pazartesi yumoşunun boyutlarını söyler zaten sana...
sağlıklı hayırlı olsun tek, ikiz hiç farketmezzama tedaviye başlamakla çok iyi ettin rastgele ilişki olmasındansa yumoş takibi ihtimali çok daha fazla arttırıyor..
eğer erken çatladıysalarda moralini bozma doktor 2. ay tedavini ona göre ayarlar..genelde 14.gün olgunlaşıyor yaa bence vardır yumoşların
bozma moralini kocalar hep böyleehele bi hamile kal dokunamasın sana o zaman gör bak nasıl eğlenceli oluyor..
kasıkların ağrıması klomeninde etkisi olur yumoşların büyüyodur yada çatlama aşamasına gelmiş olabilir sen değerlendir canım bu akşamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?