Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

işte senin ağrıyoya kasıklar benimde hep yumurtalıklarım ağrıyo aynen öyle 10 gün falan sürüyo 2 aydır biraz daha azaldı sanki çok ilginç ya ben korunmayı bıraktım yumurtladığımı hissediyorum Allah tarafından hissettiriyo bana ama olmuyo yani ağrının başka nedeni olamaz heralde doktorlara söyledim yok bişe diyolar kızlar çok ilginç Allahım yaaa sen nelere kadirsin uleynnnnnnn kızlar bu kadar normalken ben neden olmuyooo diye sormicam çünkü olacak olacakkkk(inşallah)

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar düşünsenize bir gün biz de hamile kalıyomuşuz ve bebişlerden konuşuyomuşuz hayaldi gerçek oldu öptüm sizleri kızlar girerim yine arada hayırlı cumalar..

Sayfada 1000 olmamiza az kaldi
1000. sayfaya yazana ne ödül var müdürüm

canım boş ama :26:anlamadımm

canım yine yan sekmede açıktı aynısını yollayayım dedim yine dolu yazıyor....

hiç bir şey için canını sıkma olur mu?? üzülme,stres yapma çevrendeki insanlar senin 2 canlı olduğunu unutabilir.... her sorun bigün gelir biter gider unutulur bebişine iyi bak sen canım
Rabbim huzur,mutluluk versin sanaa...

saol canım benim sanada inşallah kasıgım cok ağrıyor yaa biraz hastayım

true at canım msj sen nasılsın
bende iyiyim canım...asıl sen nasılsın??

ayyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar düşünsenize bir gün biz de hamile kalıyomuşuz ve bebişlerden konuşuyomuşuz hayaldi gerçek oldu öptüm sizleri kızlar girerim yine arada hayırlı cumalar..

canım hep diyorum ya bi tarafım yarım sizleri bekliyorum o günler gelsin istiyorum..umutlarımız yeşersin istiyorum....
amiiiiiiiiiiiiiin canım kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

adetliyken gitki sanada klomen versin, aayy benim doktor süperyaa, çok iyi...
git bi, baktırr

Aynen bacım yaaa siz gündüz geliyonuz ben aksam kac saat bekliyom telin basında kimse gelmiyo nasılsın bakalım cnm ben yine gidecem birazdan haberiniz olsun aksam gelin uleynnnn

ben klomen kullanıyrm sümeyyabım, prolaktinim yükselmiş falan, yumoş takibi yapıyoruz bakalım nolcekkk

ayyy sen nasıl mükemmel bi annesinyaaa canııımm, çok saol senle konuşunca rahatlıyorum inankiii

görür o gününüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…