- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
evet canım alt kasıgım ağrıyor atlatmam lazımm bebeğim için
canıımsın kötü düşünme pozitif ol, rabbim sana ne güzellik vermiş, bol bol dua et, güzel düşün devrem, doktoruna da git, her şeyi kafana takma bebişini düşünn
vay vay vay tosunaaaa agzi burni yesinooo naber lo
bugün bi tiviti 'lo' diyince bütün topik ayağa kalkar... ''kalkın'' der tiviti ''kalkın ve halay çekin''
bugün bi tiviti 'lo' diyince bütün topik ayağa kalkar... ''kalkın'' der tiviti ''kalkın ve halay çekin''
saol devrem hastayım ya bebeğim için endişeleniyorum
saol devrem hastayım ya bebeğim için endişeleniyorum
adetliyken gitki sanada klomen versin, aayy benim doktor süperyaa, çok iyi...
git bi, baktırr
ben klomen kullanıyrm sümeyyabım, prolaktinim yükselmiş falan, yumoş takibi yapıyoruz bakalım nolcekkk
ayyy sen nasıl mükemmel bi annesinyaaa canııımm, çok saol senle konuşunca rahatlıyorum inankiii
görür o gününüüü
kib senin doktor kimmiş bakem kız adetliyken ben baktıramam rahatsız olurum olmaz bitsin hemen gidicem canım
cnm yumurta takibi yaptırmak istiyorsan adetinin 4 yada 5. Günü gitmen lazım 5. Gün klomene başlatıyor çünkü ben öle gitmiştim bana o zmn gelcen dedi bütün dk ların işleyişi aynı çöplerinde peçeteler vardı bisürü kanlı
ama bende yumurtlama sorunu yoktu ben gittim bir ay tmm dedi bana güzel gelişiyo dedi ama geçen ay yok yumoş dedi bana Allah allah bana hatta adet bitince gel dedi bu ay için
cnm yumurta takibi yaptırmak istiyorsan adetinin 4 yada 5. Günü gitmen lazım 5. Gün klomene başlatıyor çünkü ben öle gitmiştim bana o zmn gelcen dedi bütün dk ların işleyişi aynı çöplerinde peçeteler vardı bisürü kanlı
tekrar test yap canım her ay düzensiz mi oluyo senin regl doktora gidiyomusun sen bırakmıştın bu ay bence sende eğer hamile değilsen tekrar başla canım doktora git eşinde bi baktırsın kendine ihmal etmeyin ben bile gidiyorum yahu bu ay yine yumurtlama takibi yaptırıcam galiba geçen ay yumoş yok dedi doktor beni sinir etti ama vardı eğer bu ayda yok derse dicem ki hiç bile ben yumurtluyorum ovülasyon söylüyo banaama cidden ben ağrılarımdan hissettim yumurtladığımı ovüdede kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm du bakalım zaten doktor rüyama girdi bu ay yine tutmamış dedi bana onu da söylicem rüyama girdin dicem hahahaaaaa
şimdi ben anlamıyorum bizim kib kendiliğinden yumurtluyosa mesela neden klomen kullansın ki yani ne gerek var klomen iyi bişey değilmişki kist bile yapıyomuş diye duydum ben aslında kullanmak istemiyorum öyle şeyler
kib senin doktor kimmiş bakem kız adetliyken ben baktıramam rahatsız olurum olmaz bitsin hemen gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?