Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet canım alt kasıgım ağrıyor atlatmam lazımm bebeğim için

canıımsın kötü düşünme pozitif ol, rabbim sana ne güzellik vermiş, bol bol dua et, güzel düşün devrem, doktoruna da git, her şeyi kafana takma bebişini düşünn

kib senin doktor kimmiş bakem kız adetliyken ben baktıramam rahatsız olurum olmaz bitsin hemen gidicem canım

kib senin doktor kimmiş bakem kız adetliyken ben baktıramam rahatsız olurum olmaz bitsin hemen gidicem canım

cnm yumurta takibi yaptırmak istiyorsan adetinin 4 yada 5. Günü gitmen lazım 5. Gün klomene başlatıyor çünkü ben öle gitmiştim bana o zmn gelcen dedi bütün dk ların işleyişi aynı çöplerinde peçeteler vardı bisürü kanlı

ama bende yumurtlama sorunu yoktu ben gittim bir ay tmm dedi bana güzel gelişiyo dedi ama geçen ay yok yumoş dedi bana Allah allah bana hatta adet bitince gel dedi bu ay için

ama bende yumurtlama sorunu yoktu ben gittim bir ay tmm dedi bana güzel gelişiyo dedi ama geçen ay yok yumoş dedi bana Allah allah bana hatta adet bitince gel dedi bu ay için

şimdi ben anlamıyorum bizim kib kendiliğinden yumurtluyosa mesela neden klomen kullansın ki yani ne gerek var klomen iyi bişey değilmişki kist bile yapıyomuş diye duydum ben aslında kullanmak istemiyorum öyle şeyler

sen kendin yumurtlayıp yumurtlayamadığını biliyo musun peki yani oluşuyomu yumurtalar canım ben bu ay reglden sonra gideyim de eğer yine yumurta yok derse bi dahaki ay artık 4.ya da 5.gün giderim ne yapayım ama ovü testimde ben geçen ay kopkoyu ikinci çizgiyi iki gün gördüm adetimin 20.günü biliyorum ağrımda oldu yumurtladım ben ama doktor yok dedi bana 14.günümde bakalım bu sefer ne diyecek eğer yine yok derse ve ben ovüde yakalarsam o çift çizgiyi yanına gidip tekrar bak diyecek

ay çok güldüm yaaa

invoo bak şimdi tatlım, bende bu ay prolaktin yüksek çıkınca düşürmesi için ilaç verildi, sonra doktor klomen verdi, yumurtlama oluyo olabilir önemli olan yumoşlar büyüyüp çatlayabilmesi, çatladıktan sonra spermle birleşiyor, çatlamazsa istediğin kadar yumurta olsun gelişmeyip çatlamıyosa yararı yok,
adetliyken gittim ben ama ultrasonda baktı zaten alttan bakmadı ki, deli kız bende çok korkuyodum zaten alttan bakar diye ama bakmadı çok şükür, klomen kullanmasamda yine kist oluşabilir ben bu ay doktor kontrolündeyim o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…