- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
saol havadisler için
kuru inciri ben de alıp öyle yiyeyim bari
kaynat soğut iç unutuyorum geçen gün dedim ya akılda kalmıyor benim
badem fındık tarzı çerezler tüketmek de genel anlamda önemli
ateşini takip eden var mı burda
canım bizde bu ay nolcakki dedik korunmadık..
ama şimdi düşünüyorum kursa yazıldım hafata 3 gün akşam..
iş çıkışı kursa gidceğim..
hamileliğin başlarında sorun olursa kalkamazsam ayağa işten izin alırım ama kursu bırakamam..
biliosun maddi durumumuz çok iyi değil..
o yüzden bu sınavı çocuklarım için kazanmak zorundayım..
eşimde böle düşünüyor..
bize 8-9 ay çok birşey kaybettirmez inş..
ama sınavı kazanırsak hemen gideriz doktora..bir sorun varsa bile hemen yaptırırız tedavisini...
şayet en kötü şey şu durumda..
eğer eşim diyor bend eproblem varsa tüp bebek denirse onu yaptıracak para yok..
daha çok üzüleceğiz..ama memur olursak her türlü tedavimizi yaptırız..bebeği iyi şartlarda dünyaya getirirz diyor..
bilmem anlatabildimii...
herkese merhabalar tekrardan
hemşocum iyidir senden naber bakim
anlıyorum canımm tabıkı sen daha ıyı bırlıısn ama hanı ne zmna olcagı bellı olmuyo ozyuden demıstım ama tabıkı herkesın kendıne gore planı vardır en doğrusunu sen bırlıısnzaten bebge bakabılecegın ortamı yaratmadan hamıel klamanın bı anlamı yok her ıhtımalı düşünerek harket etmek lazım
ne zamn başlayayım canım bugun adetimin 6 .günü bugun bityor tamamen kuru incirmi
aynenn birtanemm...hamile kalıp sıkıntı içinde kalmakta var..şimdi hamile kalsam bebeğe bakarız ama zorlanıruz burası bir gerçek..
eşimde öle olsun istemiyor..
hayırlısı bakalım herşeyin...Ben rabbime sığındım..o bana doğru yolu göstersin inşşş
ricaa sekerim inciri bende baslıyacam ateşi ben bakmıyom ya baksammı bi ateş ölçer adetten mi baslıyoz şimdi başlasam olurmu
kızlar yaa tam 10. gündeyim ve ben biraz önce dolu bir tüp kaldırdım ve mutfağa götürdüm bişey olur mu unuttum bebiş muhabbetlerini, yumoş dönemine yakınya bişe olurmu, belim çok ağrıdı eşimde attı fırçayı hemen banaaaa
kızlar yaa tam 10. gündeyim ve ben biraz önce dolu bir tüp kaldırdım ve mutfağa götürdüm bişey olur mu unuttum bebiş muhabbetlerini, yumoş dönemine yakınya bişe olurmu, belim çok ağrıdı eşimde attı fırçayı hemen banaaaa
diikat et canım ya eskiden annem agır kaldırma cocugun olmaz çorapsız yere basma cocugun olmaz demişti limon içme kahve içme derdi ne haklıymış buradan anneme selamlar gec oldu ama anne dinleycem seni
al da yarın sabah başla istersen.
tam zamanı kanımca,hatta reglynin ilk günü başlayın demişler.
benim bu sabah 2 değer yüksek çıktı ateşim ve
beyazla yumurta akı karışımı bir akıntı geldi.
ay dedim ne oluyor heyecan bastı.
ama bu ay işte karambole gidiyor.ben geç başladım ateş ölçmeye.bu ay olmazsa bir daha ki aya daha tedbirli olcam.
hemen de bişi olmaz kanımca ama dikkat sen kendine yine de üzülme
naber Rüzgargülü,
senin çalışmalar ne durumda ne zamandır görüşmüyoruz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)daha yeni koymuştum hemen yorulmasın
inş :)
tedaviden olumlu sonuç alırsın umarım g
ya ben yatıyorum arkidişler
çok uykum geldi
ben yatmazsam eşim gelcek birazdan çemkircek
inşallah bişe olmaz canım, bende ateş,imi ölçüyorum ama bildiğimiz koltuk altından, sabah akşam aynı çıktı hep, dün akşam ve bu sabah düşük çıktı çok az, artınca yumoş olcak dimi...
Iyidir Bitter senden naber :)
Benim çalismalar uzadi Turkiyeye gidince, simdi de regl olmayi bekliyorum asilamam olacak
Olmaz diye geciyor hep aklimdan, bebek konusundan o kadar uzaklastim ki kendimi hic hamile kalacak gibi hissetmiyorum yani cok zor..
Senin nasil tedavi mi oluyorsun ?
kızlar yarın iş arkadaşlarım evime gelecek akşam iş çıkışı caya ne yapsam bana fikir verirmisiniz cok panik oldum :18:
kızlar yarın iş arkadaşlarım evime gelecek akşam iş çıkışı caya ne yapsam bana fikir verirmisiniz cok panik oldum :18:
canım ben de birkaç gün koltuk altından yapayım dedim ama cıks düşük çıkıyor ve dil altından tavsiye ediyorlar özellikle.
birkaç gündür dil altından yapıyorum hep 36.2 veya 3 bugün 4 çıktı
ben de iyiyim canımcım özlemişim seni de
bugüne kadar bana hamilelik hep uzaktı,şimdi isteme açısından yakınlaştım ama
dediğin gibi şimdi de kalamazsam durumu var seni çok iyi anlıyorum
ben daha bu ay başladım çalışmalara kuzum
içim dışım ne halde hiç bilmiyorum
bu ay olamazsam gidicem doktora testler vs için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?