Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ricaa sekerim inciri bende baslıyacam ateşi ben bakmıyom ya baksammı bi ateş ölçer adetten mi baslıyoz şimdi başlasam olurmu

anlıyorum canımm tabıkı sen daha ıyı bırlıısn ama hanı ne zmna olcagı bellı olmuyo ozyuden demıstım ama tabıkı herkesın kendıne gore planı vardır en doğrusunu sen bırlıısn zaten bebge bakabılecegın ortamı yaratmadan hamıel klamanın bı anlamı yok her ıhtımalı düşünerek harket etmek lazım

aynenn birtanemm...hamile kalıp sıkıntı içinde kalmakta var..şimdi hamile kalsam bebeğe bakarız ama zorlanıruz burası bir gerçek..
eşimde öle olsun istemiyor..
hayırlısı bakalım herşeyin...Ben rabbime sığındım..o bana doğru yolu göstersin inşşş

kızlar yaa tam 10. gündeyim ve ben biraz önce dolu bir tüp kaldırdım ve mutfağa götürdüm bişey olur mu unuttum bebiş muhabbetlerini, yumoş dönemine yakınya bişe olurmu, belim çok ağrıdı eşimde attı fırçayı hemen banaaaa

bende kpss için geçen yıl düşünmedim çalışıyodum falan zor olur diyodum, al bu sene yine olmadı atanamadım, çalışmıyorumda, bebişde olmuyo hepsi üst üste geldi hoop deyince de olmuyo iştee:26::26:

ricaa sekerim inciri bende baslıyacam ateşi ben bakmıyom ya baksammı bi ateş ölçer adetten mi baslıyoz şimdi başlasam olurmu

al da yarın sabah başla istersen.
tam zamanı kanımca,hatta reglynin ilk günü başlayın demişler.

benim bu sabah 2 değer yüksek çıktı ateşim ve
beyazla yumurta akı karışımı bir akıntı geldi.
ay dedim ne oluyor heyecan bastı.
ama bu ay işte karambole gidiyor.ben geç başladım ateş ölçmeye.bu ay olmazsa bir daha ki aya daha tedbirli olcam.

hemen de bişi olmaz kanımca ama dikkat sen kendine yine de üzülme

diikat et canım ya eskiden annem agır kaldırma cocugun olmaz çorapsız yere basma cocugun olmaz demişti limon içme kahve içme derdi ne haklıymış buradan anneme selamlar gec oldu ama anne dinleycem seni

diikat et canım ya eskiden annem agır kaldırma cocugun olmaz çorapsız yere basma cocugun olmaz demişti limon içme kahve içme derdi ne haklıymış buradan anneme selamlar gec oldu ama anne dinleycem seni

aynen çorap nedir bilmedim,şimdide patik çorakterlik allah ne verdiyseee

çok korktum devrem sonra aklıma geldiii ayyy inş bişe olmaz

inşallah bişe olmaz canım, bende ateş,imi ölçüyorum ama bildiğimiz koltuk altından, sabah akşam aynı çıktı hep, dün akşam ve bu sabah düşük çıktı çok az, artınca yumoş olcak dimi...

inşallah bu duyguyu birgün herkes yaşar Allah nasip etsin diyorum umudunuzu kaybetmeyin biz 7-8 aydır her ay acaba bu ay hamilemiyim diye bekledik ve artık çok şükür bi bebek bekliyoruz bu konuda bi sürü örnek var 7 sene 10 sene bekleyipte sonunda bebek sahibi olanlara çok şahit olan vardır dua edin hayırlısı deyin Allah büyük

yok canımm hıc bısey olmaz dah ayumurtlama donemıne bıle gırmemıssın nolcakk korkma okadrr hıc bısey olmaz

naber Rüzgargülü,
senin çalışmalar ne durumda ne zamandır görüşmüyoruz

Iyidir Bitter senden naber :)
Benim çalismalar uzadi Turkiyeye gidince, simdi de regl olmayi bekliyorum asilamam olacak
Olmaz diye geciyor hep aklimdan, bebek konusundan o kadar uzaklastim ki kendimi hic hamile kalacak gibi hissetmiyorum yani cok zor..
Senin nasil tedavi mi oluyorsun ?

kızlar yarın iş arkadaşlarım evime gelecek akşam iş çıkışı caya ne yapsam bana fikir verirmisiniz cok panik oldum :18:

canım ben de birkaç gün koltuk altından yapayım dedim ama cıks düşük çıkıyor ve dil altından tavsiye ediyorlar özellikle.
birkaç gündür dil altından yapıyorum hep 36.2 veya 3 bugün 4 çıktı

ben de iyiyim canımcım özlemişim seni de
bugüne kadar bana hamilelik hep uzaktı,şimdi isteme açısından yakınlaştım ama
dediğin gibi şimdi de kalamazsam durumu var seni çok iyi anlıyorum
ben daha bu ay başladım çalışmalara kuzum
içim dışım ne halde hiç bilmiyorum
bu ay olamazsam gidicem doktora testler vs için

Allah gonlune gore versin canim insAllah...
Arastiriyorum ince detayina kadar dusunuyorum ki bi kac damla sudan milyonlarca sperm ureten ve iclerinden yalnizca birini yumurtaya ulastiran RABBIM ne guzel yaratmissin sebeplerle..
Hersey sebeplere bagli sukur ediyorum yoksa baska turlu rahatlamanin imkani yok, dua ile huzur buluyor insan...
inanilmaz bir sistem insan vucudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…