Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

true kız arada girsene topiğe umut oluyodun bacım ya herkeşler gidiyo topiçten çok sessiz kaldı burası yaaa

canım eşimin pc'si tamirde bugün alıcak inş. benim pc'mide bana vermiyor sık giremiyodum...birde 1 aydan az kaldı sınavlarım var bacım yaaa çok sıkı ders çalışmam lazım....

eeeeeee true sen napıyon bacım kib den ses yok bari biz konuşalım

napıyım canımm yaaa hep aynı haberler sizde valla yokmu güzel gelişmeler..sümeyyabın randevusuda bugündü hayırlı haberlerle gelir inş.

sende ne var ne yok bakalım??

napıyım canımm yaaa hep aynı haberler sizde valla yokmu güzel gelişmeler..sümeyyabın randevusuda bugündü hayırlı haberlerle gelir inş.

aynen bende de hep aynı da bu hafta sonu taşınıyorum onun telaşı var biraz işte onun dışında da yarın doktora gitmeyi düşünüyorum baksın bakalım var mı bişeyler söylesin haberler doktorda yani anlayacağın

kib gitti Allah Allah bilgisayarına bişey oldu heralde ya da bayıldı bu kız tüh ya yazamadı kursağımızda kaldı neyse artıkın gelir bi ara yazar

ev taşımak çok zor Allah kolaylık versin canım ...
hadi bakalım inş. hayırlı haberlerle gelirsin sende yumoş takibi yaptır bu ay gelsin bebişler inş.

kib gitti Allah Allah bilgisayarına bişey oldu heralde ya da bayıldı bu kız tüh ya yazamadı kursağımızda kaldı neyse artıkın gelir bi ara yazar

bencede bişi oldu kursağımızda bıraktı gitti neyse canı sağolsun görünce yazar

ne oldu bacım seni bekliyom dört gözle hahaaa ne dedi doktor hııı anlat hele

hoşgeldin canımm hemen yazzz merak ettimmm
herkeze merhabalar bu arada

AYYY sizii yerim beeen hızlı karılar siziii net gitmiş yazdıklarımda boşa gitmişşş

sonunda milli oldum dicem ama , aayayyyyyyyy alttan sokuverdi cihazı doktor neye uğradığımı şaşırdım vallaaa

maşşallaah baaak 2 tane dedi doktor, sağ tarafta iki kocamaaan yumurtam vardı:) soldaki dhadaa kocamandı galiba bu çatlamış dedi, yumoşların erken gelişmiş dedi, bidahaki ay klomeni günde 1 tane kullanırsın bana hatırlat dedi,bol bol çalışın dedi

18e 16 büyüklüğünde 2 adet yumoşum var şuanda 2 güne çatlar heralde, sooonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…