- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
AYYY sizii yerim beeen hızlı karılar siziii net gitmiş yazdıklarımda boşa gitmişşş
sonunda milli oldum dicem ama, aayayyyyyyyy alttan sokuverdi cihazı doktor neye uğradığımı şaşırdım vallaaa
maşşallaah baaak 2 tane dedi doktor, sağ tarafta iki kocamaaan yumurtam vardı:) soldaki dhadaa kocamandı galiba bu çatlamış dedi, yumoşların erken gelişmiş dedi, bidahaki ay klomeni günde 1 tane kullanırsın bana hatırlat dedi,bol bol çalışın dedi
18e 16 büyüklüğünde 2 adet yumoşum var şuanda 2 güne çatlar heralde, sooonraaa
AYYY sizii yerim beeen hızlı karılar siziii net gitmiş yazdıklarımda boşa gitmişşş
sonunda milli oldum dicem ama, aayayyyyyyyy alttan sokuverdi cihazı doktor neye uğradığımı şaşırdım vallaaa
ilk defamı olduben sayısını unuttum valla ama hep bayanlar sokuverdi neyse ne dedi doktor canım bi de klomeni sordun mu?
e hadi geçmiş olsunsıkıntı yok artık o zaman doktor muayenesinde
canım 18 olan muhtemelen yarın çatlar sen bence bugünü de yarını da değerlendir sonra bi gün ara verip tekrar çalışırsın ohhhhhhhhhh maşallah yaaaaa 3 tane yumoş olalaaaaa
bittercik hazırlıklıydım aslında ondan rahattım galiba bide doktor gelmeden soyunup yattım, üzerimede örtü verdiler, ışığıda kapattılar, doktor geldi bianda sokuverdi başkada bakmadı zaten ama çok acıdı, sol yumurtama bakarken çok ağrı yaptı oda çatlamış olduğu için ağrı yapar dediii
ayyy güldürdün beni kız
öyle acı olabiliyor merak etme,hadi inş güzel sonuç gelir bu işten
bayanlar mrb. bır sorum daha olacak sızeprogestan kullanmıştım 10 gun .ayın 13 unde bitti .15 ınde gebelik testı yapayım dedım sılıkte olsa gözle rahatça gorulebılen ıkıncı bır cızgı cıktı. daha öncelerıde cok denemıştım ama sılıkte olsa gormemıştım hıç. ama dun adet oldu. anlamadım ben bu işi .. bır açıklaması olan var mı kı ?yarına da randevu aldım dr a gıdecegım ınş ..
canım çok heyecanlanma sen yinede benim gebelik testimde silikten fazla koyu çıkmıştı fakat kan testi negatif çıktı, yani olabiliyor, üstüne görme de olabilir, en iyisi doktorun bilir sabret bakalım
inanmiyorumönümüzdeki ay gelir bebisin insallah tatlim
ayyy inşallah canımm, kuzuuu inşallah toptan hamiş kalırız bu ayy
gel bacım gel :) amin inşallah canım..
msj kutun dolu kaç gündür...
cevap yazamıyorum...
günaydın herkese
sümeyyab canım inş sıkıntısız,güzel bir tedavi olur senin için ve bebeğine kavuşursun
etrafta sürekli hamile haberleri alıyorum,çok heyecanlanıyorumAllahım bize de nasip etsin inşallah
HEEEEYYYY NAPIOSUNUZZZ HANIMLAAARR, çoook pis çatlıyorum şu anndaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?