Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ilk defamı oldu ben sayısını unuttum valla ama hep bayanlar sokuverdi neyse ne dedi doktor canım bi de klomeni sordun mu?

canım 18 olan muhtemelen yarın çatlar sen bence bugünü de yarını da değerlendir sonra bi gün ara verip tekrar çalışırsın ohhhhhhhhhh maşallah yaaaaa 3 tane yumoş olalaaaaa

e hadi geçmiş olsun sıkıntı yok artık o zaman doktor muayenesinde

ilk defamı oldu ben sayısını unuttum valla ama hep bayanlar sokuverdi neyse ne dedi doktor canım bi de klomeni sordun mu?

nasıl utandım anlatamam, erkekti benim doktor,

neyysee sordum klomen kist yapmazmı dedim, yapabilir, tedavi sürecinde kullandığımız her ilaç kist oluşturablir, bunlar normal şeyler dedi, folikül kisti zararsızmış ve kendiliğinden geçiyomuş bidahaki ay falan, ayrıca gebeliğe engel değil dedi, sıkıntı yapma sen dedi, bu ay adetin geçerse kan testine gel dedi, adet olursan da 3. gün gel bakalım dedi

e hadi geçmiş olsun sıkıntı yok artık o zaman doktor muayenesinde

bittercik hazırlıklıydım aslında ondan rahattım galiba bide doktor gelmeden soyunup yattım, üzerimede örtü verdiler, ışığıda kapattılar, doktor geldi bianda sokuverdi başkada bakmadı zaten ama çok acıdı, sol yumurtama bakarken çok ağrı yaptı oda çatlamış olduğu için ağrı yapar dediii

canım 18 olan muhtemelen yarın çatlar sen bence bugünü de yarını da değerlendir sonra bi gün ara verip tekrar çalışırsın ohhhhhhhhhh maşallah yaaaaa 3 tane yumoş olalaaaaa

doktor dedi zaten, günaşırı dedi bende yani 2günde bir mi dedim, hayyırr hergün olabiliyosa hergün, en kötü 2 günde bir dedi, aynen dediğin gibi 3-4 günü kaçırmayın dedi.. bakalımm 3üz olursa bideee hıııhh tamaaaam

ayyy güldürdün beni kız
öyle acı olabiliyor merak etme,hadi inş güzel sonuç gelir bu işten

bayanlar mrb. bır sorum daha olacak sıze progestan kullanmıştım 10 gun .ayın 13 unde bitti .15 ınde gebelik testı yapayım dedım sılıkte olsa gözle rahatça gorulebılen ıkıncı bır cızgı cıktı. daha öncelerıde cok denemıştım ama sılıkte olsa gormemıştım hıç. ama dun adet oldu. anlamadım ben bu işi .. bır açıklaması olan var mı kı ?yarına da randevu aldım dr a gıdecegım ınş ..

canım çok heyecanlanma sen yinede benim gebelik testimde silikten fazla koyu çıkmıştı fakat kan testi negatif çıktı, yani olabiliyor, üstüne görme de olabilir, en iyisi doktorun bilir sabret bakalım

canım çok heyecanlanma sen yinede benim gebelik testimde silikten fazla koyu çıkmıştı fakat kan testi negatif çıktı, yani olabiliyor, üstüne görme de olabilir, en iyisi doktorun bilir sabret bakalım

gerçektenmı cnm :44: ..adetın ucuncu gunu hormanlarıma bakılcaktı zaten her şekılde gıdecektım doktora ..ustune görmeyi duydum ama bı kaç damla oluyor dıye duydum bnmkı şakır şakır

Amiiinnnnnn bitterim Allah razı olsun cnmmmm güzel haberlerimizi vermek nasip olur insallah en kısa zamanda

HEEEEYYYY NAPIOSUNUZZZ HANIMLAAARR, çoook pis çatlıyorum şu anndaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…