İyiyiz cnm sen napıyon bakalım gecmisi okudum muayeneyi baya garipsemissinmasallah yumoslarda büyümüs bol bol calısırsınız artık
doktor erkekya hani bi anda soyun denilince caz da yapamadımzaten korkuyodumyaa alttan bakcaklar diye, bakıverdi doktor iki dakika da, bi folikül baya büyümüş çatlamış galiba dedi, sağ tarafta 2 yumoş vardı kocaman, hergün dedi doktor, ayyy artık zor geliyor aslında ama napalım başa gelen çekilir
hergün mü genelde gün asırı diyo drlar kız ben de hic erkek dra gidemedim utanıyorum hadi bakalım topigin ikiz anası ol sen bende tüp anası
günaşırı dedi bende 2günde bir mi dedim, her gün olsa daha iyi bu hafta dedi, olmazsa en kötü 2günde bir dedi, ben doktorun yalancısıyım, ama sol kasığımdaki çatlamış sumeyye sağdakiler 2 taneydi, kızz sonra üçüz olmasınn, bebek bebek dedim al sana 3taneee... olsun toptan büyütürüm napim, sağlıklı olsunda
tüp anacığııımmm, hadi bakalım inşallah...
bende çok utanıyodum, birden bakalım yumurtala ne durumda soyun deyince yok diyemedim, karanlık ve üzerim örtüktü Allahtan algılayamadım ki ne oluyor ne bitiyor
ohhhhhh ne güzel kızzzz büyütürsün ücü birarada normalde bi sabah bi aksam olacak sekilde diyolar öesela bu gece oldu diyelim carsamba sabahı oluyo bi daha bu gün asırı oluyo
hhııııı anladııımmsabah uyanamıyorum uyku ağır basıyooo ayayayayayyyyyyyyyy
kızlar yook invoo taşınıyo, bitter twiti zaten yok, aybizim adet olmuş ondan yok heraldee
AYYY sizii yerim beeen hızlı karılar siziii net gitmiş yazdıklarımda boşa gitmişşş
sonunda milli oldum dicem ama, aayayyyyyyyy alttan sokuverdi cihazı doktor neye uğradığımı şaşırdım vallaaa
maşşallaah baaak 2 tane dedi doktor, sağ tarafta iki kocamaaan yumurtam vardı:) soldaki dhadaa kocamandı galiba bu çatlamış dedi, yumoşların erken gelişmiş dedi, bidahaki ay klomeni günde 1 tane kullanırsın bana hatırlat dedi,bol bol çalışın dedi
18e 16 büyüklüğünde 2 adet yumoşum var şuanda 2 güne çatlar heralde, sooonraaa
ama en ideali sabahmıs kız bende uykuya düskünüm biraz
Twety ve bitter cok nadir geliyolar artık true aksamları gelirdi oda gelmedi bugün
günaydınnnnnnnnnnn kızçeler :)
günaydın cnm nbr ..................??
iyidir canım çok yoğunnnnnnnnn işlerde yoğun taşınma telaşı var akşam tülleri yıkadım bugün ütü ve perdeler yıkanacak öğleden sonra igdaşa gitmem lazım işlerde yoğun bu arada da dün doktora gittim bugün gidemem diye doktor şu an bişey göremiyorum dedi ama daha çok erken henüz 5.günündesin haftaya gel dedi klomen yazayım mı dedi istermisin ne bileyim dedim kist yapmasın dediki çok yükleme yaparsak yapar dedi sana hafif vericem ben dedi günde 1 tane 5 gün kullan dedi bugün başla dedi geç kalırsın yoksa dedi işte aldım bende başladım bakalım haftaya pazartesi tekrar gidicem..
iyidir canım çok yoğunnnnnnnnn işlerde yoğun taşınma telaşı var akşam tülleri yıkadım bugün ütü ve perdeler yıkanacak öğleden sonra igdaşa gitmem lazım işlerde yoğun bu arada da dün doktora gittim bugün gidemem diye doktor şu an bişey göremiyorum dedi ama daha çok erken henüz 5.günündesin haftaya gel dedi klomen yazayım mı dedi istermisin ne bileyim dedim kist yapmasın dediki çok yükleme yaparsak yapar dedi sana hafif vericem ben dedi günde 1 tane 5 gün kullan dedi bugün başla dedi geç kalırsın yoksa dedi işte aldım bende başladım bakalım haftaya pazartesi tekrar gidicem..
çook şükür canım hangi ağrının yumoş ağrısı olduğunu öğrendim ve içerde bişey olmadığını öğrendim, çok şükür kafamda soru kalmadı artık bakalım bi kaç ay böyle deneyelim dedi doktor, umarım ikişer üçer farketmez sağlıklı meleğim olsun çabuk gelsin rabbim izin verirse inşallah başka ne isterimmmaşallah canım Allah nazardan saklasın demek 3 yumoşun varmış inş. bu ay güzel haberleri verirsin canım artık çifter mi olur üçüz mü olur tek mi olur bilemem Rabbim hayırlısını nasip etsin.. çoook çook sevindim canım benim yaaaa alttan baktırmak en iyisi iyiki böyle baktırmışsın bak ne güzel musmutlu geldin doktordan
geldim
günaydın cnm nbr ..................??
bu arada sağ yumurtalığım kıpraşıyo dünden beri bakalım nolcekkkkk
sonrasında çatlatma iğnesi fala n vurulacan mı? hadı hayırlısı canım bu aykı emeklerı n boşa çıkmaz inşallah hayırlısı ile bua ra da bende rüya gördüm çok garipti.dün askerli falan fotoğraflara baktım da ondan herhalde de diğerii anlamadım.eşim rüyamda savaş çıktı ben askere gidiyorum diyor.bende gidemezsin diyorum ya birşey olursa faln dıyorum.mecburum diyor gidiyor.daha sonra kucagımda bır ttane beyaz çarşafla kundak yapılmış bir bebek görüyorum.bebek ağlıyor bende emziriyorum iki göğsümden de sütler akıyor .sonra emzırıp uyutuyorum.tekrar ağlıyor tekrar emzırıyorum.
innvooo oğlum olursa bende adını ATA koyucam inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?