Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben sımdılık doktra falan gıtmıyorumm bzımkıne de kızdım gıtmıyor dra bende çalışıyorum kalsın dedımm yapacak birşey yok yumoş gunumu hesaplyarak ılışkı olur artık yapacak birşey yok... çok ilginç bir rüyaydı canım .hayırlıs olunn senın yuzunn guler inşallah bu ay

kız gitsene niye gitmiyosun eşin de gitsin Allahım ya iki dakkalık iş birlikte gidin işte..

kibbbbbbbb sana diyom kaç gün kullandın bi de kaç tane kullanmıştın klomeni bacım

kız gitsene niye gitmiyosun eşin de gitsin Allahım ya iki dakkalık iş birlikte gidin işte..

iki dakıkalık iş ama benimki gitmiyor npim cnmm soyledim dilimde tüy bitti çalışıyor oda gerçi sürekli mesaiye bırakıyorlar kocişimi hali kalmıyor .diğer zamanlardada dinleniyor ... bır fırsatını bulsak.benim patronda garipleşti bu aralarr laptoba bile birşey söylemeye başladı.bugunluk sıkıntı yoktu allahtan. bakalım bırazdan konuşurum yine ama halledebilirsek artık!

birgün bende anne olacağım kızım olsun çok istiyorum adı bile hazır Ada

inşallaaah cannım, bende kızım olursa ada oğlum olursa ata istiyorum allah nasip ederseee inşallahh

kibbbbbbbb sana diyom kaç gün kullandın bi de kaç tane kullanmıştın klomeni bacım

invocum ben 5gün kullandım günde 2tane kullandım, doktor yumurtaların çok çabuk gelişmiş, bir dahaki ay günde bir tane kullanıcaz 5gün dedi....

benim sol tarafta da çok kıpraşma var bu ay inş hayra çıkar :)

hadi inşallah canım...
benim hamile kaldığım ay yumurta çatladığı günlerde çok sancım olmuştu o ay hamile kaldım bi arkadaşında aynısı oldu oda şuanda hamile..
tek taraflı batmalar oluyordu...inşallah seninde bebişdir ve daim olur..

''Anne olmadan anlayamazsın'' derdi annem melekler Ne kadar da haklıymış.Şimdi ona itiraf ediyorum ne kadar haklı olduğunu,gülümsüyor,gözleri doluyor anneciğimin. Ne kadar kıymetliymiş insanın yavrusu.Onu kucağına aldığı vakit yaşanan duygular, o mutlulukla karışık şaşkınlık nasıl da derinmiş,ne kadar güzelmiş. O mis kokusunu içine çekmek,yumuk yumuk ellerini öpmek :hıms: Yarı kaygı yarı heyecanla incelenen bu minik bedenin hayatın odak noktası olacağına inanmak o an için ne mümkün! Ancak zaman geçtikçe insan bunu anlıyor. Herşey ona bağlı oluyor.Yemeniz,içmeniz ,gezmeniz,tüm özel aktiviteleriniz.24 saatin her anı ona bağlı.Şu saatte uyuyacak,şu saatte uyanacak,yemek saati bu,süt saati şu...Hiçbiri de zor gelmez,zevkle ,keyifle,özene bezene yapılır.Sanki dünyada ki tek anne sizmişçesine.Sonsuz bir ihtimamla.. Büyüdükçe siz de birlikte büyüyorsunuz,öğreniyorsunuz.Görünmez ,içinizin ta derinliklerinden gelen,hani şu burun sızlatan bir sevgiyle bağlanıyorsunuz sıkıca.. Allah herkesin evladını bağışlasın,iyi günlerini göstersin Ne mutlu bana onun gibi saygılı,sevgili,sırdaşım,arkadaşım,yoldaşım bir oğlum var.

alıntı..

ağladım bunu okuyunca...

inşallah

yazıda ne güzel anlatmış..küçücük bir bedene aşık olmak,öpmek koklamak.onu hayatının odak noktası yapmak..Allahım er ya da geç hepimizi sevindirsin inşallah :)

inşallah

yazıda ne güzel anlatmış..küçücük bir bedene aşık olmak,öpmek koklamak.onu hayatının odak noktası yapmak..Allahım er ya da geç hepimizi sevindirsin inşallah :)

aminn inşallah canım
artık vakit kabetmek istemiyorum bebeğim olsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…