hadi hayırlısı canım benim yaaaa ne zormuş böyle beklemek rüyan güzelmiş canım..bilmiyorum iğneye gerek olmaz heralde kendiliğinden çatlar bakalım haftaya doktor söyler ne yapılacağını önce bi yumoş olsun da bakarız çaresinekib sen nasıl kullanmıştın bacım klomeni bana hafif verdi bu ay
ben sımdılık doktra falan gıtmıyorumm bzımkıne de kızdım gıtmıyor dra bende çalışıyorum kalsın dedımm yapacak birşey yok yumoş gunumu hesaplyarak ılışkı olur artık yapacak birşey yok... çok ilginç bir rüyaydı canım .hayırlıs olunn senın yuzunn guler inşallah bu ay
kız gitsene niye gitmiyosun eşin de gitsin Allahım ya iki dakkalık iş birlikte gidin işte..
kız gitsene niye gitmiyosun eşin de gitsin allahım ya iki dakkalık iş birlikte gidin işte..
good mornigler efenim nasılsınızz??
birgün bende anne olacağım kızım olsun çok istiyorum adı bile hazırAda
kibbbbbbbb sana diyom kaç gün kullandın bi de kaç tane kullanmıştın klomeni bacım
inşallaaah cannım, bende kızım olursa ada oğlum olursa ata istiyorum allah nasip ederseee inşallahh
invocum ben 5gün kullandım günde 2tane kullandım, doktor yumurtaların çok çabuk gelişmiş, bir dahaki ay günde bir tane kullanıcaz 5gün dedi....[/QUOTE
anladım canımcım ikiz olur belki hem ada hem ata koyarsın
inşallaaah cannım, bende kızım olursa ada oğlum olursa ata istiyorum allah nasip ederseee inşallahh
invocum ben 5gün kullandım günde 2tane kullandım, doktor yumurtaların çok çabuk gelişmiş, bir dahaki ay günde bir tane kullanıcaz 5gün dedi....[/QUOTE
bende kızım olursa adını kib koyucam
bende kızım olursa adını kib koyucam
bak sen edebsize nasıl dalga geçiyo
kız senin isminin altında ataberk yazıyo ya hani, onu gördümde ondan dedim, aaayy gerçekten ikiz olursa ikisinin de ismi hazır, sende de ikiz olursa görürüm o zaman seni
kız olursa kib, erkek olursa ataberk koyarsın, üstelik çok kib bir ismi olurrr
benim sol tarafta da çok kıpraşma var bu ay inş hayra çıkar :)
hadi inşallah canım...
benim hamile kaldığım ay yumurta çatladığı günlerde çok sancım olmuştu o ay hamile kaldım bi arkadaşında aynısı oldu oda şuanda hamile..
tek taraflı batmalar oluyordu...inşallah seninde bebişdir ve daim olur..
inşallah
yazıda ne güzel anlatmış..küçücük bir bedene aşık olmak,öpmek koklamak.onu hayatının odak noktası yapmak..Allahım er ya da geç hepimizi sevindirsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?