- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
aminn inşallah canım
artık vakit kabetmek istemiyorum bebeğim olsun istiyorum..
uzun süredir bekleyenlere Allahım tez zamanda versin inşallah hayırlısıyla
sıkma canını,üzülüp stres yapınca her şey negatif gidiyor,genel olarak hayatta böyle
kendimiz sıkıntı yapıyoruz olmuyor diyehayırlısı olsun...amin inşallah.
selam canım...
nasılsın naptın aşılama oldunmu...?:26:
Selam canimm iyiyim sukur sen nasilsin ?
Evet oldum Dün öglen
maşallah canım Allah nazardan saklasın demek 3 yumoşun varmış inş. bu ay güzel haberleri verirsin canım artık çifter mi olur üçüz mü olur tek mi olur bilemem Rabbim hayırlısını nasip etsin.. çoook çook sevindim canım benim yaaaa alttan baktırmak en iyisi iyiki böyle baktırmışsın bak ne güzel musmutlu geldin doktordan
misafirim vardı ayol geldim hemencecik aklımdaydın bugünde yazdım hatta.. hsg sonucu nasıl çıktı? muayenen nasıl geçti? anlat bakalım ne zaman başlıyor tedavi??
canım demek aşılama oldun tedavin hayırlı olsun bu defa sevinçten ağlarsın inşallahSelam canimm iyiyim sukur sen nasilsin ?
Evet oldum Dün öglen
yok canım bu kadar erken çatlamaz adetin daha bitmemiş doktoruna güven ilacını iç pazartesi dediyse ogün git doktora cuma ve hafta sonu çalışmaya devam etslm kızlar sağ tarafım her ay yumurtlama agrım oluyo diyom ya işte öyle agrıyo offfff akıntım arttı ovü testi de yok bu kadar erken yumjurtlanmaz ki daha temizlenmedim bile şu an yumurtlamak istemiyorum klomen bunu bu kadar erkene almaz dimi doktor bana pazartesi gel dedi ama ben cuma günü mü gitsem ne etsem bilemedim ya da klomeni bıraksam mı?
Ben geldimmmmmm kızzzzzzzz annelerin annesiiiiiiiiiiiiii
canım demek aşılama oldun tedavin hayırlı olsun bu defa sevinçten ağlarsın inşallah
yok canım bu kadar erken çatlamaz adetin daha bitmemiş doktoruna güven ilacını iç pazartesi dediyse ogün git doktora cuma ve hafta sonu çalışmaya devam etbak kib'de gitti güzel haberler aldı inş. sende güzel haberler alıcaksın
anlatttt bakalımmm neler oldu haberler sende canım
canım demek aşılama oldun tedavin hayırlı olsun bu defa sevinçten ağlarsın inşallah
yok canım bu kadar erken çatlamaz adetin daha bitmemiş doktoruna güven ilacını iç pazartesi dediyse ogün git doktora cuma ve hafta sonu çalışmaya devam etbak kib'de gitti güzel haberler aldı inş. sende güzel haberler alıcaksın
anlatttt bakalımmm neler oldu haberler sende canım
dün gittik iste dr testleri inceliyodu iceri girdigimizde
İlk rahim filmini konustuk temiz cıktı dedi cook sükür sonra esimin testlerine baktı eskiye göre kötü degil dedi eskiden iki üc milyondu ya simdi bes milyon asılama yapamayız asılamada tutma sansı yüzde iki dedi illa isterseniz yaparım ama seni yıpratır dedi bana
Sonra ben tüp öneriyorum dedi bizde zaten tüp istiyoruz dedim peki o zaman baslayalım dedi puko oldugum icin kısa protokol olacakmıs test yapıp adet söktürücü ve folik asit verdi adet ol gel dedi
gözün aydın canım bol bol polen varmış eşine yedir sucsk varya şu hani cevizli falan onlardan da yedir keçiboynuzunun suyunu da içsin sigara falan kullanmasın bir süre hadi inşallah canım sende olumlu sonuç alıp hamileler kervanına katılırsın.
Ilac olarak ilk asilamada klomen ile olmustum + ovitrellecanım hayırlısı olsun mujdeli haberler verırsın ınsallah.. onumuzdekı ay bende asılama yaptırmaya karar verdım.. bıraz anlatırmısın ne kullandın ılac olarak agrı oldumu kanama oldumu? cok merak edıyorum bıde korkuyorum :26:
canım niye üzülüyosun aşılama olmuşsun geçmiş olsun umarım olumlu sonuçlanır canım benim anlatta biz de ögrenelim devlettemi yaptırdın nasıl oldu ne kadara maloldu neler gerekiyo aşılama için ?
Amiinnnnn cnm insallahhh hepimiz hamis kalırız ben hepinizin hamile olmasını istiyorum yoksa mutlulugum eksik olur hepsigara kullanmıyo zaten cok sükür keciboynuzu polen arı sütü karısımı iciyo da bakalım hayırlısını versin Rabbim
Senin isler nasıl gidiyo toparladın mı evini
Ilac olarak ilk asilamada klomen ile olmustum + ovitrelle
Bu sefer rahim filmi cekildim once sonra da gonal f + ovitrelle kullandim..
Yok agri olmuyor sadece ilacin etkisiyle yumurtalarinin gelistigini catladigini hissediyorsun kasiklarindaki hafif sanciyla o kadar
Asilama 3-4 dk suruyor 0 agri :)
Korkma
Tsk ederim canim ben ozelde yaptiriyorum ucretsiz olarak.
Sanirim Turkiyedeki gibi degil burda sigorta karsiliyor.
Asilama icin once yumurtalarin olmasi gerekiyor vede tuplerinin acik olmasi gerekiyor
Kontrolde zaten bakiyo yumurtlama varmi diye kan tahlili yapiyor ona gore catlatma ignesinin gununu veriyor
Igneden 1,5 gun sonra asilama oluyorsun..
Bende bu sekildeydi
tülleri yıkadım dün akşam şimdide perdeleri yıkıyom yemekten sonra ütü yapıcam işte yatak odasını toparladım sayılır zaten diğer şeylere dokunmayın diolar herşeyi onlar kolileyecekmiş nakliyeci tuttuk bugün yeni evide temizlettik yarında halılarım geliyo yıkamacıdan bitti gibi herşey..
Ilac olarak ilk asilamada klomen ile olmustum + ovitrelle
Bu sefer rahim filmi cekildim once sonra da gonal f + ovitrelle kullandim..
Yok agri olmuyor sadece ilacin etkisiyle yumurtalarinin gelistigini catladigini hissediyorsun kasiklarindaki hafif sanciyla o kadar
Asilama 3-4 dk suruyor 0 agri :)
Korkma
Tsk ederim canim ben ozelde yaptiriyorum ucretsiz olarak.
Sanirim Turkiyedeki gibi degil burda sigorta karsiliyor.
Asilama icin once yumurtalarin olmasi gerekiyor vede tuplerinin acik olmasi gerekiyor
Kontrolde zaten bakiyo yumurtlama varmi diye kan tahlili yapiyor ona gore catlatma ignesinin gununu veriyor
Igneden 1,5 gun sonra asilama oluyorsun..
Bende bu sekildeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?