Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aminn inşallah canım
artık vakit kabetmek istemiyorum bebeğim olsun istiyorum..

uzun süredir bekleyenlere Allahım tez zamanda versin inşallah hayırlısıyla
sıkma canını,üzülüp stres yapınca her şey negatif gidiyor,genel olarak hayatta böyle

uzun süredir bekleyenlere Allahım tez zamanda versin inşallah hayırlısıyla
sıkma canını,üzülüp stres yapınca her şey negatif gidiyor,genel olarak hayatta böyle

hayırlısı olsun...amin inşallah.

Selam canimm iyiyim sukur sen nasilsin ?
Evet oldum Dün öglen

canım hayırlısı olsun mujdeli haberler verırsın ınsallah.. onumuzdekı ay bende asılama yaptırmaya karar verdım.. bıraz anlatırmısın ne kullandın ılac olarak agrı oldumu kanama oldumu? cok merak edıyorum bıde korkuyorum :26:

slm kızlar sağ tarafım her ay yumurtlama agrım oluyo diyom ya işte öyle agrıyo offfff akıntım arttı ovü testi de yok bu kadar erken yumjurtlanmaz ki daha temizlenmedim bile şu an yumurtlamak istemiyorum klomen bunu bu kadar erkene almaz dimi doktor bana pazartesi gel dedi ama ben cuma günü mü gitsem ne etsem bilemedim ya da klomeni bıraksam mı?

canım niye üzülüyosun aşılama olmuşsun geçmiş olsun umarım olumlu sonuçlanır canım benim anlatta biz de ögrenelim devlettemi yaptırdın nasıl oldu ne kadara maloldu neler gerekiyo aşılama için ?

Ben geldimmmmmm kızzzzzzzz annelerin annesiiiiiiiiiiiiii

Selam canimm iyiyim sukur sen nasilsin ?
Evet oldum Dün öglen
canım demek aşılama oldun tedavin hayırlı olsun bu defa sevinçten ağlarsın inşallah

yok canım bu kadar erken çatlamaz adetin daha bitmemiş doktoruna güven ilacını iç pazartesi dediyse ogün git doktora cuma ve hafta sonu çalışmaya devam et bak kib'de gitti güzel haberler aldı inş. sende güzel haberler alıcaksın
Ben geldimmmmmm kızzzzzzzz annelerin annesiiiiiiiiiiiiii

anlatttt bakalımmm neler oldu haberler sende canım

dün gittik iste dr testleri inceliyodu iceri girdigimizde
İlk rahim filmini konustuk temiz cıktı dedi cook sükür sonra esimin testlerine baktı eskiye göre kötü degil dedi eskiden iki üc milyondu ya simdi bes milyon asılama yapamayız asılamada tutma sansı yüzde iki dedi illa isterseniz yaparım ama seni yıpratır dedi bana
Sonra ben tüp öneriyorum dedi bizde zaten tüp istiyoruz dedim peki o zaman baslayalım dedi puko oldugum icin kısa protokol olacakmıs test yapıp adet söktürücü ve folik asit verdi adet ol gel dedi

inşallah dediğin gibidir true akıntı artınca panikledim biraz ben cuma ve haftasonu çalışayım da bari pazar günü taşınıyom ütü yapıcam birazdan yemek yiyelim de kocam gelmedi daha bu arada yarın temizlencem zaten az az geliyo damla damla bugün 6.gündü acaba kib dede akıntı olmuşmuydu acep bu kız nerelerde yaaa çalışıyo heralde

gözün aydın canım bol bol polen varmış eşine yedir sucsk varya şu hani cevizli falan onlardan da yedir keçiboynuzunun suyunu da içsin sigara falan kullanmasın bir süre hadi inşallah canım sende olumlu sonuç alıp hamileler kervanına katılırsın.

bu arada ben folic asiti bıraktım kızlar bitti geçen hafta almıyom bu ay eger hamişsem hemen alırım gider

Amiinnnnn cnm insallahhh hepimiz hamis kalırız ben hepinizin hamile olmasını istiyorum yoksa mutlulugum eksik olur hep sigara kullanmıyo zaten cok sükür keciboynuzu polen arı sütü karısımı iciyo da bakalım hayırlısını versin Rabbim
Senin isler nasıl gidiyo toparladın mı evini

Ilac olarak ilk asilamada klomen ile olmustum + ovitrelle
Bu sefer rahim filmi cekildim once sonra da gonal f + ovitrelle kullandim..
Yok agri olmuyor sadece ilacin etkisiyle yumurtalarinin gelistigini catladigini hissediyorsun kasiklarindaki hafif sanciyla o kadar
Asilama 3-4 dk suruyor 0 agri :)
Korkma

Tsk ederim canim ben ozelde yaptiriyorum ucretsiz olarak.
Sanirim Turkiyedeki gibi degil burda sigorta karsiliyor.
Asilama icin once yumurtalarin olmasi gerekiyor vede tuplerinin acik olmasi gerekiyor
Kontrolde zaten bakiyo yumurtlama varmi diye kan tahlili yapiyor ona gore catlatma ignesinin gununu veriyor
Igneden 1,5 gun sonra asilama oluyorsun..
Bende bu sekildeydi

tülleri yıkadım dün akşam şimdide perdeleri yıkıyom yemekten sonra ütü yapıcam işte yatak odasını toparladım sayılır zaten diğer şeylere dokunmayın diolar herşeyi onlar kolileyecekmiş nakliyeci tuttuk bugün yeni evide temizlettik yarında halılarım geliyo yıkamacıdan bitti gibi herşey..

Cnmmm tedavin hayırlı olsun olmlu sonuclanır insallahhhhhhhhhhhh
Kac tane gonal f+ kullandın
Bende bu ay tüp bebege baslıyorum rahim filmim temiz cıktı

Oooo masallah cogu bitmis azı kalmıs cnm il mi degistiriyosunuz yoksa sadece ev mi

klomen kullandım ilk kez bu ay canım bende agrıların arttı bugün ben yumoşlar çoğalsın diye aslında içiyorum ama bi faydası olurmu bakalım normalde ayda bir kere yumurtluyorum da ne bilim şans artsın belki tutar sen bu ay fazla yorma kendini bence tutunması için umarım güzel haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…