Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Cnmmm tedavin hayırlı olsun olmlu sonuclanır insallahhhhhhhhhhhh
Kac tane gonal f+ kullandın
Bende bu ay tüp bebege baslıyorum rahim filmim temiz cıktı

Canim 5 gun kullandim 75 lik cok yumurta olusmadi 2-3 tane olustu cunki dozaji fazla degildi..
Hadi gozun aydin seninde..
InsAllah hayirlisi olsun ben bebek konusundna biktim asilama olmus gibi hissetmiyorum kendimi..
Usandim iyce bu konudan o yuzden umrumda degil hicbisey

kızlar ben kaçar kocam geldi önce yemek sonra da işbaşı ütülerrrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm ii akşamlar..

Hmm anladım cnm oda yeter ya önemli olan saglıklı bebis olması
Aaaaa niye öyle diyon kız insan hic bıkarmı ben simdiden ikinci tüp bebegin planlarını yapıyorum birinci tutmazsa diye herseyin hayırlısı olsun canım benim güzel dualar et vardır Rabbimin bi bildigi
Bugün stardaki melek programında gördüm bi ciftin 22sene olmamıs cocukları sonunda dördüz olmus dördüde erkek Rabbim sabırlı olmayı bebislerimize selametle kavusmayı nasip etsin

Ne biliyim ilkinde olmadi ya ondan..
Ikincisinde umutlanmiyorum pek..
Ara sira geliyolar bana kendi kendime agliyorum dun asilama olurken de agladim

Ne biliyim ilkinde olmadi ya ondan..
Ikincisinde umutlanmiyorum pek..
Ara sira geliyolar bana kendi kendime agliyorum dun asilama olurken de agladim

Yoooooooo aglamak yoookkkk cnmmm sen sabredecen üzülmeyecen ki bebisin gelecek simdi seni bekliyo o annem benim gelmem icin ne kadar ugrasacak ne kadar sabredecek diye insallah olacak de beyin olumsuz seyleri algılarsa vücut yapmaya calısırmıs bak sen böyle olacan

InsAllah canim..
Su hastane koselerinde oturmak ve onumden gecen her kadinin hamile olmasi benim pskolojimi alt ust ediyo yemin ederim..
Ya seytan bana musallat oluyo iste beynime degisik dusunceler sokuyo inancimi zorlayip duruyo

InsAllah canim..
Su hastane koselerinde oturmak ve onumden gecen her kadinin hamile olmasi benim pskolojimi alt ust ediyo yemin ederim..
Ya seytan bana musallat oluyo iste beynime degisik dusunceler sokuyo inancimi zorlayip duruyo

Senin zayıf yanını bulmus ordan vurmak istiyo cnm kötü düsünceler gecince dua et besmele cek La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim bunu bol bol cek Rabbim onlarınkini hayırlı eyle bana da nasip et de tek cıkısımız dua canım benim derdi veren Allah dermanını da verir kaldıramayacagın yük yüklemez biz hepimiz yanındayız senin seni coooooook seviyoruz bunlar bizim topikteki kızlar ücüncü sensinnnnnnnnnn

Aaa asılamaya karar verdin mi cnm hayırlı ve pozitif olur insallah tedavin

canımm teşekkur ederim.. evet kararımı verdım.. sende tup e başlıyormussun canım dua etcem senın ve herkes ıcın bı an once hamile kalırsın kalırlar kalırım ınsallahhhh

Sagolll cnmm insallahhhhh
Hakkımızda hayırlısı olsun drla mı görüstün yoksa kendin mi karar verdin

Sagolll cnmm insallahhhhh
Hakkımızda hayırlısı olsun drla mı görüstün yoksa kendin mi karar verdin

amin canım.. dr um zaten bu yapalım demişti ben dusunmek ıstedim ama onumuzdekı ay yapıcam beklemeye gerek yok :) yaa tatlımm bısey sorcam simdi ben 31 32 gunde bı adet oluyorum.. bugun 12. gunum ama seffaf akıntım basladı kıvamlı deıl su gıbı bıde sag kasıkta batma var.. bu kadar erken yumurtlamam heralde yaklasıyor ondan mı acaba? bı fikrin var mı canım ?

Anladım cnm su gibiyse yaklastıgı icindir yumurta catlayınca kıvamlı sümük gibi bi akıntı oluyo

Rica ederim cnm bende adet söktürücüye basladım gecen ay 59. Gün adet olmustum da hep gec oluyorum daha dogrusu dr yine uzamasın diye adet söktürücü verdi kac günde adet olacam bilmiyorum :44:

benım hıc adet duzensızlıgım olmadı ama bu gectıgımız 6 ay ıcınde stresten dolayı 37 gune cıktıgı oldu o kadar.. sanırım ilaç bitınce 5-6 gun ıcınde adet olunuyormus inşallah fazla uzamaz tedavıne bı an once başlarsın canım.. dr la konustun mu nasıl bı surecmıs?

Canim benim cok tesekkur ederim
Allah sabirlar versin hepimize bu yolda ilerlerken tek dilegim bu ve hayirlisini versin.
Sen ne zaman basliyorsun tedaviye

İnsallah cnmm benimki kısa protokol olacak puko oldugum icin bi adet olsaydım gerisi cabuk gelirdi
Canim benim cok tesekkur ederim
Allah sabirlar versin hepimize bu yolda ilerlerken tek dilegim bu ve hayirlisini versin.
Sen ne zaman basliyorsun tedaviye

Amin cnm cümlemize insallah
Adet olunca baslıcam ignelere kısa protokol olacakmıs zaten cnm cok heyecanlıyım ama tek sıkıntım ben igneden korkuyorum esim de yapamıyo kimseye de söylemeyecez o igneleri nasıl yapacam kara kara düsünüyorum :44:

Kiz korkma hic acimiyo ben defalarca sokup sokup cikartabilirim o derece acisiz yani
Valla hic acimiyo ben kendim yaptim hep esimde bana bakiyodu ben ya Allah bismillah diyerek sapladigimda
Yaparsin yaparsin korkma igne yapacagin yeri elinde tut etini yukari kaldir oyle vur acimiyo o sekildE..

neeeeeeeeeeee aşılama da ıgne mı varrrrrr????? yanlıs anlamısımdır kesın de ben yıne de sorayım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…