Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ayyy yaparım insallah kızzz gel sen bana yappppp

neeeeeeeeeeee aşılama da ıgne mı varrrrrr????? yanlıs anlamısımdır kesın de ben yıne de sorayım :18:

Yok kiz korkma o igneler yumurta saglamak icin.. asilama sirasinda yok igne
Klomenlede saglaniyor ben 2.cisinde igneyle oldum yani..
5 gun boyunca igne yaptim kendime yumurtalarim gelissin diye canim.
Klomenle de gelisiyordu ama gebelik olmayinca igne ile deneyelim dedi doktor

bunlar benim kendime yaptigim igneler ve hiç aci vermiyo korkmayin ben de korkarim saniyodum ama 0 aci emin olabilirsiniz

oyyyyşşş hadi hayırlısı inş. tüplerinde açıkmışş.... hayırlı olsun canım tedavin inş. kısa sürede adet olursun ve tedavi hemen başlarrr...

bu arada ben folic asiti bıraktım kızlar bitti geçen hafta almıyom bu ay eger hamişsem hemen alırım gider
al canım bittiyse 2 lira bişey sonra pişmanlık yaşamaktan iyidir tatlım

panikleme canım klomende ağrı yapabilir olumlu düşün olumlu şeyler olur inş. doktor kontrolünde gebelik ihtimali daha çok artıyor hadi hayırlısı canımm...ayyyy bu ay herkez doktora gidiyor ne heyecanlı kasım uğur getirecek inş.

uffffffffff bı hamile kalayım su cektıklerımı cekeceklerımi eşimin burnundan fititl fitil getircem vallaaaa yaaaaa ayyyyyyy mıdem sıkıstı.. spermlerını yukselteyım dıye canımı yedım zatennn ayyyyyy omrumu yedı omrumuuuuu

Aynen ben de oyle diyodum da sonra acidim kiyamam heralde diye dusundum..
Hiç bir erkek bayanlari anlayamaz sadece anlamaya calisir ama kesinlikle hissettigi duygulari bilemez.
O anki pskolojiyi bilemez.. Destek olabilir ama anlayamaz iste..
Basit gibi gelir
Allah bizlere hayirli aileler olmayi nasip etsin insAllah

Sagol cnm ama yüzde 40 sans verdi ona üzüldüm biraz
Kızz folik asit nasıl iki lira ben on yedi tlye alıyom kutusunu :44:

bunlar benim kendime yaptigim igneler ve hiç aci vermiyo korkmayin ben de korkarim saniyodum ama 0 aci emin olabilirsiniz

hadi canımmmmmmmmmmmmmm yok yaaa ben vazgectım bı yumurtayla yapsın aşılamayı dr. her ay bı tane oluyormus zatennn ıstemıyorum ben ya.. hıııı ilaçlada oluyodu dimi neyse oldugu kadar artık

hadi canımmmmmmmmmmmmmm yok yaaa ben vazgectım bı yumurtayla yapsın aşılamayı dr. her ay bı tane oluyormus zatennn ıstemıyorum ben ya.. hıııı ilaçlada oluyodu dimi neyse oldugu kadar artık
Garanti veriyorum acimayacagina dair bak :))
Hayirlisi olsun canim

bu iğnelerde benim 2 yıldır kader arkadaşım oldular... hala buzdolabımda 200-300 ünite gonal-f var....

:)
Benim dolabimda da vardi cope attim gorunce pskolojim bozuluyor kokusu cok agir demi gonal F nin :26:
Son kalan 75 ligi de havaya SIKTIM bi el :60

yumurtlama sorunun varsa o 1 yumoş bile olmuyor...ama bu ilaçlarla yumoşun sayısı artıyor..mesela en ucuzu hapları var klomen kib kullandı 3 yumoşu oldu...bazısında klomen işe yaramıyor bendede yaramadı yetersiz kaldı....iğneler pahalı ve daha etkili 5-6 yumoşun olabiliyor bünyeden bünyeye değişiyor tabii tedaviyle benim 4-5 yumoşum vardı diğerlerinin gelişimi durdu 1 yumoşum olmuştu yani hamilelik riskin artıyor..ikiz,üçüz ihtimalide olabiliyor...

hakkımızda hayırlısı olsun kızlar....

Garanti veriyorum acimayacagina dair bak :))
Hayirlisi olsun canim

:)
Benim dolabimda da vardi cope attim gorunce pskolojim bozuluyor kokusu cok agir demi gonal F nin :26:
Son kalan 75 ligi de havaya SIKTIM bi el :60

bende acımadığına garanti veriyorum kızlar
canım gonal-f 450 mg kutusu 380 tl civarı istesemde havaya sıkamam türkiyede çok pahalı 2. hamileliğimde elimde kalanları durumu olmayan birine yollayacaktım ama daha sonra bebeğimin kalbi durmuştu zaten şimdi yine dolapta var koyu renk poşete koydum bekliyor bakmıyorum bilee psikoloji bırakmıyor insanda
gonal-f hiç koklamadım bilmiyom iğrenç mi kokusu

dr um gecen hafta cok dogurgan bı yapım oldugunu soyledı.. son 6 ay her ay bı bahaneyle dr a gıttıgım ıcın sureklı kontrol altındaydım bı problem yok dedi.. ama esımın spermlerınde sorun var :2:

Cnm sana yüzde kac sans verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…