Kiz korkma hic acimiyo ben defalarca sokup sokup cikartabilirim o derece acisiz yani
Valla hic acimiyo ben kendim yaptim hep esimde bana bakiyodu ben ya Allah bismillah diyerek sapladigimda
Yaparsin yaparsin korkma igne yapacagin yeri elinde tut etini yukari kaldir oyle vur acimiyo o sekildE..
neeeeeeeeeeee aşılama da ıgne mı varrrrrr????? yanlıs anlamısımdır kesın de ben yıne de sorayım :18:
dün gittik iste dr testleri inceliyodu iceri girdigimizde
İlk rahim filmini konustuk temiz cıktı dedi cook sükür sonra esimin testlerine baktı eskiye göre kötü degil dedi eskiden iki üc milyondu ya simdi bes milyon asılama yapamayız asılamada tutma sansı yüzde iki dedi illa isterseniz yaparım ama seni yıpratır dedi bana
Sonra ben tüp öneriyorum dedi bizde zaten tüp istiyoruz dedim peki o zaman baslayalım dedi puko oldugum icin kısa protokol olacakmıs test yapıp adet söktürücü ve folik asit verdi adet ol gel dedi
al canım bittiyse 2 lira bişey sonra pişmanlık yaşamaktan iyidir tatlımbu arada ben folic asiti bıraktım kızlar bitti geçen hafta almıyom bu ay eger hamişsem hemen alırım gider
panikleme canım klomende ağrı yapabilirinşallah dediğin gibidir true akıntı artınca panikledim biraz ben cuma ve haftasonu çalışayım da bari pazar günü taşınıyom ütü yapıcam birazdan yemek yiyelim de kocam gelmedi dahabu arada yarın temizlencem zaten az az geliyo damla damla bugün 6.gündü acaba kib dede akıntı olmuşmuydu acep bu kız nerelerde yaaa çalışıyo heralde
Yok kiz korkma o igneler yumurta saglamak icin.. asilama sirasinda yok igne
Klomenlede saglaniyor ben 2.cisinde igneyle oldum yani..
5 gun boyunca igne yaptim kendime yumurtalarim gelissin diye canim.
Klomenle de gelisiyordu ama gebelik olmayinca igne ile deneyelim dedi doktor
bunlar benim kendime yaptigim igneler ve hiç aci vermiyo korkmayin ben de korkarim saniyodum ama 0 aci emin olabilirsiniz
uffffffffff bı hamile kalayım su cektıklerımı cekeceklerımi eşimin burnundan fititl fitil getircem vallaaaa yaaaaa ayyyyyyy mıdem sıkıstı.. spermlerını yukselteyım dıye canımı yedım zatennn ayyyyyy omrumu yedı omrumuuuuu
Cnm ben catlatma ignesi vuruluyodum zaten de kendi kendime nasıl yapacam bilmiyom neyse igneleri alim de sorarım sana
oyyyyşşş hadi hayırlısı inş. tüplerinde açıkmışş.... hayırlı olsun canım tedavin inş. kısa sürede adet olursun ve tedavi hemen başlarrr...
al canım bittiyse 2 lira bişey sonra pişmanlık yaşamaktan iyidir tatlım
panikleme canım klomende ağrı yapabilirolumlu düşün olumlu şeyler olur inş. doktor kontrolünde gebelik ihtimali daha çok artıyor hadi hayırlısı canımm...ayyyy bu ay herkez doktora gidiyor ne heyecanlı kasım uğur getirecek inş.
bunlar benim kendime yaptigim igneler ve hiç aci vermiyo korkmayin ben de korkarim saniyodum ama 0 aci emin olabilirsiniz
Aynen bu sekilde canim ben bacaktan yapiyorum doktor tavsiyesiyle ust bacagin kenari yani :)
Garanti veriyorum acimayacagina dair bak :))hadi canımmmmmmmmmmmmmm yok yaaa ben vazgectım bı yumurtayla yapsın aşılamayı dr. her ay bı tane oluyormus zatennn ıstemıyorum ben ya.. hıııı ilaçlada oluyodu dimi neyse oldugu kadar artık
bu iğnelerde benim 2 yıldır kader arkadaşım oldular... hala buzdolabımda 200-300 ünite gonal-f var....
hadi canımmmmmmmmmmmmmm yok yaaa ben vazgectım bı yumurtayla yapsın aşılamayı dr. her ay bı tane oluyormus zatennn ıstemıyorum ben ya.. hıııı ilaçlada oluyodu dimi neyse oldugu kadar artık
allah yardımcımız olsun yaaa.. ne zormuş hamıle kalabılmek
Garanti veriyorum acimayacagina dair bak :))
Hayirlisi olsun canim
:)
Benim dolabimda da vardi cope attim gorunce pskolojim bozuluyor kokusu cok agir demi gonal F nin :26:
Son kalan 75 ligi de havaya SIKTIM bi el :60
Garanti veriyorum acimayacagina dair bak :))
Hayirlisi olsun canim
:)
Benim dolabimda da vardi cope attim gorunce pskolojim bozuluyor kokusu cok agir demi gonal F nin :26:
Son kalan 75 ligi de havaya SIKTIM bi el :60
yumurtlama sorunun varsa o 1 yumoş bile olmuyor...ama bu ilaçlarla yumoşun sayısı artıyor..mesela en ucuzu hapları var klomen kib kullandı 3 yumoşu oldu...bazısında klomen işe yaramıyor bendede yaramadı yetersiz kaldı....iğneler pahalı ve daha etkili 5-6 yumoşun olabiliyor bünyeden bünyeye değişiyor tabii tedaviyle benim 4-5 yumoşum vardı diğerlerinin gelişimi durdu 1 yumoşum olmuştuyani hamilelik riskin artıyor..ikiz,üçüz ihtimalide olabiliyor...
hakkımızda hayırlısı olsun kızlar....
Aynen ben de oyle diyodum da sonra acidim kiyamam heralde diye dusundum..
Hiç bir erkek bayanlari anlayamaz sadece anlamaya calisir ama kesinlikle hissettigi duygulari bilemez.
O anki pskolojiyi bilemez.. Destek olabilir ama anlayamaz iste..
Basit gibi gelir
Allah bizlere hayirli aileler olmayi nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?