Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

dr um gecen hafta cok dogurgan bı yapım oldugunu soyledı.. son 6 ay her ay bı bahaneyle dr a gıttıgım ıcın sureklı kontrol altındaydım bı problem yok dedi.. ama esımın spermlerınde sorun var :2:

oohh ne güzel yumurtalama sorunun yoksa bu ilaçlarla tanışmak zorunda değilsin canım unut gitsin yazdıklarımızı

eşinin sperm sayısı kaç canım??

oohh ne güzel yumurtalama sorunun yoksa bu ilaçlarla tanışmak zorunda değilsin canım unut gitsin yazdıklarımızı

eşinin sperm sayısı kaç canım??

unutttuuuuummm hemenn :) canım su ankı sonuclar ml de 50 milyon, toplamda 150 milyon hızlı ileri % 15 yavaş ileri % 30 morfolojı % 8 canım.. hareket sorunumuz kalmıs o kadar sey yedırdım ıcırdım bu sonuca ulasabıldık tatlımm

Cnm sana yüzde kac sans verdiler
Canim doktor ilkinde cok umut vermisti olcak yuzde 90 diye ama olmadi :)
O yuzden Allah bilir doktor sadece isini yapiyor vesile olarak..

Off
Cok pahali burdaki fiyatida 170 € ama burdan sansliyim biz ilaclari bedavaya aliyoruz sigorta sayesinde sadece ozelde her muane icin 80 € veriyorum

heeeyy canım hangi doktor sperm sorununuz var dedi sizee döverim o doktoru
benim eşimin bundan çok çok az idi canım...yumoşunun çatlama gününe saatine cinsel perhiz yapın ve ilişki deneyin emin ol iyi sonuçlar alırsınızz..ve doğal yöntemlerlede arttırabilirsiniz haraketliliği sonucunuz çok iyi canım 150 milyon maşallahh

Öyle tabi cnm bana da yüzde 40 dedi dr

Bu cevabımı okudun mu kız

sen folik plus kullanıyosun herhalde canım günde 3 kere içiliyor onun fiyatı 17 tl ekstra vitaminli olduğu için pahalı ve devlet karşılamıyor....
folbiol 2-3 lira bişey ben hamile kalana kadar ucuzunu içtim hamile kalınca folikplus aldım şimdi folikplus bitti ucuzundan içiyorum şimdi sana döllenmiş yumoş koyacaklar o yüzden en iyisini yazmışlar

ahhhh tatlım bundan 6 ay once 12 milyondu ameliyat oldu 3 ay once 15 mılyondu bu ay arttı 150 milyon oldu :)))))) azmın zaferı yedırmedıgım ot ıcırmedıgım vıtamın kalmadı valla.. icmem diyordu bogazına kadar sokuyodum valla :))))))) ama ileri hareket az dedı dr asılamayla garantı yapalım dedıı ayyy ne bılım bende napcagımı

Öyle tabi cnm bana da yüzde 40 dedi dr

Doktorlar isini yapsin gerisini bosversin canim.. :)
Inanma doktorlarin her dedigine sen yani bu sans konusunda.. Olcak yada olmuycak dedikleri zaman Allah bilir demen yeterli sadecE..
Bana 90 dedi olmadi kimisine olmaz diyor oluyor.. Hiç belli olmaz..

devlet raporla veriyor ama yine fark çıkıyor bende yazdırmaya üşendim parayla aldık gonal-f ve ovitrelle'yi

Ben üc kutu aldım bugünden basladım cnm toz halinde suya karıstırıp iciyorum hergün kız tarlusal adet söktürücü kullandın mı hic

Öyle tabi cnm yasım otuzdan kücük oldugu icin kırk dedi ileri yaslarda otuza yirmiye düsüyo dedi ben hep hakkımızda hayırlısı diyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…