dr um gecen hafta cok dogurgan bı yapım oldugunu soyledı.. son 6 ay her ay bı bahaneyle dr a gıttıgım ıcın sureklı kontrol altındaydım bı problem yok dedi.. ama esımın spermlerınde sorun var :2:
oohh ne güzel yumurtalama sorunun yoksa bu ilaçlarla tanışmak zorunda değilsin canım unut gitsin yazdıklarımızı
eşinin sperm sayısı kaç canım??
Sagol cnm ama yüzde 40 sans verdi ona üzüldüm biraz
Kızz folik asit nasıl iki lira ben on yedi tlye alıyom kutusunu :44:
Canim doktor ilkinde cok umut vermisti olcak yuzde 90 diye ama olmadi :)Cnm sana yüzde kac sans verdiler
bende acımadığına garanti veriyorum kızlar
canım gonal-f 450 mg kutusu 380 tl civarı istesemde havaya sıkamamtürkiyede çok pahalı 2. hamileliğimde elimde kalanları durumu olmayan birine yollayacaktım ama daha sonra bebeğimin kalbi durmuştu zaten şimdi yine dolapta var koyu renk poşete koydum bekliyor bakmıyorum bilee psikoloji bırakmıyor insanda
gonal-f hiç koklamadım bilmiyom iğrenç mi kokusu
unutttuuuuummm hemenn :) canım su ankı sonuclar ml de 50 milyon, toplamda 150 milyon hızlı ileri % 15 yavaş ileri % 30 morfolojı % 8 canım.. hareket sorunumuz kalmıs o kadar sey yedırdım ıcırdım bu sonuca ulasabıldık tatlımm
Canim doktor ilkinde cok umut vermisti olcak yuzde 90 diye ama olmadi :)
O yuzden Allah bilir doktor sadece isini yapiyor vesile olarak..
Off
Cok pahali burdaki fiyatida 170 ama burdan sansliyim biz ilaclari bedavaya aliyoruz sigorta sayesinde sadece ozelde her muane icin 80 veriyorum
Bu cevabımı okudun mu kız
heeeyy canım hangi doktor sperm sorununuz var dedi sizeedöverim o doktoru
benim eşimin bundan çok çok az idi canım...yumoşunun çatlama gününe saatine cinsel perhiz yapın ve ilişki deneyin emin ol iyi sonuçlar alırsınızz..ve doğal yöntemlerlede arttırabilirsiniz haraketliliği sonucunuz çok iyi canım 150 milyon maşallahh
Öyle tabi cnm bana da yüzde 40 dedi dr
Canim doktor ilkinde cok umut vermisti olcak yuzde 90 diye ama olmadi :)
O yuzden Allah bilir doktor sadece isini yapiyor vesile olarak..
Off
Cok pahali burdaki fiyatida 170 ama burdan sansliyim biz ilaclari bedavaya aliyoruz sigorta sayesinde sadece ozelde her muane icin 80 veriyorum
sen folik plus kullanıyosun herhalde canım günde 3 kere içiliyor onun fiyatı 17 tl ekstra vitaminli olduğu için pahalı ve devlet karşılamıyor....
folbiol 2-3 lira bişey ben hamile kalana kadar ucuzunu içtim hamile kalınca folikplus aldım şimdi folikplus bitti ucuzundan içiyorumşimdi sana döllenmiş yumoş koyacaklar o yüzden en iyisini yazmışlar
Doktorlar isini yapsin gerisini bosversin canim.. :)
Inanma doktorlarin her dedigine sen yani bu sans konusunda.. Olcak yada olmuycak dedikleri zaman Allah bilir demen yeterli sadecE..
Bana 90 dedi olmadi kimisine olmaz diyor oluyor.. Hiç belli olmaz..
Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin..
devlet raporla veriyor ama yine fark çıkıyor bende yazdırmaya üşendim parayla aldıkgonal-f ve ovitrelle'yi
Bizim tüpte ücretli olacak yas kriteri yüzünden hastane 3bin istiyo ilaclar haric ilaclar ne kadar tutar bilmiyorum :44:
canım devlette bi doktora rapor çıkartıp alın ilaçları çok daha az fark çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?