- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
panik olma şirinem
kek yap kek çayın yanında güzel gider
kısır falan yapsan bir de vakit olur mu ki
hemen sodalı börek+ halleyli pasta
canım peki yemek türü bişi yapmam lazım dolma yapayım diyom ama tek basıma yapamam o kadr tuturabilirmiym
çaya gelcekler dedinya, dolma derken sarma dan mı bahsediyosun??
canım peki yemek türü bişi yapmam lazım dolma yapayım diyom ama tek basıma yapamam o kadr tuturabilirmiym
kızlar yarın iş arkadaşlarım evime gelecek akşam iş çıkışı caya ne yapsam bana fikir verirmisiniz cok panik oldum :18:
bende kpss için geçen yıl düşünmedim çalışıyodum falan zor olur diyodum, al bu sene yine olmadı atanamadım, çalışmıyorumda, bebişde olmuyo hepsi üst üste geldi hoop deyince de olmuyo iştee:26::26:
yalancı dolma nasıl oluyor halleyli pasta tarifinide alayım bi zahmethersey doğal olsun diyorum isyanım
Allah gonlune gore versin canim insAllah...
Arastiriyorum ince detayina kadar dusunuyorum ki bi kac damla sudan milyonlarca sperm ureten ve iclerinden yalnizca birini yumurtaya ulastiran RABBIM ne guzel yaratmissin sebeplerle..
Hersey sebeplere bagli sukur ediyorum yoksa baska turlu rahatlamanin imkani yok, dua ile huzur buluyor insan...
inanilmaz bir sistem insan vucudu
yalancı dolma nasıl oluyor halleyli pasta tarifinide alayım bi zahmethersey doğal olsun diyorum isyanım
nefis yemek tarifleri halley pasta diye arat bak
eğer benim gördüğüm ise odur
ama bayağı ağır bişiye benziyor kız
eveeettama yapılışı çok kolaaayyy
çalışan için kolay az zaman alan bişeyler lazım tatlım, yoksa yapılacak çok şey vaaar
Eki Görüntüle 807569
ben bide bunun gibi servis yapıyorum çok güzel oluyo, bu netten alıntıdır...
tsk ediyorum devrem cok güzel gözüküyoratlatsaydım hayırlısıyla bugun 3 te dr randevum var eşimde gelecek off:18:inşallah bişe çıkmaz bizimki hemn umudunu kaybeder öle bir tip oda ilk ayımız olmadı die diyoki bizim bebğimiz olmuyo olsa tutardı bilmem ne bende moral kalmadı
:):):) siz yazın ben başındayın her an her saat :):)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)
bende doktordan geldim şimdi hormon testlerin temiz dedi cumartesi günü gel yumurtlama takibi yapıcaz bu ay dedi ben sana ne zaman ilişkiye gireceğini söyleyecem dediya öyle işte esmerşirine sende yumurta takibi iste canım doktordan
.inşallah herkese nasip olsun:)hadi git sen esinin tansiyonu yukselmesin :60.
INSALLAH sonuc alirsiniz canim..
Kendi capimda yaptim bisiyler begenmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?