Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

panik olma şirinem

kek yap kek çayın yanında güzel gider
kısır falan yapsan bir de vakit olur mu ki

kuzum bir sef erkek bide 5 -6 arkadaş bugünden yapmam lazım yaş pasta bugun aksamdan yapabilirm ama baska ne yapsam erkek kısır pek sevmez bugun yemekhanede pide vardı hepsi cok soğudu güzel olmamıştı off ne yapsam

canım peki yemek türü bişi yapmam lazım dolma yapayım diyom ama tek basıma yapamam o kadr tuturabilirmiym

sodalı börek hazır yufkadan yapılıyo ve su böreğine benziyo erkekler beğeniyo, bu akşamdan hazırlayıp dolaba koyarsan yarın hemen gelice pişirirsin ayrıca halleyli pasta kolay iki dk da yapılıo ve bi gün beklemesi lazım dolapta, bu akşamdan yap yarına çıkar yesinler, sonraa kısır yda mercimek köftesi yada patates salatası olabilir, yoğurtlu yalancı mantı olabilir...

bunlar kolay tarifler ve güzel

kızlar yarın iş arkadaşlarım evime gelecek akşam iş çıkışı caya ne yapsam bana fikir verirmisiniz cok panik oldum :18:

kuzumm bu akşamdan hazır yufkadan sodalı börek yap..birde yalancı dolma yap..
yarın hemen ısıtır çayın yanında ikram edersin..
birde yaş pasta al tamamdır..

inş ikisise olacakkk

yalancı dolma nasıl oluyor halleyli pasta tarifinide alayım bi zahmet hersey doğal olsun diyorum isyanım

yalancı dolma nasıl oluyor halleyli pasta tarifinide alayım bi zahmet hersey doğal olsun diyorum isyanım

kuzum yalancı dolma dediğim etli değilde pirinçli yapılandan...bizde öle deniyor... halleyli pasatı bende merak ettimmm

çok çok doğru söylemişsin canım
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
ben eğer olmazsa neden olmuyor diye asileşmek,ona odaklanmak istemiyorum
kendimce hazırlıklıyım sözde bakalım :)
çünkü uzun yıllar deneyip,tedavi de olup olmadığını görünce ve yine yıllar sonra kendiliğinden olduğunu görünce Allah var diyorum hep

nefis yemek tarifleri halley pasta diye arat bak
eğer benim gördüğüm ise odur
ama bayağı ağır bişiye benziyor kız

halleyli patsa yaş pasta gibi süper bi tat oluyo devrem,

malzemeler
10 tane halley
2 paket krem şanti
krem şanti için 2 bardak süt
üzerine çikolata sosu
(İSTERSEN İÇİNE CEVİZ DE ATABLİRSİN)

YAPILIŞI
Halleyleri elinde parçala çok ufalanmadan parça parça olacak şekilde,
krem şantiyi yap içine parçaladığın Halleyleri cevizleri içine at karıştır, kare dikdörtgen bir borcama yerleştir yaptığın karışımı...
birgün dolapta beklet, servis yaparkende üzerine çikolata sosu yada önceden koy farketmez, süperrr ve bu kadar kimse bu kadar basit ve çabuk yapıldığını anlamıyo ama tadı süper oluyo

deneyelim bakayım bende pratik ve kolay seyler arıyom vala

çalışan için kolay az zaman alan bişeyler lazım tatlım, yoksa yapılacak çok şey vaaar

ben bide bunun gibi servis yapıyorum çok güzel oluyo, bu netten alıntıdır...

çalışan için kolay az zaman alan bişeyler lazım tatlım, yoksa yapılacak çok şey vaaar

Eki Görüntüle 807569

ben bide bunun gibi servis yapıyorum çok güzel oluyo, bu netten alıntıdır...

tsk ediyorum devrem cok güzel gözüküyor atlatsaydım hayırlısıyla bugun 3 te dr randevum var eşimde gelecek off:18:inşallah bişe çıkmaz bizimki hemn umudunu kaybeder öle bir tip oda ilk ayımız olmadı die diyoki bizim bebğimiz olmuyo olsa tutardı bilmem ne bende moral kalmadı

bende doktordan geldim şimdi hormon testlerin temiz dedi cumartesi günü gel yumurtlama takibi yapıcaz bu ay dedi ben sana ne zaman ilişkiye gireceğini söyleyecem dedi ya öyle işte esmerşirine sende yumurta takibi iste canım doktordan

ana ölemi soracam kuzum tamam sorarım ne kadrdır deniyodunuz siz böle oluyosa inşalar neden 10 gün gün aşırı yapıyoki ii doktormuş kuzum yumoşun batın ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…